stt
Üye
- Ad Soyad
- st
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imratorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrstt' Alıntı:kırmızı bozalılarım
bu kuşlar dönmezler arkadaşım ritmik hareketlerle oynaralar bunlar salmalarda bakılırlar pek uçurulmazlar degeli kuşlar oldukları içinpolllat' Alıntı:Çok güzel kuşlar peki dönüşleri nası?
SİNAN ÖZTEKİN
istanbula geçen hafta bi arkadaşa yolladım bir çift pendikte oturoyomuş oralardada kuşlarım var allah sizlere daha iyilerini versinstt' Alıntı:bu kuşlar dönmezler arkadaşım ritmik hareketlerle oynaralar bunlar salmalarda bakılırlar pek uçurulmazlar degeli kuşlar oldukları içinpolllat' Alıntı:Çok güzel kuşlar peki dönüşleri nası?
SİNAN ÖZTEKİN
stt' Alıntı:bu kuşlar dönmezler arkadaşım ritmik hareketlerle oynaralar bunlar salmalarda bakılırlar pek uçurulmazlar degeli kuşlar oldukları içinpolllat' Alıntı:Çok güzel kuşlar peki dönüşleri nası?
SİNAN ÖZTEKİN
okancintan' Alıntı:of of masallah ne harika kostumleri varmıs,ben oldum olası bozalılara bayılıyorum,bunlarda en guzel ornekleri,allah saglık sıhat versin,emegine saglık dostum,gozumun pası gitti valla,tşkler :tamam:
MerT78' Alıntı:Bunların dier adı kırlangıc cok degerliler ve pahalı :?