Kuscular.org 2009 Miski Güzellik Yarışması Birincisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Bu adam rahatsız galiba

hakancamurcu' Alıntı:
Bu adam rahatsız galiba

Eğer bu laf banaysa çok şükür gayet rahatım...Ama sanırım birileri rahatsız oluyor benim bu rahatlığımdan...

Laf bana değilse kusura bakma...

Bende 8 numaralı Murat Yetgin beyin güvercininin şampiyon olacağını tahmin etmiştim. 1. Olan güvercinin yetiştiricisini tebrik ediyorum demekki sitemizde kaplama sevdalısı çok arkadaş var.Tüyü kadar ömrü olması dileğiyle.Saygılar...

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Özgür Bey i bu güzel kuşu yetiştirdiği için kutluyorum.
Tebrikler özgür bey şampiyonumuz siz oldunuz.

ömer bey asıl biz size teşekkür ederiz bizleri bu güzel etkinlikte bir araya getirip buluşturduğunuz için

performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:
Arkadaşlar nedir bu herkes 8 numaraya verdik yazmış tebrik etmesini bilin lütfen demekki 1. kuşa oy veren daha fazla zaten kuşçuların çoğunda bu sindiremezlik var bukadarda olmaz ufacık hayvanın hakkını yemeyin. 1. olan arkadaşı tebrik ederim.

Burda hangi kuşa oy verdiğini söylemekle sindiremezliğin ne alakası var. Hatta oy verdiği kuşun 1. olmadığını yazmak bence bir açıkyürekliliktir. Ayrıca herkes 1. kuşun sahibini tebrik ediyor zaten. 1. olan kuşa oy verenlerin de yazmaması için hiçbir engel yok...Bence yarışmadan çok oy verme kriterlerinin belirlenmesi daha önemlidir.
Bu arada bunun yarışma sonuçlandıktan sonra açılması planlanan bir konu olduğunu araştırırsanız görürsünüz.

performans 58 hakan çamurcu bey güzel söylemiş avuç içi kadar kuş hakkını yemeyin sen kaça oy verdiysen yazarsın birinciyi tebrik edersin birinci kuşun sahibinden daha çok yorum yazmışsın adam kendinden bahsetmiş kuşundan bahsetmiş bu saçma yorumlarınıza cavap bile vermeğe tenezzül etmiyor kuşçuluğu bu kadar basitleştirmeyin birinci arkadaşı tebrik ediyorum başarılar diliyorum

ÖZGÜR BEY ÖNCELİKLE SİZİ TEBRİK EDİYORUM KISA ÖZGEÇMİŞİNİZİ OKUDUM ÇOK ZEVKLİ BİRİ OLDUĞUNUZ BESLEDİĞİNİZ KUŞLARDANDA BELLİ AYRICA BİR ÇOK SAÇMA YORUMLARA CEVAP VERMEYİŞİNİZDE TAKDİRE ŞAYAN BEN OY HAKKIMI 3 NOLU YANİ SİZİN KUŞUNUZDAN KULLANMIŞTIM BİZİM ÜÇ ARKADAŞTA SİZİN KUŞA OY VERMİŞİZ MSN ADRESİNİZ BENDE VAR KUŞLARINIZDAN HERHENGİ BİRİNE TALİBİZ ÖZELLİKLE KRALA GÖRÜŞMEK ÜZERE

karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:
Arkadaşlar nedir bu herkes 8 numaraya verdik yazmış tebrik etmesini bilin lütfen demekki 1. kuşa oy veren daha fazla zaten kuşçuların çoğunda bu sindiremezlik var bukadarda olmaz ufacık hayvanın hakkını yemeyin. 1. olan arkadaşı tebrik ederim.

Burda hangi kuşa oy verdiğini söylemekle sindiremezliğin ne alakası var. Hatta oy verdiği kuşun 1. olmadığını yazmak bence bir açıkyürekliliktir. Ayrıca herkes 1. kuşun sahibini tebrik ediyor zaten. 1. olan kuşa oy verenlerin de yazmaması için hiçbir engel yok...Bence yarışmadan çok oy verme kriterlerinin belirlenmesi daha önemlidir.
Bu arada bunun yarışma sonuçlandıktan sonra açılması planlanan bir konu olduğunu araştırırsanız görürsünüz.

performans 58 hakan çamurcu bey güzel söylemiş avuç içi kadar kuş hakkını yemeyin sen kaça oy verdiysen yazarsın birinciyi tebrik edersin birinci kuşun sahibinden daha çok yorum yazmışsın adam kendinden bahsetmiş kuşundan bahsetmiş bu saçma yorumlarınıza cavap bile vermeğe tenezzül etmiyor kuşçuluğu bu kadar basitleştirmeyin birinci arkadaşı tebrik ediyorum başarılar diliyorum

Bakıyorum üye olur olmaz saldırgan tavırlarla yazmaya başlamışsın. Neden rahasız oluyorsun ben de kimin hangi kuşa oy verdiğini sordum zaten. Bu konudaki ilk mesajıma bakarsan tebrik edenin de ilk ben olduğumu görürsün. Senden nezaket dersi almaya ihtiyacım yok. Ayrıca insanların verdiği oyları ve gerekçelerini açıklamaları kuşçuluğu basitleştirmek değil aksine ciddiyet kazandırır.
Bu arada merak edenler olabilir ne yarışmaya kuşum katıldı ne de kuş sahiplerinden birini tanırım.
Ayrıca senin benim yorumlarıma saçma demen için daha çok forum okuman lazım. Okumaya istersen ilk benim yorumlarımdan başla...

beyler çok fazla polemik olmuş amaç dışına çıkılıyo bu güzel organizasyonu bozmayın derim birinciyi tebrik ediyorum 3 nolu kuşa oy vermiştim

performans58' Alıntı:
karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:

Bakıyorum üye olur olmaz saldırgan tavırlarla yazmaya başlamışsın. Neden rahasız oluyorsun ben de kimin hangi kuşa oy verdiğini sordum zaten. Bu konudaki ilk mesajıma bakarsan tebrik edenin de ilk ben olduğumu görürsün. Senden nezaket dersi almaya ihtiyacım yok. Ayrıca insanların verdiği oyları ve gerekçelerini açıklamaları kuşçuluğu basitleştirmek değil aksine ciddiyet kazandırır.
Bu arada merak edenler olabilir ne yarışmaya kuşum katıldı ne de kuş sahiplerinden birini tanırım.
Ayrıca senin benim yorumlarıma saçma demen için daha çok forum okuman lazım. Okumaya istersen ilk benim yorumlarımdan başla...
taner bey 1saldırganlık hayvanlara mahsus 2 rahatsız oluyorsunuzki en çok siz varsınız tebrik et geç kim neder sana 3 sana ders vermeğe çalışmadım 4 daha çok forum okumam hiç birşeyi ispatlamaz bu sizin çok forum okumuş ve yazmış halinizse gerek yok okumaya birkere yaşca benden küçüksünüz avkolik .. tgy .. böyle uzar gider birçok siteye üyeyim yaşınızın çok çok üstünde iletim olduğunu ve avcılık kulübü başkanı olduğumu hatırlatırım arkadaşım bir takım güvercin hediye etti burdayım ama sanırım böyle ortamlar bana göredeğil malesef dedikleri kadar var güvercin besleyenlerin hepsini kapsamıyor ama çoğu böyle sanırım siz beni tanımıyosunuz ondan böyle konuşuyosunuz yoksabu tarz muhabbetlere giren biri değilim bu saatten sonra bu kadar heycan kaldıramam herşey gönlünüzce olsun bunları gördükten sonra güvercinleri geri versem ayıp etmiş olmam heralde

performans58' Alıntı:
karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:

karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:

taner bey 1saldırganlık hayvanlara mahsus 2 rahatsız oluyorsunuzki en çok siz varsınız tebrik et geç kim neder sana 3 sana ders vermeğe çalışmadım 4 daha çok forum okumam hiç birşeyi ispatlamaz bu sizin çok forum okumuş ve yazmış halinizse gerek yok okumaya birkere yaşca benden küçüksünüz avkolik .. tgy .. böyle uzar gider birçok siteye üyeyim yaşınızın çok çok üstünde iletim olduğunu ve avcılık kulübü başkanı olduğumu hatırlatırım arkadaşım bir takım güvercin hediye etti burdayım ama sanırım böyle ortamlar bana göredeğil malesef dedikleri kadar var güvercin besleyenlerin hepsini kapsamıyor ama çoğu böyle sanırım siz beni tanımıyosunuz ondan böyle konuşuyosunuz yoksabu tarz muhabbetlere giren biri değilim bu saatten sonra bu kadar heycan kaldıramam herşey gönlünüzce olsun bunları gördükten sonra güvercinleri geri versem ayıp etmiş olmam heralde

Kenan Bey öncelikle sizi üzdüysem özür dilerim. Ama siz de kabul edersiniz ki ilk mesajınız bu kadar gönül okşayıcı değildi. Ayrıca yine söylüyorum 1. kuşun sahibini ilk tebrik eden de benim. Kuşlarının tüyleri kadar hayrını görür inşallah.
Buradaki amaç çoğunlukça kabul görmüş güzellik kriterlerini ortaya çıkarmaktır. Yine söylüyorum kim hangi kuşa oy verdiyse açıkça söyleyebilir. Bu bir siyasi seçim değil ki gizli kalsın. Paylaşım paylaşım deyip duruyoruz, işte en güzel paylaşım... Ayrıca yaşınızı belirtmemişsiniz...

Maşallah birinci secilen kuş çok güzel.Bu gibi organizasyonların diğer ırklarda da yapılması temennimdir.Tekrar tebrikler birinci kuşumuza.

Selamlar...

500'e yakın oy kullanılmış ama oy sahipleri pek iştirak etmemiş nedense konuya...

karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:

ÖNCELİKLE SELAM OY BİRİNCİ OLAN KUŞA KİMSE BENİM OKUDUĞUM YERE KADAR BİR ŞEY DEMİYOR VE TEBRİK EDİYOR FAKAT NEDEN OY VERİLDİĞİ SORULDUGUNDA CEVAP YOK KİMSE HAKKIDA DEĞİL DEMİYOR ALAH KUŞUNUN HAYRINI GÖRMEYİ NASİP ETSİN AMA SORUN ŞU BİLELİM İNSANLARIN NEYİ NEDEN TERCİH ETTİĞİNİ BİLMİYECEKSEN EVDE KENDİ KUŞLARIMIZA BAKARIZ BAŞKASINA BAKMAYA GEREK YOK.bende cok var böyle bakacak kuş ama neye ve ndene göre bakılır ve beslenir değil mi? bilelim.

ben ilk oy verenim ve oydan hemen sonra neden oy verdiğimizi yazabilirmiyiz diye soruyorum yani oylamanın bitmesini sabırsızlıkla bekledim ve yazdım ben kimse yi kırmak yada kuşuna bir şey deme lüksüne sahip değilim ben severim başkası sevmez ben sevmem başkası sever.

Valla arkadaşlar 1. resimdeki kuş masa kuşu olarak bir özellik arzetmiyor , ancak çok güzel oyunkuşu fiziğine sahip bir hayvan, ben çok beğendim doğrusu kostümkuşu değil ama karşıdan bakınca ben oyunkuşuyum diye bağırıyor hayvan maşallah .. umarım sahibi bu kuşu uçuruyordur . hiç boşkuş gibi durmuyor , acayip canımçekti hayvanı selamlar.ŞEREF

öncelikle hepinize selamlar ben 02 nolu kuşun sahibiyim.öncelikle 1.ci olan arkadaşımı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.bu arada bana oy veren arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim.ayrıca bu yarışmada benim miskimin bulunması benim için ayrı sevindirici bir olaydı bu organizasyonu tasarlayan ve sunan www.kuşçular.org site sahiplerine de ayrıca teşekkür ederim..

önce birinci olan özgür beyi ve yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.bende 8 nolu kuşa oy vermiştim

s.a şeref abi ben 1.resimdeki kuşun sahibiyim öncelikle 1.kuşun sahibini tebrik ediyorum, kestane miskiyi ztn aklım esti öylesine koydum 1. olması imkansızdı ama 4.olmasıda beni gururlandırmadı değil abi senin yorumunla kuştan çok iyi anladığını düşünüyorum kuşu akşam saat 4de atıyorum 5 buçukta indiriyorum abi kuş dama girdiği zaman 1 metreden fln çekmeye başlıyo 8 kat bina boyuncada çıkıyo çok beğeniyorum kuşumu yorumun için saol abi syglr..

tengelli' Alıntı:
karaçil' Alıntı:
performans58' Alıntı:
hakancamurcu' Alıntı:

ÖNCELİKLE SELAM OY BİRİNCİ OLAN KUŞA KİMSE BENİM OKUDUĞUM YERE KADAR BİR ŞEY DEMİYOR VE TEBRİK EDİYOR FAKAT NEDEN OY VERİLDİĞİ SORULDUGUNDA CEVAP YOK KİMSE HAKKIDA DEĞİL DEMİYOR ALAH KUŞUNUN HAYRINI GÖRMEYİ NASİP ETSİN AMA SORUN ŞU BİLELİM İNSANLARIN NEYİ NEDEN TERCİH ETTİĞİNİ BİLMİYECEKSEN EVDE KENDİ KUŞLARIMIZA BAKARIZ BAŞKASINA BAKMAYA GEREK YOK.bende cok var böyle bakacak kuş ama neye ve ndene göre bakılır ve beslenir değil mi? bilelim.
tangeli bey ve performans 58 dikkatimi çok çektiniz burda ben niçin 1ci gelen kuş 3 nolu kuş açıklıyım size ben tokat turhanlıyım oy veremedim zaten bilseydim kendi kaplamalarımdan koyardım herkes kuş görürdü bu 1ci gelen kuş kaplama karakanat özelliklerin bünyesinde taşıyor boylu göz yerinde kınası güzel kaplaması güzel el ayak yerinde ee tabi kaplama besleyenlerde çoğunlukta olunca dolayısıyla birinci geldi adam 8 nolu kuşda güzel ama karşılaştırılamaz çünkü klasmanları farklı kaplama besleyenler çoğunluktaydı kaplama kuşunu birinci yaptılar bu kadar bunda anlamıyacak birşey yok bu arada birinci kjardeşimizi tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum bu arada bu kadar tartışma ortamınada girmemsi ayrıca bir erdemlik diyorum ve herkese selamlarımı iletiyorum kendi resimlerimi sizlerle paylaşcam özellikle siz özgür kardeş iyice bakın bakalım beğenecekmisiniz

"tangeli bey ve performans 58 dikkatimi çok çektiniz burda ben niçin 1ci gelen kuş 3 nolu kuş açıklıyım size ben tokat turhanlıyım oy veremedim zaten bilseydim kendi kaplamalarımdan koyardım herkes kuş görürdü bu 1ci gelen kuş kaplama karakanat özelliklerin bünyesinde taşıyor boylu göz yerinde kınası güzel kaplaması güzel el ayak yerinde ee tabi kaplama besleyenlerde çoğunlukta olunca dolayısıyla birinci geldi adam 8 nolu kuşda güzel ama karşılaştırılamaz çünkü klasmanları farklı kaplama besleyenler çoğunluktaydı kaplama kuşunu birinci yaptılar bu kadar bunda anlamıyacak birşey yok bu arada birinci kjardeşimizi tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum bu arada bu kadar tartışma ortamınada girmemsi ayrıca bir erdemlik diyorum ve herkese selamlarımı iletiyorum kendi resimlerimi sizlerle paylaşcam özellikle siz özgür kardeş iyice bakın bakalım beğenecekmisiniz"

Öncelikle bu güzel açıklaman için teşekkürler. Doğal olarak biz de yarışmalarda en çok oyu alan kuşun 1. olacağını bilmiyor değiliz. Ama sizin dikkatinizi çeken olayın, oy kullanan diğer arkadaşların da dikkatini çekmiş olmasını ve kullandıkları oylar ile kriterlerini faydalanmak adına öğrenmek istiyoruz. Bu, yarışma esnasında açılmış ve yarışma sonrasına ertelenmiş bir konudur. Yani yarışmanın sonucuna göre açılmış bir konu değildir. 1. olan kuşa oy veren arkadaşların da diğer arkadaşlar gibi oylarını açıklamasını bekliyoruz ki, benim oy kullandığım kuş 1. olmadığı halde açıkladım. 1. olan kuşa oy kulananların bunu daha rahatlıkla açıklaması gerekir diye düşünüyoruz. Amacımız tartışmak kesinlikle değil. Ama nedense bunu bazıları bir çekememezlik olarak değerlendiriyor ve aynı kişiler farklı nicklerle veya farklı kişiler aynı bilgisayardan yazarak şiddetle eleştiriyor. Yine söylüyorum ne bir kuşum katıldı yarışmaya ne de yarışan kuşlardan birinin sahibini tanırım.

"tangeli bey ve performans 58 dikkatimi çok çektiniz burda ben niçin 1ci gelen kuş 3 nolu kuş açıklıyım size ben tokat turhanlıyım oy veremedim zaten bilseydim kendi kaplamalarımdan koyardım herkes kuş görürdü bu 1ci gelen kuş kaplama karakanat özelliklerin bünyesinde taşıyor boylu göz yerinde kınası güzel kaplaması güzel el ayak yerinde ee tabi kaplama besleyenlerde çoğunlukta olunca dolayısıyla birinci geldi adam 8 nolu kuşda güzel ama karşılaştırılamaz çünkü klasmanları farklı kaplama besleyenler çoğunluktaydı kaplama kuşunu birinci yaptılar bu kadar bunda anlamıyacak birşey yok bu arada birinci kjardeşimizi tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum bu arada bu kadar tartışma ortamınada girmemsi ayrıca bir erdemlik diyorum ve herkese selamlarımı iletiyorum kendi resimlerimi sizlerle paylaşcam özellikle siz özgür kardeş iyice bakın bakalım beğenecekmisiniz"

Bu arada Turhal'a arasıra gelirim işim nedeniyle. Turhal kuşlarının methini çok duydum ama orda sorduğumda nedense sadece bir pazardan bahsettiler onun dışında pek bir bilgi alamadım. Bir de PTT'nin karşısında bir terasta uçan kuşlar gördüm. Eğer sürekli Turhal'daysanız bir geldiğimde tanışmak isterim....

benim demek istediğim şu kuş sarı oldugu için mi verdiğiniz olması gerekenleri taşıyordu ve şu özelliklerinden dolayı verdim dediğinizde evet demekki sarı kafalı kuşların böyle olması gerek diye bileyim diye yoksa benim için kimin birinci oldugu pek önemli değil ben benim iyi bildiğime veririm başkası kendi bildiğine ama neden iyi bildiğini paylaşsın ki benim bir yanlış fikrim varsa bileyim diye istedim ama insanlar birinci kuşa düşman fikrine kapıldı ya ben anlatamadım yada yanlış anlamak istenildim :=( anlayamadım

tartışmaya çevirdğiniz konuya bakın millet yorum yazıyor siz tartışma panosu gibi kullanıyosunuz birz olgun davranın .

Arkadaşlar konuyu maksadından çıkarmayın lütfen.
Daha birinci belli olmadan konuyu bu şekilde değerlendireceğimizi belirtmiştik yani birinci kuşla bir alakası yok.
Amaç herkes şu kuşa verdim şu şu özellikleri var eli şöyle ayağı şöyle iyi ondan yazmanızı istiyoruz.
Oy verdiğiniz kuşu ve niçin ona oy verdiğinizi yazmanızı istiyoruz.
Böylelikle bir bilgi alışverişi yapmış oluruz.

Geri