- Konuyu Başlatan
RAMAZAN ABA
Üye
- Ad Soyad
- RAMAZAN ABA
- Meslek
- BANKACI
- İlgi Alanı
- Kediler
SNRAVCI' Alıntı:Ramazan abicim,
Bak Şenol abi de taklacı besler.
31 yaşında muhakkak tecrübelidir Taklacı ırkında. En azından senin kadar tecrübesi muhakkak vardır.
Ama onunla aynı dilde konuşabiliyoruz. Anladı konuyu. Fevri davranmadı senin gibi, açıkladı. Senide susturdu beni de .
Burası Ulusal Platform'sa, herkesin her konuda birşeyler karalamaya hakkı muhakkak vardır.
Taklacı ırkını bilmem, Tanımam ama ilgilenirim . Nasıl diyorsun dönek konusunda sana yönlendiririm diye . Aynı o şekil.
Site hepimizin. Bu sitede akşama kadar abuk subuk sorular çıkıyor. Hava bulutlu kuş uçarmı gibisinden. Hepsi ile ayrı ayrı muhattap oluyoruz. Anlatıyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince .
Benim amacım konuyu başka yerlere çekmek değil.
En hassam olduğum noktadır IRK ÇÜRÜTÜLMESİ.
Irkçılığa siyasi düşünce olarak ta karşıyım. Güvercin konusunda da karşıyım.
Hiç bir ırkı yok etmeye kimsenin hakkı yok. Göz yuman da en az çürüten kadar suçludur.
Senin mevzun bizim dilimizde Uğurun da dediği gibi çaprazlamadır. Ve yapılmalıdır da çaprazlama.
Kan tazelemek her ırk için aynıdır.
Yinede yazdıklarımda senin şahsını üzecek bir kelam olduysa kendi adıma özür dilerim .
Eyvallah sonercim kırlımadım ama konu taklacıda böyle bak az birşey yazayım oku dedem kuşçuydu babam kuşçuydu doğduğum günden berri kapımızda kuşumuz oldu iyi yada kötü aklım erdiğinden berri koşuyorum direk kuşlara gerçektende beni yanlış anlama kırma tabir edilen kuş bizde nedense yada ne hikmetse bir taklacı performans kuşu birinden getir yavrusunu al kuşta iyi çıksa 100 tane sahibi çıkar bizim bu taklacıda bende diyorumki madem bunun kırılmamışı özü sende sende neden aynı kuş çıkmıyor diye o kırılan kuşun 2 gömlek üstü saf kuşta çıkmazı lazım deyilmi o yüzden kırma diye birşey yok bizim taklacıda sadece performans yani bizim dilimizdede oynayan kuş vardır konu nerden nereye geldi ben kendim taklacı kuşta iyiyada kötü birşeyler azda olsa biliyorum bu konuyu burdan açtım çünkü bu konuda çok canı yanan üyelerimiz var senin anlayacan iyi kuşa herkes sahip çıkıyor ve burdan arkadaşlarımız başına gelenleri burda yazıyor.
Saygılar.