KONAN GÜVERCİNLERİM RESİMLERİ İLE BİRLİKTE CEVAP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HURDACILAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Abi ayaklarına birer poşet bağla bak konuyornu konsa bile poşet haraket ettimi kalkacaktır kuş yarım saat uçar öyle.

35caner35' Alıntı:
Abi ayaklarına birer poşet bağla bak konuyornu konsa bile poşet haraket ettimi kalkacaktır kuş yarım saat uçar öyle.
Biri balon baglar biri poset baglar.

Abilerim ustalarim dogrumu benmi cahil kaldim bu kusculukda

burdaki amac kusun ucmasi ise git uzaktan at gelene kadar yarim saat ucar ama önemli olan kusun damindan yada yerden kalkip uctuktan sonra baska dam cati tanimadan yuvasina inmek olmali kus konuyorsa olay bitmistir onlar iflah olmaz poset degil biber sursen gene bos zaman kaybi damizliklar ayrilir gerisi hediye yada satis islemi ile elden cikarilir izlemek sureti ile yeni kuslar alinir ve en basta kuslar iyi bir egitim ile istenilen seviyeye gelir oyle poseti bagla yok sopayi salla karsi catiya tas patates Allah ne verdiyse atmak sureti ile istedigin tadi zevki alamazsin ...

kuşlarına güveniyorsun uzaktan sal 2.3 haftay alışırlar ama aç olsunlar onlar incekleri vakit sen alltan kuş oynat eğer açsa yerebile inerler

suat abim çandırlar var onlarında kanatları gelmedi adana zırhlıyı kaldırdım o kondu onu diorm yksa kuşlar temiz saglıklı

adanalar arkadaşdaydı KALK Dedimi yerinde durmuyordu normalde

sen o kuslari o arkadasindan mi almistin ?

valla yusuf kardesim kuslari analiz etmek sana düsüyor ama yeni kuslar ile yeni bir baslangicta yapabilirsin elindekilerde damizlik olur ...

abi kuşlarına güveniyorsan uzaktan sal derim uçarak elsinler

abi sökülmemiş olsa haklısın

Geri