Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuscular.org 2009 Miski Güzellik Yarışması Birincisi
" Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi 2009 Miski Güzellik Yarışması Birincisi "
Yarışmanın birincisi olan miskinin sahibi İstanbul Beykoz'dan SayınÖzgür DELİCE olmuştur. Kendisini tebrik ediyor, yarışmaya katılan ve ilgi gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi
kuscular.org
1 kuş çok saglıklı ve bakımlı
2 boyu kalıbı yerinde
3 ayaklar güzel
4 ayna kuyruk bel gözükmedinden bir şey demiyorum
5 göz güzel
6 boyun kınası iyi
7 kafa yapısı yerinde
8 taneleri güzel ve belirgin
9 tırnak rengi ve gaga rengi yerinde
10 göz eti beyaz
ben bunun gibi nedenlerden 8 NUMARALI MİSKİYE VERDİM
1 kuş çok saglıklı ve bakımlı
2 boyu kalıbı yerinde
3 ayaklar güzel
4 ayna kuyruk bel gözükmedinden bir şey demiyorum
5 göz güzel
6 boyun kınası iyi
7 kafa yapısı yerinde
8 taneleri güzel ve belirgin
9 tırnak rengi ve gaga rengi yerinde
10 göz eti beyaz
ben bunun gibi nedenlerden 8 NUMARALI MİSKİYE VERDİM
Arkadaşlar nedir bu herkes 8 numaraya verdik yazmış tebrik etmesini bilin lütfen demekki 1. kuşa oy veren daha fazla zaten kuşçuların çoğunda bu sindiremezlik var bukadarda olmaz ufacık hayvanın hakkını yemeyin. 1. olan arkadaşı tebrik ederim.
bende 8 numaraya oy verdim. şebap kategorisindeki kuşlara ilgim olduğu için ve 8 numara şebap kategorisine girdiği için bana güzel geldi. kaplamalardan anlamam. birinci olan kuş kaplama olduğu için yorum yapamam. ancak birinci olduğuna göre türünün özelliklerini taşıyordur mutlaka. katılımcıların hepsini tebrik ediyorum. hepsi güzel kuşlar. ley:
BEN BEYKOZLU ÖZGÜR DELİCE. 3 nolu kaplama miskinin sahibiyim biraz kendimden bahsedeyim ordu kökenli istanbul beykoz doğumluyum turizim sektörindeyim 29 yaşındayım kaplama miskinin dışında üretmekte olduğum gloster(kanarya) rottweylır ve bahçemde kaktüs bölümüm rabusto çiçeğim ve bonzai lerimle ilgileniyor
BİRAZDA KRAL DAN BAHSEDEYİM. KRALIN dedesi ırak tan gelme dedeleri uçurulmuş beğenilmiş kaplamalardır kral ve kraliçe 3 senedir bende 13 cü ağız yavrularına sadece dışarıdan bir dişi girdim onlarda çok başarılı herzaman en iyisini yapmayı hedefledim yapabildiğimin en iyisini yaptım saygılarımla :tamam:
Değerli arkadaşım özgür bey sizi tebrik ediyorum.Ben bu tür kuşların aranan özellikleri bilmediğim icin kuşun fizik yapısına göre 8. nolu kuşa oy vermiştim. Ama önemli olan çoğunluğun kararı hepsine saygı duymak gerek.SAYGILAR
selamlar ozgur abı ben gercekten senden bu bırıncılıgı beklıyordum durumu normal karsıladım allah tuyu kadar yavru nasıp etsın massallah abıı ben manısadan mert sevgı ve sagyılarımla
Arkadaşlar nedir bu herkes 8 numaraya verdik yazmış tebrik etmesini bilin lütfen demekki 1. kuşa oy veren daha fazla zaten kuşçuların çoğunda bu sindiremezlik var bukadarda olmaz ufacık hayvanın hakkını yemeyin. 1. olan arkadaşı tebrik ederim.
Burda hangi kuşa oy verdiğini söylemekle sindiremezliğin ne alakası var. Hatta oy verdiği kuşun 1. olmadığını yazmak bence bir açıkyürekliliktir. Ayrıca herkes 1. kuşun sahibini tebrik ediyor zaten. 1. olan kuşa oy verenlerin de yazmaması için hiçbir engel yok...Bence yarışmadan çok oy verme kriterlerinin belirlenmesi daha önemlidir.
Bu arada bunun yarışma sonuçlandıktan sonra açılması planlanan bir konu olduğunu araştırırsanız görürsünüz.