kümesimden son kareler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ortamcocugu41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Gündüz
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar bu sene kuşları ayırmaktan vazgeçtim terasımı kapattığım için soğuk sorunum yok yani yavru üretimine devam son yavruları sizlerle paylaşmak istedim.saygılarımla Hakan....

Ekli dosyalar

• SAM_1297.webp
    SAM_1297.webp
    40.6 KB · Görüntüleme: 1,356
  • SAM_1289.webp
    SAM_1289.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 1,293
  • SAM_1286.webp
    SAM_1286.webp
    40.6 KB · Görüntüleme: 1,300
  • SAM_1282.webp
    SAM_1282.webp
    38 KB · Görüntüleme: 1,342
  • SAM_1293.webp
    SAM_1293.webp
    43.1 KB · Görüntüleme: 1,337
valla onumara saglıklı kuslarda ora da cıkıs varmı nası nası ucuyolar

yav hakan abi bunlar nasıl arka tepeler böyle neresindesin kocaelinin böyle bir güzellik olamaz nerden geldi bunların soyu sopu böyle abi. ben gebzedeyim . şu yavruları benim yavrularla yer değiştirelim :D ne dersin

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
yav hakan abi bunlar nasıl arka tepeler böyle neresindesin kocaelinin böyle bir güzellik olamaz nerden geldi bunların soyu sopu böyle abi. ben gebzedeyim . şu yavruları benim yavrularla yer değiştirelim :D ne dersin

Gebzenin neresi dostum bende gebzedeyim (:

kerim abi tatlıkuyuda bilmez benim kuşları pek kimse sağa sola da çıkmam 4-5 defa mezata gittim okadar sen neresindesin yukardaki arka tepeler bitirdi beni böyle temiz kuş görmek çok güzel:D

Gerçekten çok temizler evet.Bende darıcadayım. Aynı yerden güvercinseverlere rastlamak mutlu edici.

aynen kerim abi kocaeli izmit çıkıyor forum arkadaşlarımız genellikle tanışdığıma memnun oldum hakan abide bir ses verse :heyo:

Bende tanışdığıma memnun oldum. (:

masallah hemserım cok güzel ve bakımlı kuşlarınız var.hayrınıgörün,doya doya uçurun inşallah

Maşallah Hakan Bey,
Çok sevimli ve sağlıklı yavrular almışsınız yine.
Kış yavrularını seviyorum kışın iyi bir hava bulunca taklayı çevirip, bahara kadar tüyü teleği dizip hazırlanmış oluyorlar.
Güzel günlerde uçurursunuz inşallah.
Khalid

çok teşekkür ederim kadir bey ben pek kış yavrusu almıyordum dinlenmeleri için ayırıyordum fakat baktım bu sene soğuk sorunum kalmadı yuvam yağmur ve soğuk görmüyor bende ilkbahara hazır olacak yavrular almaya karar verdim inşallah bir aksilik olmazsa uçurup göreceğim.inşallah herkez sağlıklı hastalıksız şekilde bahara hazırlanır.saygılarımla Hakan..
Khalid' Alıntı:
Maşallah Hakan Bey,
Çok sevimli ve sağlıklı yavrular almışsınız yine.
Kış yavrularını seviyorum kışın iyi bir hava bulunca taklayı çevirip, bahara kadar tüyü teleği dizip hazırlanmış oluyorlar.
Güzel günlerde uçurursunuz inşallah.
Khalid

çok saol kaan kardeşim bunlar sende bilirsin arkatepe ballılar çok bulunmayan bir tür şuan çoğaltma aşamasındayım inşallah istediğim kadar çoğaldığı takdirde neden olmasın sana da 1 takım ayarlarız :) ben aslında izmitliyim yalnız 3 senedir derincedeyim inşallah tanışmak nasip olur birgün kardeşim....
kaan ozkoyuncu' Alıntı:

abi bu ballılarda gözüm kaldı söyliyeyim arka tepelerde ben tepeli beyaz kostümcüsüyüm baska kuşa kolaykolay gönül vermem ama senin ballılar çok farklı ins . dilediğin gibi ürerler abi ... beklerim gebzeye yolun düşerse mutlaka saygılar

çok teşekkür ederim hemşerim elimizden geldiği kadar temiz sağlıklı kuşlar beslemeye özen gösteriyorum güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim sizede hayırlı sağlıklı kümesler dilerim saygılarımla Hakan....
DELIYUREK41' Alıntı:
masallah hemserım cok güzel ve bakımlı kuşlarınız var.hayrınıgörün,doya doya uçurun inşallah

abi yavrular çok güzeller .. zaten arka tepeli olması benim açımdan dahada güzellik katmış.. maşallah.. allah nazarlardan saklasın..
kazasız belasız uçurman dileğiyle..

jmkery' Alıntı:
abi yavrular çok güzeller .. zaten arka tepeli olması benim açımdan dahada güzellik katmış.. maşallah.. allah nazarlardan saklasın..
kazasız belasız uçurman dileğiyle..
çok saol kardeşim daha iyileri sende olur inşallah güzel yorumun içinde teşekkür ederim saygılarımla Hakan.....

ekran20009' Alıntı:
görünüş ve renk mükemmell... maşallahh
çok teşekkür ederim yorumunuz için sağlıklı hayırlı kümesler dileğiyle saygılarımla Hakan....

Hakan kardeşim maşşallah güzel kuşlar güle güle besleyesin,Allah hastalıksız kazasız üretmek uçurmak nasip etsin.

Bne Gebze li değilim ama geçen gün gelmiştim (: (:

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Hakan kardeşim maşşallah güzel kuşlar güle güle besleyesin,Allah hastalıksız kazasız üretmek uçurmak nasip etsin.

Bne Gebze li değilim ama geçen gün gelmiştim (: (:

Selamlar sağlıcakla kal.
çok teşekkür ederim şenol bey inşallah rabbim herkeze hastalıksız sağlıklı kuşlar üretip uçurmayı nasip etsin.zaten bende gebze li değilim izmit liyim fakat 3 senedir derincede ikamet ediyorum :tamam: sizde sağlıcakla kalın saygılarımla Hakan...

gelin soyu bende dedesi ninesi çifti 60tl alan ist yavuz mahllesine gelsin kacmaz bu fiyata onada kus diyosanız siz kus görmemişiniz mardin kusunun oyununa balı önemli olan güzel oynaması hemen güzel kus gelin size kralını reisini oyunlusunu veriyim 60 tlden baslar kuslar 15milyara kadar var

Baba KuscU' Alıntı:
gelin soyu bende dedesi ninesi çifti 60tl alan ist yavuz mahllesine gelsin kacmaz bu fiyata onada kus diyosanız siz kus görmemişiniz mardin kusunun oyununa balı önemli olan güzel oynaması hemen güzel kus gelin size kralını reisini oyunlusunu veriyim 60 tlden baslar kuslar 15milyara kadar var
güzel kardeşim daha iyileri senin olsun bizim amacımız kuş satmak değil kimsenin kuşundada gözümüz yok rabbim herkeze gönlüne göre versin yalnız yaşına göre normal karşılıyorum yazdıklarını kuşculuk senin yazdığın gibi değil senin gidişatında kuşculuk değil canbazlık önce büyüğe ve emeğe saygıyı öğren tamam mı güzel kardeşim saygılarımla Hakan...

Geri