Kümes Açılışı:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MUHLİS YAZAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
MUHLİS YAZAR' Alıntı:
Mehmet keşke gelseydin. Kuşçu birkaç arkadaşla sohpet ediyorduk , istediğin an gelebilirsin .

kısmet abi..inş. havaların güzel olduğu birgünde arkadaşlarla beraber gelır muhabbet ederız .

Muhlis kardeşim güzel olmuş,kümesinde yerde olması ve etrafının açık olmasıda bir avantaj.Böyle geniş alanda yere

uçacak kuşunda sağlam olması lazım.her kuş öyle yere gelipte kaldıramaz kendini.

Allah kazasız,belasız.hastalıksız kuşlar beslemek ve uçurmak nasip etsin,inşallah her şey gönlüne göre olur.

Selamlar sağlıcakla kal.

Şenol abi dediğin gibi her kuş yerde oynamaz. Damda uçurulan hata yapmayan kuş yerde uçurulunca hataları hemen ortaya çıkıyor. Taklacı yetiştirip uçurmak çok zahmetli bir uğraş, birsürü emek sarf ettiğim kuşun iyi olmasınıda istemek en doğal hakkım. Kuşun yer,yem,ilaç,seyislik hakkını verdikten sonra gerekli oyunu yapmıyor yada hatalar yapıyorsa bu kuşu 1dakika bile kümesimde tutmam. Hiç bir şekilde kuş ticareti yapmıyorum sadece zevkine besliyorum. Kuşlar için en uygun ortamı hazırlamaya çalıştım inşallah güzel kuş çıkarda arkadaşlarımızla,dostlarımızla izleme imkanı buluruz. Bu arada Diyarbakıra yolu düşen her güvercin severi beklerim. Allah'a emanet ol iyi günler.

Abi kümesin duvarları kale duvarı gibi maşallah.Yazın sserin kışın sıcak olur.Çok emek harcamışsın inşallah emeklerin boşa gitmez.Mangal keyfine keyif katan kuşların olması dileğiyle... :evet:

Mehmet kardeşim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Geri