shark62
Üye
Selam arkadaşlar bende oyunlu arap bir arap kusum var yanlız kusum en fazla 5dk 8 dk arasında ucuş performansı gösteriyor kus dama oyun yapıyor ama yeterli uzun ucmuyor tek ucuruyorum acta ucuruyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shark62' Alıntı:Selam arkadaşlar bende oyunlu arap bir arap kusum var yanlız kusum en fazla 5dk 8 dk arasında ucuş performansı gösteriyor kus dama oyun yapıyor ama yeterli uzun ucmuyor tek ucuruyorum acta ucuruyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Hoca' Alıntı:Tek kuş uçmaz diyen tüm arkadaşların dikkatine. Siz ya hayatınızda hiç takla beslemediniz ya da hiç doğru dürüst bir kuşa rastlamadınız. İkinci olasılık zayıf olduğundan birincisine ihtimal veriyorum. Buyrun gelin Kayseri'ye yavrular hariç hangi kuşu derseniz kaldıralım uçuralım. Eğer iki saatten aşağı uçan olursa veriyim elinize bıçağı kellelerini siz kesin. O kadar şaşırdımki bu yorumunuza ne diyeceğimi şaşırdım. Ha bu özellik Kayseri'de sırf benim kuşlarıma ait bir özellik değil. En kötü KUŞÇUNUN bile kuşları bir saatten az uçmaz ve iyi kuş TEK uçar. Üstad71 in deyimiyle kargacıları bilemem. Detaylı bilgi için bakınız: Kayseri'de Kuşçuluk
Abi cok iyi soyledın ama soyle birseyde soyemek gerek her yerde dogru kuscu olcak diye bırsey yok.Özellikle son yıllarda guvercın beslemek hobby olarak degil para kazanmak icin yapılıyor.Adamlar ufak bir odaya dolduruyor kusları pazara getirip sayıyorda sayıyor.Yeni birisi gelip aldıgı zaman eger bilgisi yoksa " bu cınsin tamamı öyledir heralde " diyor.Böyle guvercin sever sitelere katılmak gerek benceHoca' Alıntı:Tek kuş uçmaz diyen tüm arkadaşların dikkatine. Siz ya hayatınızda hiç takla beslemediniz ya da hiç doğru dürüst bir kuşa rastlamadınız. İkinci olasılık zayıf olduğundan birincisine ihtimal veriyorum. Buyrun gelin Kayseri'ye yavrular hariç hangi kuşu derseniz kaldıralım uçuralım. Eğer iki saatten aşağı uçan olursa veriyim elinize bıçağı kellelerini siz kesin. O kadar şaşırdımki bu yorumunuza ne diyeceğimi şaşırdım. Ha bu özellik Kayseri'de sırf benim kuşlarıma ait bir özellik değil. En kötü KUŞÇUNUN bile kuşları bir saatten az uçmaz ve iyi kuş TEK uçar. Üstad71 in deyimiyle kargacıları bilemem. Detaylı bilgi için bakınız: Kayseri'de Kuşçuluk
Hoca' Alıntı:Destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi sizde haklısınız. Adam takla ırkı güvercini tanımıyorsa birisinden bende de bulunsun hesabı bir çift kuş istiyor. Ee o da tutup en iyi kuşunu verecek değil. Adilerinden tutup bir çift veriyor. Diğer arkadaş kovalıyor kovalıyor kuş uçmayınca haaaaaa diyor taklacı böyle bir şey demekki.
Size bir şey söyleyim. Hani bazı kuşçular uzunca bir değneğin ucuna bir bez veya poşet bağlayıp uçmayan kuşları kovalıyorya, benim öyle bir şeyim yok mesela. Kuş kalkar uçmak isterse uçar(ki hasta veya yumurtlamak üzere değilse mutlaka ister), istemezse de kendi bilir. Bizde teklif var ısrar yok..
Saygılar..
basoglanh' Alıntı:SelAMLAR.
Merhaba. vitaform 20 litre suya bir çay kaşığı koyulması normaldir. 5 Litrelik suyada çay kaşığının dörtte biri normaldir.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN