Kumesim Sezona Nerdeyse Hazır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismail kuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail
Meslek
Elektrik Mühendisi
İlgi Alanı
Selamlar Arkadaslar Dolapcı Beslemeye Basladım Kumesimi Nerdeyse Tammldm Bi Kac DeqerLi AblermzDende Damılk GEldimi Tammdır.. eLernde Bole Dolpcılar oln Abilrm iletişme Gecerse Sevinirm ..
Murat Eralp Ve umut Coskun Abme şimdiden TEsekkurler ..

Ekli dosyalar

• imagesCA7YUDPJ.webp
    imagesCA7YUDPJ.webp
    8.3 KB · Görüntüleme: 1,505
  • imagesCAJP0XA1.webp
    imagesCAJP0XA1.webp
    9.7 KB · Görüntüleme: 1,527
KÜMES ÇOK GÜZELMİŞ FERAH Bİ ORTAM TNRKLER.

Kümes Muhteşem olmuş,Emeğinize sağlık.
Saygılar.

Türkçe yazın arkadaşım.
Kuşlarınız hayırlı olsun.

kümesin gayet güzel kuşlar içinde rahat bir ortam inşallah sağlıklı kuşlar ve yavrular yetiştirirsiniz!!!!

SAqolun Tesekkur Ederim..

arkadaşım hayırlı olsun inşaallah bol kaliteli ve sağlıklı yavru alırsın güle güle uçurursun.

kümesin gerçekten çok güzelmiş 2. resimdeki dolapçılar senin mi?

kümesinin ve kuşlarının resmini koyduğun arkadaşı ara.yardımcı olacaktır

Saqolun Tsekkur Ederm..Ewt kuslar Benm 1 Cift Wr onları uretiyorum

ismail kuru' Alıntı:
Saqolun Tsekkur Ederm..Ewt kuslar Benm 1 Cift Wr onları uretiyorum

kuşlar güzel olmasına güzelde o kuşlar senin değil. kuşlar bana ait. seninmi diye de o yüzden sordum.

Abi istersn Gelip GoreBlrsn Denzilide kuslar Gelde Bak Yani Burda Bi Abden Aldım

Arkadaşlar kuş kuşa benzer ama herkezde kendi kuşunu bilir en azından çektiği fotoyu bilir ortaya bu şekilde ağır suçlayıcı laflar atmayalım.

İsmail kardeş avatarda kullandıgın resimler de benim mesela :) kullanmadan önce en azından haber verseydin daha güzel olurdu..daha iyileri senin olsun inşallah ;)

ismail kuru' Alıntı:
Abi istersn Gelip GoreBlrsn Denzilide kuslar Gelde Bak Yani Burda Bi Abden Aldım

Uyarı; Daha öncede yazdım mesajlarını Türkçe yazman gerektiğini.

İsmail maşallah kümes harika.On numara olmuş havadar ve güneşli.Çok güzel şimdi sıra fazla olmadan kaliteli az ve öz kuş koymakta.Unutma çoktan çok olmaz.Tekrar görüşürüz.Emeğin çok güzel haberleşelim::))

umut coşkun' Alıntı:
Arkadaşlar kuş kuşa benzer ama herkezde kendi kuşunu bilir en azından çektiği fotoyu bilir ortaya bu şekilde ağır suçlayıcı laflar atmayalım.

kuşlar benim ama ben meseleyi uzatmamak için kestim. gel denizliye bak demiş benim denizliye gelemeyeceğim malum. ama her türlü ısbatlarım. bu resimde sahibinden.com dan alınmış bir resim.

amacım arkadaşı kötülemek değil sadece kendimi ifiracı durumundan kurtarmaktır. ben konuyu kapatmıştım ama suçlayıcı laf attığım ileri sürüldü. buyrun kuşların diğer resimleri.

senolyalcin' Alıntı:
amacım arkadaşı kötülemek değil sadece kendimi ifiracı durumundan kurtarmaktır. ben konuyu kapatmıştım ama suçlayıcı laf attığım ileri sürüldü. buyrun kuşların diğer resimleri.

Arkadaşı kötülemek istemiyosan eğer özelden mesaj atabilirsin burada herkezin önünde mesaj atmana gerek yok eğer böyle birşey varsa haa buraya yazdıysanda açıklama getireceksin arkadaşı küçük duruma düşürmene gerek yok.

umut bey bu kadar hemşericilik yapmaya gerek yok. sizden hala beni kötülemek yerine bir özür beklerdim açıkcası.

umut abi,eğer gerçekten kendi kuşları gibi göstermiş ve bunu savunmaya devam ediyorsa niye özelden yazsınki.buraya yazıyorki herkes görsün diye.sen ister misin senin kuşlarını kendi kuşlarımız gibi göstermemizi.şahsen ben istemem.eğer koymuşsa da bu kuşların birebir aynısı.şu siteden alıntıdır der linkini de koyar arkadaşımız.şenol abi ispatını da yaptı.hala niye ona laf ediliyor anlayamadım

senolyalcin' Alıntı:
umut bey bu kadar hemşericilik yapmaya gerek yok. sizden hala beni kötülemek yerine bir özür beklerdim açıkcası.

Abicim hemşericilik yapacak bir durumum yok kendisini tanımam görmem başkalarının fotosunu alıp koyuyosa zaten bu bence hırsızlıktır.Benim sana demek istediğim bu konuyu açıklıyosun madem arkasında dur,kimse kimsenin kuşunun fotosunun resmini koyma hakkına sahip değildir. Olabilir kuş kuşa benzer diyip aradan çekilme böyle diyerek bi nebzede olsa resimlerin sana ait olmadığı izlenimi verirsin amacının arkadaşı kötülemek olmadığını yazmışsın bende diyorumki amacın kötülemek değilse bu durumdan da rahatsızsan özelden dile getirebilirsin,burayada yazdıysan eğer açıklama getirki bizde bilelim kim kimin fotosunu kullanıyo.Haa eğer ben sana rahatsızlık verdimsede eğer kusura bakma.

umut coşkun' Alıntı:
senolyalcin' Alıntı:

Abicim hemşericilik yapacak bir durumum yok kendisini tanımam görmem başkalarının fotosunu alıp koyuyosa zaten bu bence hırsızlıktır.Benim sana demek istediğim bu konuyu açıklıyosun madem arkasında dur,kimse kimsenin kuşunun fotosunun resmini koyma hakkına sahip değildir. Olabilir kuş kuşa benzer diyip aradan çekilme böyle diyerek bi nebzede olsa resimlerin sana ait olmadığı izlenimi verirsin amacının arkadaşı kötülemek olmadığını yazmışsın bende diyorumki amacın kötülemek değilse bu durumdan da rahatsızsan özelden dile getirebilirsin,burayada yazdıysan eğer açıklama getirki bizde bilelim kim kimin fotosunu kullanıyo.Haa eğer ben sana rahatsızlık verdimsede eğer kusura bakma.

tamam abim sen haklısın. selametle kal.

Abi umut Abi Denizlide Yasıyor.Konusmusluqumuz var.gelir Bakar hemde fotograflarınaı ;Ceker ve koyar...

ben konuyu kapatmaya çalıştıkça konu uzuyor. gerek yok kapatalım artık kuşlarda senin olsun.

ismail kardeşim kuşların farklı açılardan ve farklı mekanlarda fotograflarını koy siteye.umut abi niye gelip çeksin:D.zor bi iş değl bence

ismail kuru' Alıntı:

dostum yalan cok kötü bir şey. gözümüzle gördüğümüze mi inanacagız yoksa sana mı? madem kuşlar senin , aynı kuşların başka bir poz resmini koyda inanalım. 2.resimdeki kuşlar bu siteden arkadaşım olan senolyalcın kardesime aittir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri