kraltakla
Üye
- Ad Soyad
- çetin koçhan
- Meslek
- koçhan
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kraltakla' Alıntı:kümesim
kraltakla' Alıntı:kraltakla' Alıntı:kümesim
eyvallah dostum saolasın bir işi yapıyorsan ya tam yap yada yapma bendeki zihniyette bu elimden geldiği kadar iyisini yapmaya çalışlıyorumKürşat Hoca' Alıntı:Enteresan.Çetin kardeşim seni tebrik ediyorum.Profesyonelce bir tavır bu.İşte taklacı sevdası bu..
ayvallah saolasın merakımız işte eğlence kaynamız sade kuş göz dıoyurmaz kümeslede gözlerimizi doyuralımMustican Yeşilırmak' Alıntı:Abi sen kümes degil .Resmen 3 oda bir salon ev yapmışsın helal olsun. :heyo:
şöle anlatayım mekan çatı arası birazda bende hastalık var seviyorum böle işleri arkadaşlarım dostlarım geldiklerinde burda oturabiliyor muhabbet edebiliyoruz iki ayrı kümesim var bitarafıda oda şekli göründüğü gibi işte daha detaylı çekmek isterdim alandar kare ufalıyor beğendinize sevindim saolun var olun saygılarşeref' Alıntı:Açıkçası net olarak anlayamadım , yaşam alanının içine kümesmi yapılmış , yoksa kümes mekanına bir yaşam alanımı ...
Ev mi kümesmi ayırması güç .. Kuşlarınıza aşırı önem verdiğiniz , çok belli, .. Maşallah gönlünüzce yapmışsınız mekanınızı .. Keyifle bersleyin .. selamlarŞEREF
) para yok ama huzur var kuş varbarısesen' Alıntı:çok güzel ya para var huzur war edasında hehe maşallah çok güzel dizayn olmuş
saolasın güzel yorumların için arkadaşımferro18' Alıntı:selamunaleykum
biz guvercin sevdalilarinin huzur buldugu gunun sitresini yorgunlugunu attigimiz yer kumeslerimiz masallah sizin kurdugunuz duzen imrendirici elinize emeginize saglik bu guzel goruntuleri bizlerle paylastiginiz icin tesekkurderim
saygilarla
tşkrlrdynatech' Alıntı:Gerçekten sizin içinde kuşlarınız içinde çok güzel bir ortam olmuş..Tebrik ederim..
saolasın oğuz güzel düşüncelerin için__BaDBoY__' Alıntı:cetın abı zaten kumes ısıne gırınce detaylarla ugrasıo bu ısın hakkını verıyor hem kusları hem kumesı guzel