kırmızı bozalılarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
stt' Alıntı:
kırmızılarrrrrr

Ekli dosyalar

• 25655.webp
    25655.webp
    13.2 KB · Görüntüleme: 1,156
S.a Kardeşim Bu kırmızı Bozalılardan aldım Bu hafta daha uçurmadım Bunların dönüşleri nasıl oyun yapıyorlar mı?

GERCEKTEN BAKMAYA DEGECEK KUŞIRKIDIR KARANFILLER KUSLARIN IÇINDE EN ASILIDIR BOZALI VE KARANFIL..

şampiyon benimmmmmmmmmm

stt' Alıntı:

öncelikle selamlar kuşlar fena değil fakat şampiyon benim filan abartı olmuş.Kuşların net ve detaylı fotograflarını görelim birde yarışmalarda dereceniz varsa onuda koyun forma şampiyonluğunuz garanti olsun.

stt' Alıntı:
şampiyon benimmmmmmmmmm
çok iddialı bir laf. salma ziyaretleri bölümünde engin vardar ın kırmızılarına bakarmısn

TEŞEKKÜR EDERİM YORULARINIZA AMA İDDALI OLMADAN HAYATTA BAŞARILI OLAMAZSINIZ

ötesi yok bunlarınnnnnnnnnnnnnnnn

serhat kardeşim kuşların gerçekten süper.senden birçift damızlık almak isterim.görüşelim tel no yaz.

kırmızı

stt' Alıntı:
şampiyon benimmmmmmmmmm
usta bu kuşlarla şampiyon olunmaz..her kanat üstünde leke olmuyan karanfil karanfil değildir..kuşların eşgali bi tuhaf kimi çok ufak kiminin boynu çok uzun..bazılarında kafa kesmesi yok..ben ızmirliyim bayraklıdayım sende ızmirlisin bildiğim kadarı ile gel kırmızı göstereyim sana. .karsiyakalı elektirikci ahmet ızmir yarışmasında kırmızılarda derece aldı. .benim kuşlar ile onun kuşlar aynı soydan. .demem oki. .böyle sitede şampiyon benim imparator benim demeyle olmaz bu işler..ayrıca kuş sahibine yakışır diye bir söz var bunu unutma..kuş on numara olsun sahibi kibirli büyüklük taslar ise bana göre beş para etmez o kuşlarki.. Zate senin kırmızılarda kayde değer değil.. :heyo:

stt' Alıntı:
anlamsız mesajınıza bi anlam yükledim.atıp tutmuşşunuz ama isminiz cisminiz yok,nerde beslediğiniz yok,kuşların bi kümesi yok.kuşlar kimin belli değil.ayrıca böyle şampiyon benim gibi sözler sizi sadece ukala ve itici gösterir bay bilinmeyen.ama boşverin en büyük sizsiniz!!!

fiqoshan' Alıntı:
stt' Alıntı:
anlamsız mesajınıza bi anlam yükledim.atıp tutmuşşunuz ama isminiz cisminiz yok,nerde beslediğiniz yok,kuşların bi kümesi yok.kuşlar kimin belli değil.ayrıca böyle şampiyon benim gibi sözler sizi sadece ukala ve itici gösterir bay bilinmeyen.ama boşverin en büyük sizsiniz!!!
aynen en büyük benimm sagolunnn serhattt

erciben' Alıntı:
stt' Alıntı:
şampiyon benimmmmmmmmmm
usta bu kuşlarla şampiyon olunmaz..her kanat üstünde leke olmuyan karanfil karanfil değildir..kuşların eşgali bi tuhaf kimi çok ufak kiminin boynu çok uzun..bazılarında kafa kesmesi yok..ben ızmirliyim bayraklıdayım sende ızmirlisin bildiğim kadarı ile gel kırmızı göstereyim sana. .karsiyakalı elektirikci ahmet ızmir yarışmasında kırmızılarda derece aldı. .benim kuşlar ile onun kuşlar aynı soydan. .demem oki. .böyle sitede şampiyon benim imparator benim demeyle olmaz bu işler..ayrıca kuş sahibine yakışır diye bir söz var bunu unutma..kuş on numara olsun sahibi kibirli büyüklük taslar ise bana göre beş para etmez o kuşlarki.. Zate senin kırmızılarda kayde değer değil.. :heyo:
kardeş sen kimin kuşlarını daha besledigini bilmiyon bana laf atma elektirkçi ahmet karşıyakalı deil evkada elektirikçi ahmet sarıcıdır buda 2 cisi elektirkçi ahmet sarıda birinci oldu buda 3 bilip bilmeden konuşma varsa kuşun atarsın masaya :ckmk: varsada eklede görelim benim sitem facebokkta kırmızı bozalı adında eklede görelim şu kuşlarını :dans:

ST arkadaşım sana bi tavsiyem olcak.kuşlarının hiçbir fotografı net degil.elindeki kuşlar bu kadar değerliyse bi çift sat da git adam gibi bi fotograf makinesi al :). ayda bir de konuna şampiyon benimmmmmmmmmmmmmm,kırmızı,morrrr,eflatunnn vs gibi saçma şeyler yazma.kimsin nesin belli değil.site yönetimi de niye uyarmıyosa onu da bilemiyorum

brtysl' Alıntı:
ST arkadaşım sana bi tavsiyem olcak.kuşlarının hiçbir fotografı net degil.elindeki kuşlar bu kadar değerliyse bi çift sat da git adam gibi bi fotograf makinesi al :). ayda bir de konuna şampiyon benimmmmmmmmmmmmmm,kırmızı,morrrr,eflatunnn vs gibi saçma şeyler yazma.kimsin nesin belli değil.site yönetimi de niye uyarmıyosa onu da bilemiyorum
facebookta kırmızı bozalı diye gir görürüsün detaylı güzel resimleri kardeş :asla:

kardeş sen kimin kuşlarını daha besledigini bilmiyon bana laf atma elektirkçi ahmet karşıyakalı deil evkada elektirikçi ahmet sarıcıdır buda 2 cisi elektirkçi ahmet sarıda birinci oldu buda 3 bilip bilmeden konuşma varsa kuşun atarsın masaya :ckmk: varsada eklede görelim benim sitem facebokkta kırmızı bozalı adında eklede görelim şu kuşlarını :dans:[/quote]
usta bayraklıya gel bende 5 tane kümes 180 küsür kuş var..30 yakın kırmızı var senin en güzel kırmızıya benim en kötü kırmızı beş basar..dedimya böyle kırmızı olmaz eşgalleri bi tuhaf kuşların..bu ışte çok yol alman lagzım daha..ama sen yinede şampiyon benim yaz..birşeyi 40 dersen olurmuş..berki kırk kez yazınca kuşlar düzelir kimbilir birgün şampiyon olursun :ckmk:

havadan gelen kırmızı st ustanın kırmızıları gibi eşgali.. kut uzun boyun ve uzun bacak..şampiyon benim :ckmk: bu arada bu kuşu beğenen ızmirli olursa 50 liraya bu kuşu verebilirim ilgilenenlere duyrulur.. :heyo:

Ekli dosyalar

• Kır1.webp
    Kır1.webp
    849.6 KB · Görüntüleme: 1,235
  • Kır2.webp
    Kır2.webp
    770.9 KB · Görüntüleme: 1,232
  • Kır3.webp
    Kır3.webp
    456 KB · Görüntüleme: 1,243
serhat KARDEŞİM fotolarının üzerine ST yazmayı ihmal etme emek hırsızları çoğaldı .MANİSA sana güveniyor şampiyonda,1 numarada sensin.güzel fotolarını iyi haberlerini bekliyoruz.

çok konuşan ercibenmisin nesin sana armagan bu kuşşş

Ekli dosyalar

• 223229_198668436844562_100001042218052_589187_5074712_n[1].webp
    223229_198668436844562_100001042218052_589187_5074712_n[1].webp
    62.2 KB · Görüntüleme: 1,098
yav azmancılara dert anlatıyommm adım serhat toyran taksici serhat derler varsa kuşun getir atalım masaya saygı duy önce mege saygııı ecribenmisin nesinnn

Ekli dosyalar

• 228143_198668503511222_100001042218052_589188_6383655_n[1].webp
    228143_198668503511222_100001042218052_589188_6383655_n[1].webp
    64.9 KB · Görüntüleme: 1,063
erkek 45 50 cm arası ecribene senin kuşun üstünden atlarr dikkat et

Ekli dosyalar

• 227827_198668673511205_100001042218052_589191_3543329_n[1].webp
    227827_198668673511205_100001042218052_589191_3543329_n[1].webp
    58 KB · Görüntüleme: 1,146
nerde beslion sen bu kusları bacaya dusmu gıbı kır ıcınde .. :haha: ayrıca bu kusun tuyleri cımbız ıle ayıklanmıs ense beyazında bıle kırmızı tuyler var azmancıı seni..kımbılır kımın ıskartaya ayıdıgı kus bu...sampıon benım.. :heyo:

birbirinizi incitecek duruma dusecegınıze patylasım ıcınde olun kusların soyunu en ıyı sekılde devam ettırelım yazık harbıden en ıyı kus kendı kumesımdekı kus

Geri