Kızılsinekli Erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Khalid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
selamın aleyküm kadir kardeşim maşallahı var kuşunuzun antremanları çoğaldıkça performansıda eminimki yükselecektir hayırlı günlerde uçurun. saygılar

Yorumlarınız için teşekkür ederim Kerim, Süleyman Bey.
İmkan buldukça uçurmaya gayret ediyorum.
İşlerden dolayı yine biraz istirahat edecek.
İnşallah gelince kaldığımız yerden devam ederiz.

S.a Kadir abi şak şakcılardansınız herhalde? :D :D Bosnadan selamlar... :heyo:

myazıcı' Alıntı:
S.a Kadir abi şak şakcılardansınız herhalde? :D :D Bosnadan selamlar... :heyo:
A.s kardeşim hemen de olayı çözmüşsün. :haha:
Sen gelip antrenman verme, sonra biz şak şak besleyelim (:
Oyunlular senin, şak şaklar benim olsun.
Bosna'ya, Aliya'ya ve şehitlere selamlar...
Khalid

Futbolcu vardır,hamuru çok iyidir,ara sıra kötü oynasa da zamanla toparlayıp,gerçek gücünü gösterir.Bu kuş ta hamuru iyi kuşlardan.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Mehmet Ağabey.
İnşallah uçurabildikçe yine iyi-kötü paylaşmaya çalışacağım.
Selamlar
Khalid

Bire bir kişisel tartışmaya girmek istemiyorum, ihtiyaç olan kişisel tatmin için girişilen tartışmalar değil.Bu nedenle önce de söylediğim gibi ben gördüğüm üzerine yorumumu yazdım. O haseble kuş ortada sonunu da görürz hep birlikte! Umarım yanılmış olurum ve kuşun sahibi arkadaşımız da emeğinin karşılığını almış olur. Vidyodaki kuşun sahibi arkadaşımın da vakit darlığından ötürü kuşu uçuramadığı belirtilmiş. Ne zaman uçurup 'tamamdır' dediğinde kuşun son halini de koyarsa sevinirim.Ali Demir arkadaşım makaleler nerde demiş Kuş kırmak nedir? Bir soy nasıl korunur? başlığı altında bu linkte http://www.kuscular.org/taklaci-guv...irmak-nedir-bir-soy-nasil-korunur-t16714.html var. Ayrıca üye ismimin üzerine tıkladığınızda da geçmiş yazılarıma ulaşabilirsiniz. Sizde ne var demiş ben işim icabı kuşlarla ilgilenemedim uzun süredir buna ragmen iki ay yatmış olan, kanadı kuyruğu da yarım olan bir kuşumun vidyosu var sitede bu linkten ona da bakabilirsiniz Ali kardeşim http://www.kuscular.org/taklaci-guv...ri/ilhan-kosedag-gok-yavru-viyana-t18798.html

ilhan Kösedag' Alıntı:
Bire bir kişisel tartışmaya girmek istemiyorum, ihtiyaç olan kişisel tatmin için girişilen tartışmalar değil.Bu nedenle önce de söylediğim gibi ben gördüğüm üzerine yorumumu yazdım. O haseble kuş ortada sonunu da görürz hep birlikte! Umarım yanılmış olurum ve kuşun sahibi arkadaşımız da emeğinin karşılığını almış olur. Vidyodaki kuşun sahibi arkadaşımın da vakit darlığından ötürü kuşu uçuramadığı belirtilmiş. Ne zaman uçurup 'tamamdır' dediğinde kuşun son halini de koyarsa sevinirim.Ali Demir arkadaşım makaleler nerde demiş Kuş kırmak nedir? Bir soy nasıl korunur? başlığı altında bu linkte http://www.kuscular.org/taklaci-guv...irmak-nedir-bir-soy-nasil-korunur-t16714.html var. Ayrıca üye ismimin üzerine tıkladığınızda da geçmiş yazılarıma ulaşabilirsiniz. Sizde ne var demiş ben işim icabı kuşlarla ilgilenemedim uzun süredir buna ragmen iki ay yatmış olan, kanadı kuyruğu da yarım olan bir kuşumun vidyosu var sitede bu linkten ona da bakabilirsiniz Ali kardeşim http://www.kuscular.org/taklaci-guv...ri/ilhan-kosedag-gok-yavru-viyana-t18798.html

KUŞUN DAHA ŞIMARMA AŞAMASINDA OLMASINA RAĞMEN BAK ORAYA MAŞALLAH DEMİŞİM ARKADAŞIM , YAVRU KUŞUNA BUKADAR İYİ NİYETLİ YAKLAŞILMIŞKEN SEN YAVRU BAKMIŞ EKE KUŞA KEHANETTE BULUNUYORSUN , BEĞENMEDİM DERSİN EN FAZLA , BU KUŞUN YAPACAĞI BUKADARDIR DEMEK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL BENİMDE SENİN KUŞUNA DEMEK HADDİME DEĞİL YANLIŞ ANLAMA, HA DERSİN EL DE SENİN AĞIZDA , AMA SEN DEDİKÇE BEN DE SANA YAZARIM,ÇOK DA ISRAR EDERSEN İYİ ORAYA BURAYA YAZMAYLA KUŞÇU OLUNMAZ GÖSTER İYİSİNİ 5 DİREK GİDENİNİ DEVAMLILIK GÖSTERENİNİ DE HEP BİRLİKTE Bİ KUŞ DERSİ ALALIM SENDEN DERİM, ZATEN EMEĞE SAYGI DUYMAYAN NE KADAR İNSAN VARSA KULLANDIKLARI FİKS CÜMLEDİR UCUR DEYİNCE ^^ VAKTİM OLMADIGINDAN KUŞLARLA İLGİLENEMİYORUM^^ BİZ BEKLERİZ DOSTUM NE ZAMAN VAKTİN OLURSA O ZAMAN İZLERİZ BİZ HEP BURADAYIZ...

üye paylaşımlarının nasıl bulunabileceğini kuş kırmanın ne demek oldugunu soyun nasıl korunacagını biliyorum ben arkadaşım sen müteessir olma , da ihtiyaç duymadım paylaşımlarını okumaya , aşağı yukarı 15 yasındakı bi çocuga da sorsak senin yazdıklarını yazar muhtemelen , bize laf değil icraat lazım , yani kadir senin makalelerini okuyup bu kuşu beslemekten mi vazgeçsin :D Hasbinallah... bide işim icabı demişsin de burdaki herkes de avare değil herkesin kendine göre işi gücü var , zaten bu durumdayken kuş uçurur genelde insanlar , neyse ya burada sen tarzda düşünen insanlarla en çok ne hikmetse ben denk gelirim hep uzar gider , herkes kuşuna baksın gardaş büyük konuşma ki yazma ihtiyacı duymiyim...

Oldu...Ben bir daha yazmam. Dediginiz gibi kendi kuslarima bakarim. Tesekkürler hakkimdaki öneri ve yorumlariniz icin..

ilhan bey yanlış anlamayında soyunun ozellıklerını bılmedıgınız bır kuş için nasıl oluyorda bu kadar katı ve emın konusuyorsunuz.kuş vardır hızlı başlar hızlı ılerler,kuş vardır kısa başlar(3-5mt) yavru gördukce hırsı oyunu artar ılerler.bu kusun ne olacagını ancak bu soyu takıp eden kısı bılebılır.evet ılk etapda durgun ve hırssız bır kus gıbı gelebılır goze ama bu kusun kötü kuş oldugu anlamına gelmez.her zaman soyluyorum kusda asıl olan kandır.benım nuhudı soyu kuslarımın ılk basladıkları halını yuklesem buraya koysam sız bunlar kusmu dersınız ama ıkıncı yumurtadan sonra sıhırlı degnek dokunuyor.fişekte kendını parcalıyorlar.ayrıca kuş eke bır kusmus benım kusculuk anlayısıma görede eke olup 20mt oynayan hatasız kus ıyı kustur.arkadaslar bence bır kusa elestırı yapmak ayrıdır kötü demek ayrıdır.kötü diyebilmek için o soyu tanımak ve o ırkdan kus ucurmak gerek. kadir benım babamın oglu degıl tanımamda kendısını ama arkadas bır paylasım yapmıs 2dklık bır vıdeo ızleyıp ınsanların soyunu bılmedıgımız kuslarını kötü demek bana ters gelıyor.

ilhan Kösedag' Alıntı:
İşlerimdeki yoğunluk sebebiyle bu mesaja cevap yazma fırsatı bulamamıştım malesef...
Kuş hakkında daha önce yazdıklarınızı tekrar okusanız,sonra ilk sayfaya dönüp kuşun derlediğim,(ilk yorumunuzdan sonraki) kayıtlarını izleseniz çok daha güzel bir cevap aldığınızı görürdünüz ama 18 Mart'ta bu başlık altında size hitaben yazdığım yazıyı görmezden gelerek yine bu başlığa yazmak suretiyle niyetinizi aşikar ettiniz İlhan Bey...
Hayır, anlamıyorum! Sizin attığınız videoyu görmesem tam olmuş kuşlar paylaşan,eklediği videolar muhteşem biri yazıyor sanacağım :p
Ali Ağabey kalemine sağlık yine gereken cevabı vermiş ya,ben de fırsatım olunca yazmayı borç olarak hissettim.
Kuşa gelince,ben çalışıyorum kuşlarım yatıyor, yem yiyorlar. Onlar hallerinden memnundur inşallah. Ben kuşlarımdan özellikle bu erkekten her şeyiyle memnunum. Hazır olduğu zaman değil "KEYFİM GELDİĞİ ZAMAN, İSTERSEM " yine videolarını paylaşırım. Kimseye bir şeyler ispat etmek gibi bir yükümlülüğüm YOK!!!
Khalid

DELIYUREK41' Alıntı:
ilhan bey yanlış anlamayında soyunun ozellıklerını bılmedıgınız bır kuş için nasıl oluyorda bu kadar katı ve emın konusuyorsunuz.kuş vardır hızlı başlar hızlı ılerler,kuş vardır kısa başlar(3-5mt) yavru gördukce hırsı oyunu artar ılerler.bu kusun ne olacagını ancak bu soyu takıp eden kısı bılebılır.evet ılk etapda durgun ve hırssız bır kus gıbı gelebılır goze ama bu kusun kötü kuş oldugu anlamına gelmez.her zaman soyluyorum kusda asıl olan kandır.benım nuhudı soyu kuslarımın ılk basladıkları halını yuklesem buraya koysam sız bunlar kusmu dersınız ama ıkıncı yumurtadan sonra sıhırlı degnek dokunuyor.fişekte kendını parcalıyorlar.ayrıca kuş eke bır kusmus benım kusculuk anlayısıma görede eke olup 20mt oynayan hatasız kus ıyı kustur.arkadaslar bence bır kusa elestırı yapmak ayrıdır kötü demek ayrıdır.kötü diyebilmek için o soyu tanımak ve o ırkdan kus ucurmak gerek. kadir benım babamın oglu degıl tanımamda kendısını ama arkadas bır paylasım yapmıs 2dklık bır vıdeo ızleyıp ınsanların soyunu bılmedıgımız kuslarını kötü demek bana ters gelıyor.
Kaleminize sağlık Murat Abi,
Her ne kadar yüz yüze tanışma fırsatımız olmasa da hakkı teslim eden,mantıklı insanlarla da aynı ortamda bulunduğumuzu bilmek insanın gönlünü ferahlatıyor...
Selametle...
Khalid

BAKIN BENDE HEM KUŞ OYNAMIYOR HEMDE HIC KONUSAMIYORUM (:

TAM GARGACIYIM ADAMIN KUŞU OYNAMIŞ TAŞ GİBİDE KOYMUŞ VİDEOSUNU MAŞALLAH

mermerci-vedat' Alıntı:

Eyvallah Vedat,
Her ne kadar taş gibi diye bir iddiamız yoksa da paylaşalım istedim.
Sen de lafı atıp kenara çekilmişsin hemen :p
Yoksa sende de nice kaydedilmemiş canavarlar vardır :evet:
İyi günlerde kazasız belasız uçurman temennisiyle...
Khalid

ilhan Kösedag' Alıntı:

bir tarafı korumak ve bir tarafı kötülemek gibi sayılmassa ilhan bey her kuşun oyun tarzı farklıdır kimisin sizin kuş gibi çok yukardan ve kanadının ucuyla gider ama gittiğinden kimse bir zevk almaz kimide hedefine atmaca gibi gelir döve döve gider 15 metre gider geldimi için cız eder bu nedenle siz neyi beğenmedinizde bu iyimiş gibi kendi videonuzu örnek gösterdiniz bu kuşun 2 ay arayla videosunu koyun 4 ay sonra bir kere daha izleyelim saygılar

Khalid' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

Eyvallah Vedat,
Her ne kadar taş gibi diye bir iddiamız yoksa da paylaşalım istedim.
Sen de lafı atıp kenara çekilmişsin hemen :p
Yoksa sende de nice kaydedilmemiş canavarlar vardır :evet:
İyi günlerde kazasız belasız uçurman temennisiyle...
Khalid

:tamam: EYVALLAH

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=05-g2slQLQw[/youtube]
2.Ağız yavruyu büyütürken antrenmanlara başladık.
Benim uçurduğum son uçuşlarından bir kaç hareketi...
31 Mayıs uçumundan bir kaç hareketi ve inişini kaydedebildim.
1 Haziranda kayıt yapmak için kaldırdıysam da sağanağa yakalandık güç bela indirebildim.
O uçuşundan da kalkışını ekledim.
İyi seyirler...

masallah kadir hem yavruya kusuyor hem ham antremansız daha ne olsun sesi taklaları düzenli güle güle uçur besle kusun yavruya kusması demek 2 3 saat uçması gibi paylasım için tesekkürler çok daha iyi olur eksigini kapatınca

saygılar

Bence kuş gayet güzel :) kazasız belasız beslemeler :)

maşallah kardeşim, ayda bir uçan bi kuş için anca bukadar , inşallah biraz antrenman verebilsen daha çok şey gösterecek de bi türlü kuş gerekli antrenmanı alamadı ,

hey maşallah bu mühendis kuş oynatma anatomisini çözmüş (:

kuscu_marik' Alıntı:
masallah kadir hem yavruya kusuyor hem ham antremansız daha ne olsun sesi taklaları düzenli güle güle uçur besle kusun yavruya kusması demek 2 3 saat uçması gibi paylasım için tesekkürler çok daha iyi olur eksigini kapatınca

saygılar
:tamam:

Geri