kümesimden görüntüler umarım beğenirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraltakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Çetin Bey vallaha helal olsun demekten başka yapacak birşey yok
Sizi tebrik ediyorum süper bir ortam olmuş.

Genelde en büyük sorun kışınki kümes ziyaretlerinde olur.
Sogukta afedersniz bi taraflarımız donar.

Ama eve de girmeyiz kuşların yanında olmak isteriz işte siz o sorunu çözmüşsünüz :)

Terasta olsa düzlük alan olmasada kuşlara hedef bile yapmışsınız çim bile var ya mükemmel.

Bilgisayarda kümesin karşısında biz güvercin aşıkları ne isterki daha başka :)

Bazıları kızabilir ama abartmışsınız diyebilir ama ne yapalım biz bu hayvanlarla koyun koyuna yatacak kadar çok seviyoruz bizimde hastalığımız bu.
:heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
:tamam: :tamam: :tamam:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Çetin Bey vallaha helal olsun demekten başka yapacak birşey yok
Sizi tebrik ediyorum süper bir ortam olmuş.

Genelde en büyük sorun kışınki kümes ziyaretlerinde olur.
Sogukta afedersniz bi taraflarımız donar.

Ama eve de girmeyiz kuşların yanında olmak isteriz işte siz o sorunu çözmüşsünüz :)

Terasta olsa düzlük alan olmasada kuşlara hedef bile yapmışsınız çim bile var ya mükemmel.

Bilgisayarda kümesin karşısında biz güvercin aşıkları ne isterki daha başka :)

Bazıları kızabilir ama abartmışsınız diyebilir ama ne yapalım biz bu hayvanlarla koyun koyuna yatacak kadar çok seviyoruz bizimde hastalığımız bu.
:heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
:tamam: :tamam: :tamam:
güzel yorumların için çok saol arkadaşım dediğin gibi kuşlarımızla güzel vakit geçirmek için güzel ortamlar hazırlamak lazım bende öle bişi yaptım rahat ve güzel yaz kış çayını iç yemeğini ye misafirlerin dediğin gibi donmaz :)) saygılar

eline sağlık arkadaşım keyfin cok güzel

kümesin çok iyi allah güzel güzel yavrular verir işallah

kardeş Allah gönlüne göre vermiş..
Özene bezene yapmışsın..
Yorum yapmadan yapamadım..

ümit DOĞANÇAY' Alıntı:
kardeş Allah gönlüne göre vermiş..
Özene bezene yapmışsın..
Yorum yapmadan yapamadım..
saolasın arkadaşım merakımız işte

s.a arkadaşım maşallah temiz titiz bakmana imrendim hayvanlarınızda güzel tebrikler güle güle besleyin allah nazardan saklasın..

tebrikler başka söze gerek yok. :heyo:
8a5be83c.gif

aydınbılgın' Alıntı:
evin içindemi kumes abıcım hiç bişey anlamadım waLLa
EVİN İÇERSİNDE KÜMES DEĞİL KÜMESİN İÇERSİNDE BİR ODA KUŞLARIN KÜMESİNDE OTURACAK DEĞİLİM :)) AYRI BİR ŞARK KÖŞESİ YAPTIM MİSAFİRLERİMLE OTURMAK RAHAR BİR ORTAM SAĞLAMAYA ÇALIŞTIM SAYGILAR

Öncelikle Selamlar
Çok güzel olmuş benimde böye bir yerim olsaydı bende böyle bir yer yapmayı düşünürdüm şahsen kuşlarımı gördüğüm zaman çok mutlu, sevinçli ve stresten korunuyorum bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle
SAYGILARIMLA

bojangles' Alıntı:
Öncelikle Selamlar
Çok güzel olmuş benimde böye bir yerim olsaydı bende böyle bir yer yapmayı düşünürdüm şahsen kuşlarımı gördüğüm zaman çok mutlu, sevinçli ve stresten korunuyorum bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle
SAYGILARIMLA
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM İŞALLAH ALLAH SANADA NASİP EDER GÖNLÜNE GÖRE OLMASI DİLEĞİYLE SAYGILAR

abicim bu nasıl bir işciliktir bu nasıl bir titizliktir.... valla ağzım acık kaldı. ellerinden öpüyorum ağam.. :slm:

kerim_vural' Alıntı:
abicim bu nasıl bir işciliktir bu nasıl bir titizliktir.... valla ağzım acık kaldı. ellerinden öpüyorum ağam.. :slm:
estafurullah kardeşim teşekkür ederim isteyince bişiler oluyor işte

Çetin Abinin Kümesine bizzat gittim İnanilmaz bir olay kusların temizliği kümesin Temizliği anlatılmaz yasanir evet gördüğünüz kümes arkadaslar bu bir gercek amma birdde orda olup o anı yaşamak var ki zaten kuşlarını anlatmakla bitiremeyiz. Bide Guzel bir Kopegimiz vardi onu cekmemis galiba . ve ona ozenerek bende onun gibi birsey yapmaya calistim amma ne kadar ugrassamda olmadi. Çetin abiye Tekrardan Tesekkur ederiz..

Selamun Aleyküm REİS naber ya seni burda göreceğim hiç aklıma gelmezdi nasıl gidiyor hayat en yakın zmanda tekrar başlıyorum kuşculuğa kümesede uğrarım çalışıyormusun ?
Çetin'den Çetin'e SAYGILAR :)

(: abı ucum kumeslerının fotolarını ne zaman eklıcen (:

Ey maşallahh vay maşallah abi :)

Umarım kazasız belasız atmacasız uçurursun .

simsek123' Alıntı:
Ey maşallahh vay maşallah abi :)

Umarım kazasız belasız atmacasız uçurursun .
teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için çok saol allah sanada keyifli keyifli kuş beslemeyi uçurmayı nasip etsin ..

hırsızlar eve girmesin de :) güzel olmuş :) hayal gibi maşşallah :)

bir çok kişinin hayel ettigi birşeyi başarmışsınız hocam tebrikler.

Gerçekden süper ve ötesi tam benim hayalim inş bende böyle yapacam :)

Geri