Kümesim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var ssli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pvpone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
tabiki çıkarabilirsin. yavru almayacaksan yuvalık amaçlı kasa bulundurmanın hiçbir mantığı yok. gereksiz yer kaybı. kümeste tünek, su, iyi havalandırma, mümkünse taban ızgarası bulunması yeter. yemlemeyide dışarıda yaparsın kuşların önünde yem bırakmazsın. hiçbir problem olmaz. kuşlar eşleşip yere yumurtlasalar bile yumurtaları sallayıp cılklatarak imha edersin. kuşlarını uçurup denedikten sonra güzel oynayanlardan yavru almaya karar verirsen ayrı bir çifthane yapıp ikisini ayırarak sadece onlardan yavru alırsın.

yavru istemiyosan çıkar kalabalık etmesinler ama yine de onlar eş olmuş gibi zaten.v tipi tünek alırsan iyi olur.ben de normal sopa dan tünek hazırladım köydeki kümesimde sen de sopa koyarak yapabilirsin...

saygılar...

Teşekkürler, bugün marangoza bi kümes yaptırdım tam istediğim gibi olmadı ama yarın fotolarını koycam buraya

Çocuk orası bir çift kuşluk yer.. Olmamış..

çok küçük ona kümes denmez kardeş en az yükseklik 1 metre genişlk 1.30 metre olması gerek bence

Yanlıs anlama ama bu kümes hiçbişekilde kullanılamaz.Hayvanlara İŞKENCE den baska birşey değil.Ya daha büyük bi kümes yap yada en fazla 2 çift kuş besle.Dediklerimi yanlıs anlama ama doğrusu bu.

filo' Alıntı:
Çocuk orası bir çift kuşluk yer.. Olmamış..

çocuk diye babana derler amcacım kimseye böyle aşalayıcı konuşamazsın + kör değilsen konunun açılma tarihine bak şimdi senin odan kadar kumesim var.

Abicim kuşlar bunlamış gibi tıkış tıkış olmuş benim bundan daha buyuk kumes var 1 cıft bıde yavru var çiftlerim yavruladı bide tamam oldu kümes çok küçük olmuş büyültmen çok daha iyi olucaktır.

valla kardeş bu kümes degi mübarak sebzelik olmuş boyle kumes hayvaların boyunlarında ciddi sıkıntılar yaratır bence bitane raflı dolap alsun mobilyacıdan daha iyi olurdu.

kardeşim bu kümes değil çöp kutusu bile olamaz kuş besliyorsun ve bunun nasıl biryyerde yaşayacağını tahmin etmen lazım ben 10 yaşında başladım bende kümes yaptım ama içersinde üç insan rahat uyur biraz eleştirim ağır oldu ama idare et kümesini görünce dayanamadım :)

Bebe yeni kümesinin fotolarını ekle yine böyle çöp kutusu gibi bişey yapmışsan hayvanlara daha fazla eziyet etme sal o kuşları bırak gitsinler..

maraba senin kümesin büyükte ne oldu ne sataşıyorsun adama sen git prenseslerinle krallarınla lordlarınla uğraş...

Kuşları bu ortamda hasta etmeden, hemen büyük ve güzel + havalandırmalı bir kümes girişimine başlamalısın.

bu kumeste 1 cift kus ancak beslenir

BEN ÖLE Bİ KÜMES yapsam içinde 6 tane beslesem olurmu kardeş bişey

Geri