Koyumavi Göz Nezlesi Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cracers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cracers

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsrafil Agdas
Meslek
Kuş Egitmeni xD
İlgi Alanı
Kediler
KoyuMavi Kusum Göz Nezlesi Oldu Nasım ilacı felan warmı ?l Hastalıgını Atlatır Arakdaslar Yardımınızı bekliyorum ne yapabilirim ?

Bu hastalık Bulasıcımı ?

bulaşıcı kesin çözüm eczaneden tetra 250 kapsül al 3 tl 1kapsülün içinden tırnak ucuc kadar gözüne sür kalanıda ağzına dök 2günde geçer

2 Gözündede nezle var Ama ? Aynısınımı Yapiyim İbrahim Bey

aynn bendeki kuşlardada vardı iki gözünede sür kuşların gözleri kapanıcak korkma bişey olmaz 2gün uygula geçer
dozunu iyi ayarla çok sürme ama bi kapsülün çok azını gözüne sür pamuk yardımıyla geçer güvercin demi bu koyu mavi dedeiğin kuş

Bu sene benim bu hastalıktan ne çektigimi bir allah birde ben biliyorum.Eczaneden tetra250 al kapsülü aç çok az bir miktar gözüne dök az olsun ama kusu hemen bırakma.Biraz tut gözünü elinle açık tut sonra bırak kapanmaz gözü.

Hiç kendi gözünüze toz antibiyotik döküp denedinizmi ? Hayvanların çektiği eziyeti düşünebiliyormusunuz ? İlk önce kendinizde deneyin ,normalse hayvanada uygulayın ?

Eczaneden (insan) Monodox alın, iki kapsülü açıp yarım bardak suda eritin , 3 gün boyunca hergün bir defa İnsülin enjectörü ile hayvana ağızdan 1 enjectör dolusu verin(0.5 ml), 3 gün sonunda hayvanın gözleri ve bronşları tertemiz olacaktır.4 üncü günde vermenizde bir mahsur yoktur.

HAYVANLARINIZA EZİYET ETMEYİNİZ:::::::

danube' Alıntı:
Hiç kendi gözünüze toz antibiyotik döküp denedinizmi ? Hayvanların çektiği eziyeti düşünebiliyormusunuz ? İlk önce kendinizde deneyin ,normalse hayvanada uygulayın ?

Eczaneden (insan) Monodox alın, iki kapsülü açıp yarım bardak suda eritin , 3 gün boyunca hergün bir defa İnsülin enjectörü ile hayvana ağızdan 1 enjectör dolusu verin(0.5 ml), 3 gün sonunda hayvanın gözleri ve bronşları tertemiz olacaktır.4 üncü günde vermenizde bir mahsur yoktur.

HAYVANLARINIZA EZİYET ETMEYİNİZ:::::::

teşekkürler Tavsiyelerini uygulucam Detayları Paylasırım 3 gün boyunca bugunden dediginizi uygulucam

bakın ben naptımsa göz neslesini geçiremedim genta damla kullandım hergün sildim vitamin verdim ama olmadı tetrayı bir kere göze sürdüm ertesi gün btün hayvanlar sapa sağlam denendiği için söylüyorum

ibrahimyasli1' Alıntı:
bakın ben naptımsa göz neslesini geçiremedim genta damla kullandım hergün sildim vitamin verdim ama olmadı tetrayı bir kere göze sürdüm ertesi gün btün hayvanlar sapa sağlam denendiği için söylüyorum

Monodox Aldım
Ve 5 ml Vericem 3 gün Boyunca Günde 1 Gün Vericem .. Gelişmeleri sizinle paylasıcam arkadaslar

images

images

Evet bu ilaç..Sonucu bekliyoruz ve ne gelişme oldu..

Geri