KISAYÜZLÜ GÜVERCİNLER GÜZELLİK YARIŞMASI SONUÇLARI :

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Dereceye giren kuşların yetiştiricilerini tebrik ediyorum.Kendimce cam sakızı coban armağanı ,resimleri cerceve şeklinde süsledik.Sizlere ufak bir kuşcular ailesi anısı olarak kalsın istedik..

Ekli dosyalar

• AMPİON 3.webp
    AMPİON 3.webp
    153.3 KB · Görüntüleme: 1,951
  • AMPİYON 2.webp
    AMPİYON 2.webp
    131.3 KB · Görüntüleme: 2,047
  • AMPİYON.webp
    AMPİYON.webp
    128.2 KB · Görüntüleme: 2,022
yarışma birincisinin başka resimlerinide yayınlamasını isteyebilirmiyiz saygılar...

Burhan Özdemir

tabi ilk fırsatta bu alanda kuşlarımın yeni resimlerini ve hatta yavrularınında fotolarını yayınlarım saygılar

Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Birinci olan yetiştiricinin açık adresini özel mesaj yoluyla bana bildirmesi gerekiyor.

ödül olarak 1 ton yemm xD ne güzel gider deme xD

Dereceye giren arkadaşlara tebrikler.

Başarlı olan dereceye giren arkadaşları Tebrik ediyorum ..
Bu ortamı daha eğenceli hale getirmek için iyi kötü elindekileri paylaşarak cesaret gösteren diğer dostlarıda ayriyeten kutluyorum ..
Unutmayalım biz sevdiğimiz ve beğendiğimiz sürece tüm kuşlarımız güzeldir ..Önemli olan bizim kendimizin içine sinmesi.. selamlar.ŞEREF

Birincinin hediyesi bugün gönderildi, dereceye giren ikinci ve üçüncü yetiştiriciler aşağıdaki şablona uygun olarak özel mesajla bana bilgilerini yollasınlar lütfen;
Ad Soyad:
Telefon No:
Açık Adres:
Mail:

birinciye ne yolladınzı mera kettim şimdi xD yad a1. olan arkadasımız hedıyesını paylasırsa burada sevınırım xD

hediyem bugün elime geçti sanırım yarın kuşlarla bırlıkte fotolarını burda sizinle paylaşıcam

2010 1.si kuşlarım ve ödülleri

Ekli dosyalar

• 01.webp
    01.webp
    749 KB · Görüntüleme: 1,709
dereceye girenleri ve emegi geçenleri tebrik ederim birinci olan kuşların cinsi ne acaba antalyadan saygılar.

Kuşların ayaklarını yeremi yapıştırdınız, pozu cok simetrik yakalamışsınız.Site yöneticilerinin süpriz hediyeside ayrı bir güzellikte olmuş.

poyrazz' Alıntı:
dereceye girenleri ve emegi geçenleri tebrik ederim birinci olan kuşların cinsi ne acaba antalyadan saygılar.
firehaza kardeşim.bulgar kuşu

uçuşları naıl bu ırkın sadece kostümmü yoksa bizim azmanlar gibi uçucu bir ırkmı hocam ilgin içinde saol.

herkeze teşekkürler pozu yakalamam çok zor oldu çok uğraştırdılar ama sonunda yakaladım zaten mesleğimde fotoğrafçı :) bu ırk türkiyede çin çin diye tanınıyo ama tabi bu gerçek ismi deyil

uçuşları nasıl bilmiyorum hiç uçurmadım ben bunlara görünüşü için bakıyorum kanatları var ama sadece çatıya inip kalkıyorlar hiç uçurmayı denemedim

coskunarguz' Alıntı:
uçuşları nasıl bilmiyorum hiç uçurmadım ben bunlara görünüşü için bakıyorum kanatları var ama sadece çatıya inip kalkıyorlar hiç uçurmayı denemedim

çin çin kırlangıc diye biliniyorlar 2-3 ismi daha var ama onları tam bilmiyorum yanlış bir bilgi olmasın dıye yazmıyorum.
uçuşlarına gelince bildigin kadarıyla yüksek uçucu olmaları gerekir. ama birde bulgaz düz makaracılara benziyorlar eger onlardan ise yüksek irtifada makaraya başlıyorlar ve yere çarpana kadar makara yapıyolar. yani ölümüne. xD

2011 dede bu yarışma olcakmı olcaksa nezaman olcak tekrardan böyle bi yarışma düzenlerseniz çok güzel olur şimdiden teşekürler

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Birincinin hediyesi bugün gönderildi, dereceye giren ikinci ve üçüncü yetiştiriciler aşağıdaki şablona uygun olarak özel mesajla bana bilgilerini yollasınlar lütfen;
Ad Soyad:
Telefon No:
Açık Adres:
Mail:
selamlar.
işlerimin yoğunluğu nedeni ile uzun zamandır siteye girememiştim kusura bakmayın.
dereceye giren ve yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyor,
teşekkürlerimi sunuyorum.
ayrıca site yönetiminide böyle bi organizasyon düzenledikleri için tebrik eder,
başarılarınızın devamını dilerim.

Geri