Kümesimden Görüntüler.Hakan Filiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Yeni yuvalıkların hayırlı olsun Hakan, bu haliyle çok daha güzel olmuş.
Ama o limon kasalarının altında yatay duran tahta inceymiş gibi geldi,biraz fazla eğiliyormuş gibi.
Onu alt orta noktalarından desteklersen(T şeklinde bir tahtayla orta noktasından eğilmeyi azaltacak şekilde) daha sağlam olur diye düşünüyorum. Sağlıklı bol yavrulu kümesler dileklerimle...
Khalid

iLLeqaL54' Alıntı:
Maşallah Hakan kuşların güzel kümeside düzenlediğin iyi olmuş güle güle besle (:
Teşekkürler kardeşim sağol.

[email protected]' Alıntı:
LİMON SANDIKLARI YAMUK DURUYOR..

GÜZELLEŞME VAR.

İYİYE GİDİYOR,

TEMİZLİK YÖNÜNDE İLERLEME GÖZE ÇARPIYOR

DOĞRU YOLDASIN
Türker abi sen beğendiysen tamamdır.Doğru yoldayım. :p

Khalid' Alıntı:
Yeni yuvalıkların hayırlı olsun Hakan, bu haliyle çok daha güzel olmuş.
Ama o limon kasalarının altında yatay duran tahta inceymiş gibi geldi,biraz fazla eğiliyormuş gibi.
Onu alt orta noktalarından desteklersen(T şeklinde bir tahtayla orta noktasından eğilmeyi azaltacak şekilde) daha sağlam olur diye düşünüyorum. Sağlıklı bol yavrulu kümesler dileklerimle...
Khalid
Teşekkürler.Evet Kadir abi biraz ince kalınını bulamadım.Dediğini anladım havalar ısınınca 1-2 eksik daha var hepsini tamamlıcam.

Kardeşim Öncelikle tüyleri kadar ömürleri olsun fakat o kümese bu kuşlar hiç yakışmamış en az 1 saatini ayır temizle

Kardeşim Öncelikle tüyleri kadar ömürleri olsun fakat o kümese bu kuşlar hiç yakışmamış en az 1 saatini ayır temizle

Enes92' Alıntı:
Teşekkürler.Kümes şuanda tertemiz.Havaların açmasıyla birlikte komple temizlendi.Kışın yavru ve yumurtalar olduğu için rahatsız etmek istemedim.

1. Sayfadaki düz arapların yavrusu satarken altındaki yumurtayı tipplerin altına sürmüştüm. (:

Ekli dosyalar

• 2012-03-17 14.40.14.webp
    2012-03-17 14.40.14.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,273
  • 2012-03-17 14.39.28.webp
    2012-03-17 14.39.28.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,211
devam..

Ekli dosyalar

• 2012-03-18 14.52.54.webp
    2012-03-18 14.52.54.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,165
  • 2012-03-18 17.06.30.jpg
    2012-03-18 17.06.30.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,250
Maşşallah ne güzel kuşarınız var Hayırlı bol yavrular...

3t9d4.jpg

ŞehZade-05-' Alıntı:
Maşşallah ne güzel kuşarınız var Hayırlı bol yavrular...
Teşekkürler kardeşim.

Kuşlar başarılı kümes başarısız.

texas1963' Alıntı:
Kuşlar başarılı kümes başarısız.
Teşekkürler.Kümesi aslında çok daha düzgün yapabilirdim fakat apartmanın bahçesinde besliyorum.Nereye kadar besleyebilirim belli değil.Arada şikayet geliyor.Bu aralar bırakmayı bile düşünüyorum.Bakalım ne olucak kısmet.

kumesın ıcını bıraz daha duzgun yapabılırdın yuvalıklarının dızımını ustun koru olmasaydı ayrı bı guzellık katardı (: yınede gule gule besle hakan..

__BaDBoY__' Alıntı:
kumesın ıcını bıraz daha duzgun yapabılırdın yuvalıklarının dızımını ustun koru olmasaydı ayrı bı guzellık katardı (: yınede gule gule besle hakan..
Abi bence kuşlar bu yuvalık şeklini daha çok beğeniyorlar.Yerleştirmesi diğerlerine göre daha zor.Yerleştirdikten sonra kuşlar yumurtlayınca değiştiremiyorsun şeklini.Böyle kalcak heralde. (: .Fakat diğer yuvada gördüğünüz gibi düzenli bir şekilde yapmaya çalıştım. (:

Geri