Künye yaptırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
XXX
Meslek
XXX
İlgi Alanı
Slm arkdaslar güvercinlerime künye yaptırmak istiyorum muğla da yakın cevrede yapan varmı ?
yaptırmak isteyen arkadaslar varsa hep birlikte yaptıra biliriz?

selam dolapci_bosnak
Ben çok araştırdım istanbul da yapanlara buldum ancak selamlar
yardımcı olabilirim.
Muğla dernekte yardımcı olabilir sanırım.

slm abi ilginiz için çok tsk ederim bugün istanbuldan 100 adet sipariş verdim 10 gün içinde yollucaklar...
kunyede isim soyad tel numarası il yazıcak bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm...

pardon benim bir sorum olacak istanbulda tam nerden sipariş verdiniz künyeleri

ilgileriniz için teşekkür ederim

bu künyeler paçalılar içinde olabilirmi

SELAMLAR
Künye yaptırmak isteyen arkadaşlar İstanbulda Muammer Türk abimizden bilgi alabilir
tel numarası :0535 943 05 47 / 0532 630 95 05

Kutay Arkadaşım size özelden msj atmış olmam lazım ...

benimde bir sorum olacaktı orjinal hünkariler için marka yaptırmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

fatihtoparli' Alıntı:
benimde bir sorum olacaktı orjinal hünkariler için marka yaptırmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Fatih bey Muammer beye telde sora bilirsiniz size yardımcı olur ...
İstanbulda Muammer Türk abimizden bilgi alabilir
tel numarası :0535 943 05 47 / 0532 630 95 05

arkadaslar pacal kuslar ıcın ayrı mardın. posta. tıp .hunkari.bursa oynarı.baska.bango bunların kunyelerı hep ayrıdır hangı kusun kunyesını ıstıosanız soleyın onlar yardımcı olur saygılarımla [email protected]

sitemiz aracılığı ilevermiş olduğunuz telefon nosu için teşekür ederim .benimde ihtiyacım vardı künyeye teşekürler

Peki fiyatı konusunda bir bilgisi olan varmı? paylaşırsanız memnun olurum saygılar

Arkadaşlar İst/Edirnekapı kuş pazarındaki birkaç arkadaş bu işi yapıyorlar 50 veya 100 adet yaptırabiliyorsunuz. 50 adet için fiyat yazıyorum 25 ile 35 tl arasında değişiyor. 100 adet yaptırırsan fiyat iki katı oluyor. Saygılarımla.

Paylaşım için teşekkürler bende biryere sordum 100 tane 70 tl dediler ama biraz fazla gibi geldi bana o yüzden sorayım dedim bu hafta pazarda bakıcam artık saygılarımla

İstanbul/Edirnekapı kuş pazarında marka satan Fikret abi var,isim markasını, ben 50 tane sipariş verdim 25.yapacak,

merhaba ben kıbrısta kuş besliyorum.
Bağdadilerime ayaklarına marka yaptırmak istiyorum.nerde yaptıra bilirim bana yardımcı olurmusunuz.

tesekürler...

Arkadaslar bende istanbulda onur arkadasimiza yaptırdım...
Hem alüminyum hem de plastik farklı ebatlarda, farklı ırklar icinde künye yapabiliyor..
50 adet fiyatı: 30 TL, hem kargoyla da gönderiyor..
Onur Yener
0532 546 53 43

YAPTIRDIĞIN KÜNYELER İSİMLİMİ İSİMSİZMİ arkadaşlar yanlış anlamasın diye sordum
kusnur' Alıntı:
Hem alüminyum hem de plastik farklı ebatlarda, farklı ırklar icinde künye yapabiliyor..
Onur Yener
0532 546 53 43

sağol abi
KUBİLAY saygılarımla......

Ozdemir59' Alıntı:
YAPTIRDIĞIN KÜNYELER İSİMLİMİ İSİMSİZMİ arkadaşlar yanlış anlamasın diye sordum
kusnur' Alıntı:
Onur Yener
0532 546 53 43

uzun süredir nete giremiyordum.
üzerine, istediğin her türlü bilgiyi yazdırabiliyorsun arkadaşım...

kardeş kunye yaptırmak icin ya kuşculara sor onlar yapırıyosa nerde yaptırıyolar olmadı derneklere git orda sana yardımcı olurlar saygılarla !!!

arkadaşlar benim yaptırdıgım künyeler plastik olup isimli tel nolu ve 50 adedi 30ytl yapan arkadaşta ONUR zaten telefonunu da steye vermişler ulaşamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim .

Ekli dosyalar

• DSC01652.webp
    DSC01652.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 1,946
  • DSC01653.webp
    DSC01653.webp
    21 KB · Görüntüleme: 1,923
  • DSC01654.webp
    DSC01654.webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 1,934
arkadaşlar ONURUN telefonu yanlış yazılmış düzelteyım 05325465343 nolu telefondan ıstediginiz kuşa göre her renk ve çeşit olayı bol künyeler bulabileceginiz bir arkadaş ,yaptıracak arkadaşlara yardımcı olursam sevinirim . :utangac:

İstanbul Edirnekapı pazarında markacı Fikret bey var 50 tanesini 25 liraya yaptırdım....

Telefonu : 0536 269 50 27

Saygılar

Merhaba arkadaşlar verdiniz bilgilerden dolayı teşekkürler.Bizim buralarda çok pahalı iyi oldu valla tam yaptıracaktım artık saygılar.

Bursada yapanlar var mı acaba bilgilenidirseniz sevinirim...

Lütfen künye ilanı vermeyiniz.
Sitemiz tarafından izin vermeyenlerin tel bilgileri ulaşım adreslerini yayınlamak yasaktır.

Eğer kişi ilanını,reklamını yayınlatmak istiyorsa daha güzel bir yerde daha güzel şekilde yayınlarız.
Ama kişinin bize ulaşıp gerekli şartları yerine getirmesi gerekmektedir.

Geri