pvpone
Üye
- Ad Soyad
- umut asd
- Meslek
- webmaster
- İlgi Alanı
- Diğer
12 tane kuşum var kümes nasıl sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pvpone' Alıntı:Peki uzunluk olarak bunun gibi bir boy daha uzatsam ve yüksekliği 2tuğla kadar uzatsam nasıl olur
ugurk81' Alıntı:Merhabalar...
Öncelikle dikkatimi çeken bir noktaya değinmek istiyorum. Günahını almak istemem ama telaş içersinde kendine kümes yaptığın ortada... 17 yaşında gözüküyorsun profilinde... Hiçbir kuşçunun tacir değilse 12 kuş birden aldığını görmedim ayrıca yaşına göre maddi külfeti de ağır olur sanırım. Kuşları biri mi hediye etti? Çünkü piyasaya pek çıkarılmayan kara çakmaklı bile var. Basık beyaz, kırık budapeşteler, çakmaklı...vb. Kısacası o kümese yakışmayan kuşları biranda nasıl aldığını açıklarsan seviniriz. Eğer emek hırsızlığı söz konusuysa kuşların kadrini-kıymetini de bilemeyeceğinde kümesinden belli...
aykutk' Alıntı:Selamlar Melih,
Resimlerinin içinde en son koyduğun resimde teras geniş görünüyor neden o dar yere sıkıştırdığını hala anlamış değilim kümesini, geniş alana yapamıyormusun. Bak Yapı marketlere git bir palet altlığı al rica edersen ücretsiz verirler. Bunun üzerine tuğları bile dizip bir kümes yapabilirsin yada 100.tl. ye osb ve 5*5cm tahta alıp etrafını cevirirsin en basitinden güvercinleri yerden kaldırırsın tabanın ıslanmamasını sağlarsın.
Saygılarımla,
Aykut Karabulut
ugurk81' Alıntı:Ayıp bişey söylediğimi düşünmüyorum kardeşim. Daha kümes olmadan 12 tane kuş alıp 160tl verenle karşılaşmadım o yüzden sordum, yargılamadım. Ortada saçma bir durum olmasa yorumlar bu şekilde olmazdı sanırım.
aykutk' Alıntı:Selamlar Umut,
Osb yi yapı marketllerde bulabilirsin tabi sen bir marangoza git onun elinde parça osblerde olabilir. Marangoza ölçülerine göre osbyi kestirirsin sonrada terasa getirip orada montajını yaparsın. İster civiyle istersen vidalama yolu ile ama profesyonel bir destek almanda fayda var.
Saygılarımla,
Aykut Karabulut
dwrm' Alıntı:osb bulamadım demişsin benim sana tavsiyem inşaata git yanlara osb koymuşlarsa iste veriyolar.ben değerli abimiz aykut karabulut abimizin yaptığı kümesten örnek alıp sunta yerine osb kulanmayı tercih ettim ve inşaatta gördüm gittim istedim verdiler.
sen de iste veren veriyo.en azından şansını dene.
olmadı yine tuğla alıp büyült.bu arada ben sefaköyde kuşçuları gezdim ama böyle iyi kuşlar bulamadım.hangi kuşçu bu özelden mesaj atabilirsen sevinirim.gidip bakmakta fayda var..
saygılar..