Ömer ÖZKURT
Moderatör
- Ad Soyad
- Ömer ÖZKURT
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
kuş pazarından kuş alırmısınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana şiddetle katılıyorum abi :evet: ben çok gördüm pazardan kuş alıpta kümesta kendi yavrum diye satanları...H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Pazarlara sürekli kötü kuş geliyorsa demekki kümeslerde de sürekli kötü kuş var tek tük iyi kuş pazara düşüyorsa demek ki kümeslerde de tek tük iyi kuş var!
Yetiştiricilerimizin kümesinde ne varsa bunların yavruları pazarlara geliyor ama tabi ki adam beğendiğini değil beğenmediğini satıyor herkes gibi :? Adamın beğenmediğini başka biri alıp besler beğenir kuşçuluk böledir benim beğenmediğimi sen alıp besleyebilirsin aynene bende seninkini :evet:
Ben mezattan da pazardan da kuş alıp beslerim kuş bana iyi asil olup olmadığını belli eder bunu her zaman söylerim bu kuştan anlamakla doğru orantılıdır pazardan değil cami avlusundan da bir kuş tutar beğenebilirim bunu hakir görmenin bir anlamı yoktur!
Bu günlerde bakıyorum da posta yarışlarında iyi dereceler yapmış postacıların kuşları pazarlarda satılııyor alıyorsunuz kimi 750km uçuyor kimi 450km bu alıcının kuştan anlamasıyla da alakalıdır.''Pazardan kuş almam demek açıkçası pek doğru değil alıcı değilsin pazarda ne işin var?''Yani bir çok yetiştirici pazardan da mezattan da kuş alır bunda bana göre bir sakınca yoktur.Kuşu aldığınız satıcıyı tanıyor olabilirsiniz,aldığınız kuşların daha önce performansını izlemişsinizdir pazardan da alınır niye alınmasın?Yani şunu saçma buluyorum pazar kuşu kötü kuş mantelitesi bence iyi bir düşünce değildir bu kuş pazarda satılıyorsa pazar kuşu kümeste satılıyorsa satıcı kümesi oluyor :evet: ikiside aynı kapı değilmi :?
Bu tarzda bakış açıları bence gereksiz adam beğenir alır bu alınan kuşun pazarda satıldığı için kötü olduğu anlamana gelmez ÇÜNKÜ PAZARLARDA EN İYİ KÜMESLERDEN KUŞ GELMEKTE.En kötü kümeslerden de bu kuştan anlamayla doğru orantılı bir durum.
Saygılarımla esenkalın.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:kuş pazarından kuş alırmısınız?