kümesimden görüntüler umarım beğenirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraltakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

kraltakla

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çetin koçhan
Meslek
koçhan
İlgi Alanı
Kediler
kümesim

Ekli dosyalar

• DSCI1471.webp
    DSCI1471.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 6,637
BİRAZ DAHA AYRINTILI RESİMLER YAYINLARSAN SEVİNİRİM.. BUNDAN HİÇ BİŞEY ANLAMADIM..

Evet açıkçası bende pek bişey anlamadım.. Anladığım kadarıyla damızlık besliyorsunuz heralde; kuşlar hiç dışarı çıkmıyor..Tabi yanlış da olabilir ama benim hayalimde öyle canlandı...

kapalı değil tabikide uçuruyorum kusura bakmayın yeni resim yüklüyorum devamı geliyor

Ekli dosyalar

• DSCI0798.webp
    DSCI0798.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 6,434
kraltakla' Alıntı:

Ekli dosyalar

• DSCI1461.webp
    DSCI1461.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 6,502
Enteresan.Çetin kardeşim seni tebrik ediyorum.Profesyonelce bir tavır bu.İşte taklacı sevdası bu..

Kürşat Hoca' Alıntı:
Enteresan.Çetin kardeşim seni tebrik ediyorum.Profesyonelce bir tavır bu.İşte taklacı sevdası bu..
eyvallah dostum saolasın bir işi yapıyorsan ya tam yap yada yapma bendeki zihniyette bu elimden geldiği kadar iyisini yapmaya çalışlıyorum

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Abi sen kümes degil .Resmen 3 oda bir salon ev yapmışsın helal olsun. :heyo:
ayvallah saolasın merakımız işte eğlence kaynamız sade kuş göz dıoyurmaz kümeslede gözlerimizi doyuralım ;)

Açıkçası net olarak anlayamadım , yaşam alanının içine kümesmi yapılmış , yoksa kümes mekanına bir yaşam alanımı ...
Ev mi kümesmi ayırması güç .. Kuşlarınıza aşırı önem verdiğiniz , çok belli, .. Maşallah gönlünüzce yapmışsınız mekanınızı .. Keyifle bersleyin .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Açıkçası net olarak anlayamadım , yaşam alanının içine kümesmi yapılmış , yoksa kümes mekanına bir yaşam alanımı ...
Ev mi kümesmi ayırması güç .. Kuşlarınıza aşırı önem verdiğiniz , çok belli, .. Maşallah gönlünüzce yapmışsınız mekanınızı .. Keyifle bersleyin .. selamlarŞEREF
şöle anlatayım mekan çatı arası birazda bende hastalık var seviyorum böle işleri arkadaşlarım dostlarım geldiklerinde burda oturabiliyor muhabbet edebiliyoruz iki ayrı kümesim var bitarafıda oda şekli göründüğü gibi işte daha detaylı çekmek isterdim alandar kare ufalıyor :) beğendinize sevindim saolun var olun saygılar

sen olayı aşmışsın sevgili kardeşim cok güzel bir ortamın var sakalarda cabası anladıgım kadarıyla senınle çok ortak noktamız var saka beslemek güvercin beslemek duvardaki av tüfegini kullanıyosan ava gitmek gibi sana güzel bir sezon diliyorum.

Maşallah kardeş özene bözene yapmıssın helal olsun bol yavrulu sağlıklı kümesler diliyorum

selamunaleykum
biz guvercin sevdalilarinin huzur buldugu gunun sitresini yorgunlugunu attigimiz yer kumeslerimiz masallah sizin kurdugunuz duzen imrendirici elinize emeginize saglik bu guzel goruntuleri bizlerle paylastiginiz icin tesekkurderim
saygilarla

çok güzel ya para var huzur war edasında hehe ;) maşallah çok güzel dizayn olmuş

kümesiniz çok sıradışı olmuş bir okadarda güzel.

Gerçekten sizin içinde kuşlarınız içinde çok güzel bir ortam olmuş..Tebrik ederim..

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
biz guvercin sevdalilarinin huzur buldugu gunun sitresini yorgunlugunu attigimiz yer kumeslerimiz masallah sizin kurdugunuz duzen imrendirici elinize emeginize saglik bu guzel goruntuleri bizlerle paylastiginiz icin tesekkurderim
saygilarla
saolasın güzel yorumların için arkadaşım

cetın abı zaten kumes ısıne gırınce detaylarla ugrasıo bu ısın hakkını verıyor hem kusları hem kumesı guzel (:

__BaDBoY__' Alıntı:
cetın abı zaten kumes ısıne gırınce detaylarla ugrasıo bu ısın hakkını verıyor hem kusları hem kumesı guzel (:
saolasın oğuz güzel düşüncelerin için

Geri