KONAN GÜVERCİNLERİM RESİMLERİ İLE BİRLİKTE CEVAP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HURDACILAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HURDACILAR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf çevik
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Köpekler
KONAN GÜVERCİN UÇMUYORLAR YARDIM LÜTFEN ÜZMÜYORUMDA ELLEMİYORUMDA YARDIM SÖKÜLMÜŞ KUŞLAR

Ekli dosyalar

• 11092012[1].webp
    11092012[1].webp
    94.1 KB · Görüntüleme: 906
  • 11092012(001)[1].webp
    11092012(001)[1].webp
    68.3 KB · Görüntüleme: 949
  • 11092012(002)[1].webp
    11092012(002)[1].webp
    76.3 KB · Görüntüleme: 942
  • 11092012(003)[1].webp
    11092012(003)[1].webp
    86.4 KB · Görüntüleme: 930
  • 11092012(004)[1].webp
    11092012(004)[1].webp
    90.8 KB · Görüntüleme: 860
ABİ HEPSİ UÇUCU KUŞLAR NASIL KONARLAR ALAYAMIYORUM

ABİ EN AZ KONAN HANGİLERİYSE ONLARI UÇUR .. DİREK KONANLARIN KANATLARINI YA MAKASLA YADA ÇEK ... DAHA İYİ KUŞLAR AL... YANİ KONANLARI YA UÇURMA YADA SAT YENİLERİNİ AL

kardesım senın kuşlarını ucurdugun yerde cok catı konacak yer warsa bu kuşların dogal hakkı konabılır ama etraf acıksa o kuşlarda bi anormallik war

dedigin gibi çati varda kondurmadan nasıl kaldırrım

Arpa takviyesi yap

ya bagla adanın erkegının sole 40 cm lık bır ıp ucunada balon bagla ama ıp fazla saglam olmasın dıkıs ıpı olsun catıya konmaya kalkar takılmasın kus oraya zorlayınca kopsun kusların hepsını sal konsunlar en son adanayı sal onların yanına gıder onlar korkudan zaten noktaya cıkarlar adanada enınde sonunda balona alısır gelır ıner sokarsın ıcerı yada kusların kondugu catılara kemık at buyuk kargalar gelır kuslar urker konmaz

yani iki kezmi yazalim bir cevap aliyorsaniz ilk önce arama yaparak bunun cesitli örnegini bulabilirsiniz.
Yok olmadi ozaman kendine bir hafta zaman ayarla ve mesajlarima ve cevaplara bakarak bir kac sey ögrene bilirsin.

Ben acemiyim her ortam her kümes ve her kusun ayri özelligi varidir.
bu sebebten benden sadece alacagin cevap taklaci irki icin ve kapsonlugüvercin icin olabilir.

birde yavrularda bilgimi artdirdim bunu sorsamda cogu kez cevap alamadim öldüre öldüre ögrenmeye calisiyorum.
simdi herseyi kenara atip birde sanami ögreteyim ve ögretdigim uygulamayi sende ise yarayip yaramiyacagini nerden bileyim.

Istersen arpa sehriye al ve kuslarina ucurmadan 1 saat önce ver sulari temiz olduguna emin ol.

daha sonra xtc esrar kokain ve eroinde takviye edebilirsin. :ckmk:

mehmet köksoya' Alıntı:
ya bagla adanın erkegının sole 40 cm lık bır ıp ucunada balon bagla ama ıp fazla saglam olmasın dıkıs ıpı olsun catıya konmaya kalkar takılmasın kus oraya zorlayınca kopsun kusların hepsını sal konsunlar en son adanayı sal onların yanına gıder onlar korkudan zaten noktaya cıkarlar adanada enınde sonunda balona alısır gelır ıner sokarsın ıcerı yada kusların kondugu catılara kemık at buyuk kargalar gelır kuslar urker konmaz

Arkadasim neyle meskulsun sen ben anlamis degilim.
Bu bana senin uyari alacagin anlamina geliyor. :asla:

Ben resimlerde uçacak 1 tane kuş göremedim hangisi uçacak adanalar desem kaliteli bişeye benzemıyorlar.Arap taklacıyla eş yaptıgın kuş çok yanlış ayrıca arap taklacının ayagındaki bilezigi çıkar ayaktan çıkan zelfeleri patlatıyor.

kesin cözüm kona kuslar ya yavru icin ayrilir yada satilir yani elden cikarilir yoksa tavuk besleriz bari yumurtadan karimiz olur degilmi

mehmethan23' Alıntı:
kesin cözüm kona kuslar ya yavru icin ayrilir yada satilir yani elden cikarilir yoksa tavuk besleriz bari yumurtadan karimiz olur degilmi
Saut sizin orda tavuk beslemene izin verirlermi?

mehmethan23' Alıntı:
KATILIYORUM ABİ .. ÇÖZÜMÜ YA SATILACAK YADA YAVRU BAKTIRILACAK

selam kuslarin irki adana bunlar zaten fazla ucmazlar yükselir pirilti görünce gökten tas düsercesine kümese gelir konarlar

usta çandırda var icinde bir adana yerlisi kayıba gene girer parlak çekince gelirler

mehmet1994 alınmada 1 şeyden anlamıyrsun benim kuşlarımı bir abiye bıraktıydım adanalar aşşagiya ucuyor çandırlarda cülük söküyordu nerde kalitesiz kuş bizim orda dam engin bide tüyde düsündümde ucurmucam KIŞIN zaten tüyleri felan temizlenir uçurrum

taklacıda dedigin dogru ama onlarda kendi cülügünü almiyorum baska yumurta

Mechelen' Alıntı:
mehmethan23' Alıntı:
Saut sizin orda tavuk beslemene izin verirlermi?

Komsular killik yapmazsa süs tavugu beslenebilir ama cok gürültü cikarirsa ipini cekerler :hhh:

bnce kuşlarına güveniyorsan uzaktan atmayı dene mesela arka mahale yan mahale ön vb gibi yerlerden at ama güveniyorsan bunu2 ya da3 hafta böyle yaparsan uçmaya alışırlar gibi me gelio onları atınca sende evde dur inerken altan arlak yapıp yere bile indirebilirsin :heyo:

bnce kuşlarına güveniyorsan uzaktan atmayı dene mesela arka mahale yan mahale ön vb gibi yerlerden at ama güveniyorsan bunu2 ya da3 hafta böyle yaparsan uçmaya alışırlar gibi me gelio onları atınca sende evde dur inerken altan arlak yapıp yere bile indirebilirsin

Kardeşim sen bu adanalara kuşmu diyorsun?Bi ara benim kuşların fotolarını koyimde adana güvercini gör bunları elinden çıkar yaramaz kuşlar.Boşuna vaktini yerler.

mehmet adanadaysan bu kusları arkadasın oraya götürcem izlersen senide götürelm diorm.

mehmet allah razi olsunda ama benim kuşlarım tertemiz ondan böyle diyorum.

Saolasın ben çoook adana güvercini izledim adana güvercini dedigin kendini küllah giib aşşagı bırakmayacak çırpınacak inerken Mersinde oturuyorum mersinin en büyük kuşçusu BANAZLI AKİF onun yigeni olurum.Ceyhanda tanımayan yoktur.

ben bir şey demiyormki demek istedigim güvercinlerim temiz saglıklı ancak tüydeler umarım ondan konuyorlar

Hııı pardon valla bende yanlış anlamışım:)Kuşlar evet temiz ama şimdi her adana uçacak diye birşey yok bazıları gider depoalara filan konar 1 ay daha bekle tüyden cıktıgında halen konuyorsa hemen elden çıkar.

memetim diyorumya komşunun orda iyilerdi bizim burda hem tüydeler binalarda yüksek ancak dedigini gene yapalm

valla ben ilk defa catiya dama konan adanayi simdi duydum demekki hayvanlar tüyde iken cok zorlamissin yoksa onlar zaten 20-30 dk da bulutta 3-5 sn ye sonrada daminda olur ...

Geri