Künye yaptırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
arkadaslar Izmir de yapan varmi künyelerden simdiden selamlar

Arkadaşlar bir künye yapan firma ile anlaşma aşamasındayız,gayet güzel çalışan güvenilir bir firma.
İlla aynı şehirde bursa da yada izmirde olmak zorunda değil.
Burdan resimlerine bakarak seçersiniz.
Sonuçta hafif malzeme kargo ile çok ucuza kapınıza kadar geliyor.

künye yapan arkadasların msn adresleri varmı acaba???

banada künye lazım yeni posta yavruları varda onlara takıcam tanesinin maliyeti nedir ve tam adresini söler misiniz ??

selamlar arkadaşlar künye yapımı istanbulda ve bursada mevcut istediğiniz şekilde yapabiliyorlar posta kunyesı paçalı paçasız ırklar için . paçalılar için ayrı bir numara paçasızlar için ayrı numarası var beden gibi aynı ben tel numaralarını sorun olmazsa buradan verebilirim saygılar

Hayır tel no vermek buradan ilan vermek yasaktır.
Arkadaşlar talepler toplansın iyi bir firma ile tanıstıracağız sizi oradan istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.
İsteklerinizi şeklni ve adedini siz yazın kısa süre içindde sizlere bir künye imalatcısı ayarlayacağım.

bence bunlara künye dememek gerekir çünkü künyelemenin önemi çok farklıdır isim sıra numarası şehir sizinkiler sadece gösteriş amaçlı saygılarımla
kunyecimehmet' Alıntı:
kunyecimehmet' Alıntı:
Cam KUNYELERİMİZ şekildeki gibidir... isteyen tuttugu takımın renklerinden yaptırabiliyor

kunyelerimizi 0,80 krş tan yapıyoruz minumum sipriş 50 adet olarak alıyoruz

KUNYECİ MEHMET
0 530 325 38 19

s.a. arkadasım ne orda burda aryorsun sıtenın ıcınde var kunyecı memet dıye sıparısını ver 5 gun ıcınde teslım alıyorsun sagolsunlar cokda guzel olmus dun elıme gecdı 100 adet kunyelerı ...

ben onur beye yaptırdım 10 gündee gelir dediler neredeyse 20 gün oldu gelmedi parayı isimleri herseyi gönderdim ama gelmedi :sinirli:

ben zaten memet bey demedım onur dedim ve halen gelmedı onu tanıoyan varsa hatırlatsın

slm arkadaşlar sayın ömer bey bu künye ve kimlik bilgileri yasal olarak geçerlimi. ben apartmanda oturuyorum daha önce kuş besliyordum. daha sonra yöneticiyle sorunlar yaşadıgım için bu koz bilerek beni şikayet etti şimdi besleyemiyorum.

künye yaptırmak istiyorum adres veya telefon numarası verecek var mı ben afyon da ikamet ediyorum saygılarımla...........site yöneticimiz de bana bir yol gösterebilir mi

merhaba,
istanbul'da isteğe göre künye yapan yerler hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

teşekkürler.

http://xxxxxx/

arkadaşlar bu sitedeki arkadaşa yaptırabilirsiniz.
Nasıl isterseniz öyle yapıyor Mehmet bey.
İki kez künye yaptırdım daha önce gayet güzel yaptı.
memnun kalırsınız.
İyi akşamlar.

konu hortlamış iyi de olmuş bende bakıyordum :D

konu günceldir
izmitte künye yaptırtıcak yer bilen varmı yada şehir dışındada olur
künyeci mehmet mail attım ama dönüş olmadı henüz

selamlar daha önce bursadan bir arkaşa künye yapdırmıştık telefonunu kaybettim hala yapıyormu bilmiyorum, Tanıyan bilen varsa hala yapyorsa telefonunu yazmasını rica ediyorum.

Arkadaşalar bende dün yaptırttım, lazer yazılılar gayet güzel plastik içi kağıtlılar biraz amatör durmuyormu?

Ekli dosyalar

• 1888464_1449815608585895_747481433_n.webp
    1888464_1449815608585895_747481433_n.webp
    90.7 KB · Görüntüleme: 1,382
Canım kardeşlerim sitemize üye olan Mehmet arkadaşımız Onur diye bir kardeşimiz ve gökay nikiyle yazan Nizam kardeşimizin bahsettiği Fikret . i bende tanıyorum hatta bu hafta sitemize katkı sağlamak amacıyla reklam vermesi için kendisiyle görüşeceğim ( Kuşların paçalı olanlarına 6 mm paçasızlara 5-4 mm veya postalar için daha farklı yapılabiliyor) Ben yaptıralı 2 sene oldu ne renkleri soldo ne yazıları silindi İsim,Şehir,Telofon,Ülke ve hatta takım renklerine göre dizayn edilebiliyor selamlarımla.

Plastik değil alaminyum bilezikler, hafta sonu yavruların ayağına takacağım nasıl göründüğü ile ilgili resim atarım

kolay gelsin

Üyelerimizden künye yapan var mı?varsa örnek resimleri görebilirmiyiz malum yavru sezonu geldi

edırnekapı kus pazarında yapıyorlar dıye bılıyorum hatta dun bı arkadas soledı 50 tanesını 30 lıraya yaptrmıs sanırım, dıleyen arkadaslar ıcın toplu olarak yapyırabılırız

Abilerim bu künye olayına bir türlü açıklık getirilmemiş sanırım. Künye yapan arkadaşlar Bir kaç tane satış sitesine koysa ordan isteyen sipariş verse burda da reklamını yapsa gayet güzel olurdu bence, ama o kadar araştırmama rağmen plastik klipsli satan bile bulamadım saygılarımla

Kardeşim google Oktay EKER yaz orda irtibat telefonu çıkıyor ordan sipariş verebilirisin

Geri