Kümeslerimden ve kuşlarımdan görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkaribaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0056.webp
    Fotoğraf-0056.webp
    86.5 KB · Görüntüleme: 1,035
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0057.webp
    Fotoğraf-0057.webp
    134.5 KB · Görüntüleme: 1,081
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0068.webp
    Fotoğraf-0068.webp
    166.8 KB · Görüntüleme: 1,058
değerli kuş sever dostlar kümeslerimin ve beslediğim kuşlarımın görüntülerini sizlerle paylaşıyorum.soldaki kümes dönelerimin ortadaki kümes saya ve kısa gagalı kuşlarımın.bu kümesler betondan inşaa edildi.sağdaki kümes ise ahşaptan (tahtadan) yapılı buradada bakıcılarımı besliyorum.tahta kümesim iki katlı alt katada yeme küçük inen yavruları koyuyorum.her zaman tahta kümeste kuş besleme taraftarıyım fakat hırsızlık olaylarına karşı mecburen beton kümes kullanıyorum.kümeslerim ve kuşlarım hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum.SAYGILAR .ÖMÜR DENİZ.

Merhaba Ömür bey,maşallah Allah can pekliği versin kuşlarınıza hepsi gerçekten harika,gerek sağlıklı durmaları gerekse kostümleri açısından gayet güzeller maşallah.Kümeslerinizde ona keza.Ancak kümesinizde bir eksiklik gözüme çarptı,oda zeminde ızgaraların olmaması.Izgaraların ne denli önemli olduğu malum,bu eksikliği gideririrseniz daha sağlıklı olacağı kanısındayım.Kapılar da hırsızlığa karşı gayet korunaklı,Allah sağlıklı kümesler nasip etsin,kolay gelsin.

Kuşlarınızın maşallahı var.saglıklı kuşlar bol yavru almanız dilegiyle.paylaşım için tşkler.

arkadaşlar,önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.gökhan kardeşim ızgara olayı gözümden kaçmış olan bir durumdu uyardığın için sağol.saygılar ÖMÜR DENİZ.

Öncelikle maşallah diyorum hepsi ışıl ışıl sağlıklı gözüküyolar. benimde dikkatimi çeken bişi oldu :hmm: betonda beslediğiniz için kum toprak v.s yok sanırım. kuşlar duvardaki sıvaları gagalıyo (: saygılar iyi forumlar...

aytaç' Alıntı:
Öncelikle maşallah diyorum hepsi ışıl ışıl sağlıklı gözüküyolar. benimde dikkatimi çeken bişi oldu :hmm: betonda beslediğiniz için kum toprak v.s yok sanırım. kuşlar duvardaki sıvaları gagalıyo (: saygılar iyi forumlar...
AYTAÇ kardeşim seninde belirtiğin gibi terasta kuş besliyorum.fakat fotolara dikkatli bakar isen duvarda sıvaların olmadığı yerin alt kısmı nda bol miktarda inşaat kumu var aynı zamanda kümeslerin içinde mineral de bulunduruyorum.fakat ne hikmetse kuşlar sıva ları yemekten vazgeçmiyorlar.

Geri