HURDACILAR
Üye
- Ad Soyad
- yusuf çevik
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
- Köpekler
KONAN GÜVERCİN UÇMUYORLAR YARDIM LÜTFEN ÜZMÜYORUMDA ELLEMİYORUMDA YARDIM SÖKÜLMÜŞ KUŞLAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mehmet köksoya' Alıntı:ya bagla adanın erkegının sole 40 cm lık bır ıp ucunada balon bagla ama ıp fazla saglam olmasın dıkıs ıpı olsun catıya konmaya kalkar takılmasın kus oraya zorlayınca kopsun kusların hepsını sal konsunlar en son adanayı sal onların yanına gıder onlar korkudan zaten noktaya cıkarlar adanada enınde sonunda balona alısır gelır ıner sokarsın ıcerı yada kusların kondugu catılara kemık at buyuk kargalar gelır kuslar urker konmaz
Saut sizin orda tavuk beslemene izin verirlermi?mehmethan23' Alıntı:kesin cözüm kona kuslar ya yavru icin ayrilir yada satilir yani elden cikarilir yoksa tavuk besleriz bari yumurtadan karimiz olur degilmi
KATILIYORUM ABİ .. ÇÖZÜMÜ YA SATILACAK YADA YAVRU BAKTIRILACAKmehmethan23' Alıntı:kesin cözüm kona kuslar ya yavru icin ayrilir yada satilir yani elden cikarilir yoksa tavuk besleriz bari yumurtadan karimiz olur degilmi
Mechelen' Alıntı:Saut sizin orda tavuk beslemene izin verirlermi?mehmethan23' Alıntı:kesin cözüm kona kuslar ya yavru icin ayrilir yada satilir yani elden cikarilir yoksa tavuk besleriz bari yumurtadan karimiz olur degilmi