Kumesim Sezona Nerdeyse Hazır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismail kuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut coşkun' Alıntı:
senolyalcin' Alıntı:
amacım arkadaşı kötülemek değil sadece kendimi ifiracı durumundan kurtarmaktır. ben konuyu kapatmıştım ama suçlayıcı laf attığım ileri sürüldü. buyrun kuşların diğer resimleri.

Arkadaşı kötülemek istemiyosan eğer özelden mesaj atabilirsin burada herkezin önünde mesaj atmana gerek yok eğer böyle birşey varsa haa buraya yazdıysanda açıklama getireceksin arkadaşı küçük duruma düşürmene gerek yok.

adam resimleri çalıp benim kuşum diye ortaya cıkıyor onun yaptıgı suc degil ama resimlerin gercek sahibi resimler benim diyince suc mu oluyor. kimse kimsenin kuşunu kendine ait oldugu iltibasına yer verecek seiklde yayınlayamaz. bu kuşun malikinin hakkıdır. ve bu hakka herhangi bir tecavüzde bulunuldugunda kişi hakkını elbet savunacaktır. ÖZELDEN MESAJ ATSAYDIN DEMİŞSİN. yarın bu kuşları satmak istese ve burdan bir arkadasa bu kusları satsa o arkadasın özelden atılmıs olan mesajdan nasıl haberi olacak. BURASI KUSCULAR.ORG BURDA YALAN DOLAN HİLE OLMAZ. ama yinede bunu yapmakta ısrar eden olursa itina ile afişe edilir. !!!!! ve ve ve en önemlisi bu sitede emek çalanların avukatlıgını yaptırmayız biz....

Dikkatle resimleri inceliyorum sanki bir takımın resmi bu.Erkek aynı dişi aynı şekil şemal aynı.Ne iş.Aynı takım sanki 4-5 kere çekilmiş.Anlamadığım adam benim diye diretiyorsa neden yalan söylesin.Kuşun gerçek sahibiyim diye söyleyen arkadaş için söylüyorum.Yani foolarım çalınmış diyen arkadaş için.Bakıyorum bakıyorum dişi aynı erkek aynı ne iş bi izah edin.bence resmim çalındı diyen arkadaşa az kulak verin.çalmadım diyen arkadaşta yarın resim atsın o kuşları kendi kümesinden olay biter.Hayır hep aynı kuş bunlar ya haksızmıyım.En güzeli bu

adam resimleri çalıp benim kuşum diye ortaya cıkıyor onun yaptıgı suc degil ama resimlerin gercek sahibi resimler benim diyince suc mu oluyor. kimse kimsenin kuşunu kendine ait oldugu iltibasına yer verecek seiklde yayınlayamaz. bu kuşun malikinin hakkıdır. ve bu hakka herhangi bir tecavüzde bulunuldugunda kişi hakkını elbet savunacaktır. ÖZELDEN MESAJ ATSAYDIN DEMİŞSİN. yarın bu kuşları satmak istese ve burdan bir arkadasa bu kusları satsa o arkadasın özelden atılmıs olan mesajdan nasıl haberi olacak. BURASI KUSCULAR.ORG BURDA YALAN DOLAN HİLE OLMAZ. ama yinede bunu yapmakta ısrar eden olursa itina ile afişe edilir. !!!!! ve ve ve en önemlisi bu sitede emek çalanların avukatlıgını yaptırmayız biz....[/quote]

Bak şimdi abicim Sen bence arkadaşının avukatlığını yapma bu birincisi ikincisi de daha sonraki yazmış olduğum mesajları oku tek bir mesajı okuyup yorum yapma.

Bu arada ismail kardeş kuşların resimlerini en kısa zamanda fotolayıp koyarsan seviniriz,

umut coşkun' Alıntı:
senolyalcin' Alıntı:
umut bey bu kadar hemşericilik yapmaya gerek yok. sizden hala beni kötülemek yerine bir özür beklerdim açıkcası.

Abicim hemşericilik yapacak bir durumum yok kendisini tanımam görmem başkalarının fotosunu alıp koyuyosa zaten bu bence hırsızlıktır.Benim sana demek istediğim bu konuyu açıklıyosun madem arkasında dur,kimse kimsenin kuşunun fotosunun resmini koyma hakkına sahip değildir. Olabilir kuş kuşa benzer diyip aradan çekilme böyle diyerek bi nebzede olsa resimlerin sana ait olmadığı izlenimi verirsin amacının arkadaşı kötülemek olmadığını yazmışsın bende diyorumki amacın kötülemek değilse bu durumdan da rahatsızsan özelden dile getirebilirsin,burayada yazdıysan eğer açıklama getirki bizde bilelim kim kimin fotosunu kullanıyo.Haa eğer ben sana rahatsızlık verdimsede eğer kusura bakma.

Murat Eralp' Alıntı:
Dikkatle resimleri inceliyorum sanki bir takımın resmi bu.Erkek aynı dişi aynı şekil şemal aynı.Ne iş.Aynı takım sanki 4-5 kere çekilmiş.Anlamadığım adam benim diye diretiyorsa neden yalan söylesin.Kuşun gerçek sahibiyim diye söyleyen arkadaş için söylüyorum.Yani foolarım çalınmış diyen arkadaş için.Bakıyorum bakıyorum dişi aynı erkek aynı ne iş bi izah edin.bence resmim çalındı diyen arkadaşa az kulak verin.çalmadım diyen arkadaşta yarın resim atsın o kuşları kendi kümesinden olay biter.Hayır hep aynı kuş bunlar ya haksızmıyım.En güzeli bu

Arkadaşlar diğer yazmış olduğum mesaj bu... nedense diğer mesajım dile getiriliyo birde bunu okuyun,bu konuyuda uzatmaya gerek yok bence resim çalan varsa eğer başkasının kuşunu kendi kuşu olarak gösteren kişi hırsızdır benim gözümde,neden bana karşı cephe alındığınıda anlamış değilim mesaj yazmadan önce yazılanların tamamını okuyarak tekrar tekrar okuyarak cevap verelim özellikle emek çalanların avukatlığını yaptığımı söyleyen arkadaş yazdıklarım sana ne güzel bak hukukçuymuşsunda avukatlık sana yakışıyo.Anlamıyosan tekrar oku.

umut coşkun' Alıntı:
adam resimleri çalıp benim kuşum diye ortaya cıkıyor onun yaptıgı suc degil ama resimlerin gercek sahibi resimler benim diyince suc mu oluyor. kimse kimsenin kuşunu kendine ait oldugu iltibasına yer verecek seiklde yayınlayamaz. bu kuşun malikinin hakkıdır. ve bu hakka herhangi bir tecavüzde bulunuldugunda kişi hakkını elbet savunacaktır. ÖZELDEN MESAJ ATSAYDIN DEMİŞSİN. yarın bu kuşları satmak istese ve burdan bir arkadasa bu kusları satsa o arkadasın özelden atılmıs olan mesajdan nasıl haberi olacak. BURASI KUSCULAR.ORG BURDA YALAN DOLAN HİLE OLMAZ. ama yinede bunu yapmakta ısrar eden olursa itina ile afişe edilir. !!!!! ve ve ve en önemlisi bu sitede emek çalanların avukatlıgını yaptırmayız biz....

Bak şimdi abicim Sen bence arkadaşının avukatlığını yapma bu birincisi ikincisi de daha sonraki yazmış olduğum mesajları oku tek bir mesajı okuyup yorum yapma.[/quote]

sen yalancının avukatlığını yaparsan ben haklının avukatlığını hayli hayli yaparım. ben burda haklı oldugunu bşldşgşm kişiyi size ezidrmem. senin gibi hemşericilik yapıp haksız çıkıp hala yüzlü yüzlü konuşabilen bir insanı nasıl moderatör yapmışlar hayret ediyorum.bu durumu en kısa sürede site yönetimine bildireceğim..

umut coşkun' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
senolyalcin' Alıntı:
umut bey bu kadar hemşericilik yapmaya gerek yok. sizden hala beni kötülemek yerine bir özür beklerdim açıkcası.

Abicim hemşericilik yapacak bir durumum yok kendisini tanımam görmem başkalarının fotosunu alıp koyuyosa zaten bu bence hırsızlıktır.Benim sana demek istediğim bu konuyu açıklıyosun madem arkasında dur,kimse kimsenin kuşunun fotosunun resmini koyma hakkına sahip değildir. Olabilir kuş kuşa benzer diyip aradan çekilme böyle diyerek bi nebzede olsa resimlerin sana ait olmadığı izlenimi verirsin amacının arkadaşı kötülemek olmadığını yazmışsın bende diyorumki amacın kötülemek değilse bu durumdan da rahatsızsan özelden dile getirebilirsin,burayada yazdıysan eğer açıklama getirki bizde bilelim kim kimin fotosunu kullanıyo.Haa eğer ben sana rahatsızlık verdimsede eğer kusura bakma.

Murat Eralp' Alıntı:

Arkadaşlar diğer yazmış olduğum mesaj bu... nedense diğer mesajım dile getiriliyo birde bunu okuyun,bu konuyuda uzatmaya gerek yok bence resim çalan varsa eğer başkasının kuşunu kendi kuşu olarak gösteren kişi hırsızdır benim gözümde,neden bana karşı cephe alındığınıda anlamış değilim mesaj yazmadan önce yazılanların tamamını okuyarak tekrar tekrar okuyarak cevap verelim özellikle emek çalanların avukatlığını yaptığımı söyleyen arkadaş yazdıklarım sana ne güzel bak hukukçuymuşsunda avukatlık sana yakışıyo.Anlamıyosan tekrar oku.

bana yakışan mesleği söylemek senin ne hakkın, ne de harcın... sana kalmadı bunun yorumunu yapmak... burası bir güvercin forumu kişisel bazda yorum yapamazsın sen bana... avukatlık yapan haksızı-hırsızı savunan da sensin... sırf tanıdıgım diye bu sitede mesnetsiz resimlerin, dayanaksız başlıkların açılmasına göz yuman da.. sonra çark edip fikir değiştiren de sensin... şuan dan itibaren seninle burada tartışmaya girmeyeceğim.. site yönetimi çözsün sorunu... şu yorumları okurlarsa zaten senin sitenin prensip ve gayelerinden ne kadar uzak olduğunu kendileri de görecektir.. BU SİTEDE YALAN YANLIŞ RESİM YAYINLATTIRMAYIZ BİZ..

Resimleri ekleyen kişi ve kuşların asıl sahibi benim diyen kişi ile alakalı olan bu soruna lütfen hiç kimse karışmasın. Buradan kimse kimsenin kuşunu kendi kuşuymuş gibi gösteremez,satamaz,yayınlayamaz. Kuscular.org Sitesinin amaçları bellidir. Eğer bu şekilde bir şey yapılıyor ve buna bizim göz yumduğumuzu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Konuyu takip ediyoruz, müdahil olmama nedenimiz, resimleri yayınlayan ismail kuru isimli üyenin kuşların sahibi olduğunu doğrulama sıdır. Fakat istenilen yeni resimleri halen daha eklememiştir. Eğer iki gün içerisinde buradan kuşların detaylı fotoğraflarını paylaşmaz ise üyeliği sonlandırılacaktır.
Herkes emek veriyor, hiç kimse emeğinin başkaları tarafından kullanılmasına göz yummaz.
senolyalcin isimli üye kuşlar elindeyse buradan detaylı fotolarını paylaşabilir.
Lütfen konuda karşılıklı gereksiz polemiklere girmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri