KUŞ OYNATMAK (2) (yavru, eke kuşlar ve kümesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gençosman^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
esescengiz' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM BU KADAR OLUR HELAL OLSUN

beğendiğinize sevindim...
...sizede halal olsun......
....teşekkürler....

ank.mahmut kılınç bey ibrahim akdag benim kardeşim kütahya bölcek köyünden benim küçük biraderim o bendende hastadir.fişekli kuşa. abi 57.erkek 57dişi eşe attim cemre düştüğünde bu yil kütahyada yine allahin izniyle yine tarih yazariz.yani çok iyi kuşlar uçurduk çok ğüzel kuşalr seyrettik.senden uçurdun abi biizm kuşlari.yani elimizdekileri sıkı tutuyoruz.ğeçen yıl yarişmaya uçurduğum kuşu kütahyadaki arkadaşlarina tel.ett sor.3ay oynadi kuş.eke.yumurtanın üzerinden saliyordum.öyle kuş şimdi çok zor ..işallah bu yılda çıkar.7.8tane yarişmaya yazıldık bu yıl büyük konuşmayayimda yine şow.yapariz diyorumm.levet baydenden çok iyi 1takım kuş ğetirdim seyretttim ...benim sarilarla.kırdım..kendine ii bak..sayğilar sevğiler hürmetler..yemedim yemedim..

Öncelıkle Osman kardesımi paylaşımından dolayı kutluyor ve teşekkur edıyorum.Ben her iki konu başlıgını bilgisayara aktardım,çıktısını alıp derneğimizin panosuna asacagım.Emınim kı benım gıbı bır çok arkadasta bu bılgılerden faydalanacaktır.

emegine saglık cok güzel bi anlatım olmuş insanların senelerini verip ögrenemeyeci kadar bilgiyi yazmışsın bilgiyi paylaşmak güzel

osman bey bence bu sıtedekı en faydalı paylaşımı gerçekleştirmiş.ama nedense devamı gelmedi.herkesin dikkatlice okuması gereken bir yazı

Ben bu topiği daha önce nasıl kaçırıp okumamışım hayret doğrusu.
Çok küçük ayrıntılar dışında herkesimden ve her yaştan kuşçuların okuması gerekli bir yazı dizisi olmuş,emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

Kendimi bu işi bilen kuşçuların sohbetinde zannettim,emeğinize sağlık.

Osman yiğenim senbu işi biliyorsun !!!!!!!!!!!

turkyilmazerol' Alıntı:
Öncelıkle Osman kardesımi paylaşımından dolayı kutluyor ve teşekkur edıyorum.Ben her iki konu başlıgını bilgisayara aktardım,çıktısını alıp derneğimizin panosuna asacagım.Emınim kı benım gıbı bır çok arkadasta bu bılgılerden faydalanacaktır.
.
..
.teşekkürler...
.
.inşallah bilgilerden faydalanıyordur...
.
.faydalanıldığını görmek bizimde tekrar iştahlanmamızı sağlıyor.....

Bu değerli bilgi paylaşımının tekrardan okunup , üzerine düşünülmesi gereken zamandayız . Saygılar .

cevdet özbayer' Alıntı:
Ben bu topiği daha önce nasıl kaçırıp okumamışım hayret doğrusu.
Çok küçük ayrıntılar dışında herkesimden ve her yaştan kuşçuların okuması gerekli bir yazı dizisi olmuş,emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

Kendimi bu işi bilen kuşçuların sohbetinde zannettim,emeğinize sağlık.

Osman yiğenim senbu işi biliyorsun !!!!!!!!!!!
.
.
.sizin gibi tecrübeli bir ağbimizin beğenmesine sevindim ...
.
.......inşallah kuşçularla beraber belirli zamanlarda belirli istişare toplantıları yaparız...ANKARADA belirli bir yerde mesela en az ayda bir...ve mümkünse belirlenmiş konularda....
.
.. faydalınacağına inandığım bu istişare toplantılarına vakti müsayit istekli ve hevesli bütün ağbilerimiz ve kardeşlerimizle beraber katılım sağlaya bilirsek..sizinde zikrettiğiniz gibi işi bilen kuşçularla sohbet ederiz
.
.sitemiz yetkilileride kamera ile sitede paylaşma ve yaralanma imkanı sunmuş olurlar...
.
...................saygılarımla

zogoz' Alıntı:
Bu değerli bilgi paylaşımının tekrardan okunup , üzerine düşünülmesi gereken zamandayız . Saygılar .
..
..
....ilginize teşekkür....
.
.
...inşallah...makalelerin devamı gelecek...
.
.
...saygılar.

DELIYUREK41' Alıntı:
osman bey bence bu sıtedekı en faydalı paylaşımı gerçekleştirmiş.ama nedense devamı gelmedi.herkesin dikkatlice okuması gereken bir yazı
.
.faydalı olabildiysek ne mutlu bize...
.
.yazıların devamı gelecek nasip olursa...
.
.güzel düşünceleriniz için teşekkürler...
.
.

gençosman^^' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
S A AGZINA SAGLIK OSMAN KARDEŞİM GÜZEL YAZMIŞSIN TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR

aleyküm selam muharrem ağbi uzun zamandır nete girmiyordum yeni gördüm yazınızı hakkınızı helal edin
..ilgilendiğiniz için bende teşekkür ederim........saygılar

gençosman^^' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
S A AGZINA SAGLIK OSMAN KARDEŞİM GÜZEL YAZMIŞSIN TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR

aleyküm selam muharrem ağbi uzun zamandır nete girmiyordum yeni gördüm yazınızı hakkınızı helal edin
..ilgilendiğiniz için bende teşekkür ederim........saygılar

çok güzel paylaşım herkesin okumasını tavsiye ediyorum

:evet:
Taklacı ustası' Alıntı:
çok güzel paylaşım herkesin okumasını tavsiye ediyorum

Geri