KÜMESİMİN DÜŞMANI VE SONU....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat 22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
merhabalar
herkeze geçmiş olsun ama içim karardı yaw bazende güldüm valla bu konu eglenceliymiş bende anlatsamma acep yok ben anlatmim
tavsiyem
20 lt yag peynir vs tenekelerini kesip açın kümesin her tarafını kapatın sonra kümesin içini 20 cm kazın 10 cm sini kırık cam çivileri yere çakıp bırakın 10 cm kapatın sonra mermer atın komple mermerin üstüne beton atın özellikle kümesin köşelerine ikkat edin

S.A arkadaşım fare kovar almışsın işe yaradımı cvbını bekliyorum şimdiden teşekur ederim

evo' Alıntı:
selamlar.. Ben Ankarada 2. katta besliyorum.. Fare sansar falan balkona gelemez diye tahtadan uyduruk bşi yaptım.. yazları balkonda besliyorum.. Benim kümese de dadanırlar mı acaba? kırsal kesimde değilim ama ürktüm bu yazıları görünce kuşları telef etmeyeyim...
ben de bu arkadaşımızın sorduğu sorunun cevabını merak ediyorum.kimse yorum yapmamış.fikri olan belirtirse sevinirim

soba borusunun bir tarafını tenekeyle yada tel örgüyle kapatıp telle iyice bağlayın kapadığınız kısım yere gelecek şekilde dik olarak kümesin dışına duvar dibi bir yere devrilmeyecek şekilde sabitleyin içine peynir ekmek vs. atın içine girip geri çıkamayacaktır yakalayınca ne yaparsınız karışmama acıyıp salarsanız gene gelir emin olun :haha: balık biraz kokar ama balık atar kokutursanız eğer o çevrede bu fare asgelin sansar varsa gelmesi garantidir.

Benm kümes iki kısımlı bi ön oda war malzemelerin durduğu bide arka oda war kuşların durduğu. kümese hiç girmemişti fare fakat kenevir kovasını açık untmşm bi baktım fare girmiş içine sinsice yaklaşıp çat kovanın kapağını kapattım yavrucağız içerde kalmasınmı başladım sallamaya fareyi dışarı çıkardığımda başı öle bi dönmüştüki düşüyo kalkıyo bir kürek darbesi gerisini hayal gücünüze bırakıyorum :D Şaşırdığım diğer konuda fare kenevirin kabuklarını ayırıyor içini yiyor çok ilginç :D

fare kovar kuşlara zarar verir aman ha
fare kovucu insanların hissedemeyeceği ama hayvanların hyissedeceği frekansta sinyaller üretir bu sinyaller hayvana zara verir ben de eve alıp taktım bide baktık şakır şakır öten kanarya bi sustu tüylerini kabartı
aleti fişten söktük kuş yeniden canlandı öttü.
benden söylemesi.

Geri