KUSCULAR.ORG Bursa Ailesi HALI SAHA MACI ORGANİZASYONU..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sevgili Kuscular.ORG Bursa Ailesi,

Arkadaslarimdan Gelen Org. Duzenleme istegi uzerine HALI SAHA maci duzenlemek dusuncesindeyiz..

Katilmak Isteyen Arkadaslarimizi Buradan Bizimle Irtibata Gecebilirler.

Irtibat Icin Msn: [email protected] Fatih Kardesim.

Msn ile ilgilenmiyorum diyenler ise cep telefonundan ulaşabilirler:05439044564 gelmeyi düşünenler eklesin ve arasın ona göre düzenleme yapılacaktır...

arkadaşlar arada bir böyle sosyal aktivitelerde bir araya gelelim. güzel bir düşünce olmuş ben de varım

Kadro 7-7=14 kişi olarak düşünülüyor gelmek isteyenler msnden yada cep telden bana ulaşsın yada buraya yazsın...

bende varım arkadaslar evet arkadasın dedigibi arada sırada lazım böylee etkinliklerr

Herkeze selam lar.
Kardeşim ve ben organizasyon tarihi uygun olursa kesin geleceğiz.
SAYGILAR

Çerkes' Alıntı:
Herkeze selam lar.
Kardeşim ve ben organizasyon tarihi uygun olursa kesin geleceğiz.
SAYGILAR
Tmm faruk abi sizide bekliyoruz haftasonu olucak büyük ihtimalle maç zaten...

Fatih Abimle Faruk abimde war uygun olursa bende gelmek isterim zaten idmanlıyım msnde konsuruz artık ve mac gününü ve saatini belirtirseniz dahada iyi olur...

benim bir kuscu arkadasım var onuda getireyemi ona söyledim ben gelrim dedi sizdee onaylarsanız getirim

Gelmek isteyen gelsin ama bana herkes getireceği kişi sayısını belirtsin takımı kuralım ona göre gideriz...

SLM KARDESIM mac tarıhıde onemlı tabı ama bızlerde aranızda olmak ısterız seyırcı olarak bıle sıze eslık edrız :heyo:

alpaslannn' Alıntı:
SLM KARDESIM mac tarıhıde onemlı tabı ama bızlerde aranızda olmak ısterız seyırcı olarak bıle sıze eslık edrız :heyo:
Alpaslan abi oynucak mısın seyircimi olcaksın belirtirsen iyi olur ona göre ayarlıycaz takımı günü ve saati...

Ewt hala gelmek iateyenler yokmu adam aranıyoruz koskoca bursadan 10 kişi mi geliyo maça arkadaşlar abiler yapmayın böyle hadi katılımlarınızı bekliyoruz...

Galiba gelmek isteyen başka kimse yok o zaman maça gelmek isteyen kişiler yanlarımda oynamak isteyen arkadaşlarını abilerini getirsin takımı tamamlayalım...

evet arkadalar kac kişi olduk ne zaman yapıyoruz macıı belirleyelimde bizd eona göre ayralayalım işlerimizii saygılarımlaa

16_wanted' Alıntı:
evet arkadalar kac kişi olduk ne zaman yapıyoruz macıı belirleyelimde bizd eona göre ayralayalım işlerimizii saygılarımlaa
Ewt kerem abi tam takım toplasak 7-7 oynarız ama katılım fazla yok...

Yanında kimse adam getirmezse oynamaya toplam 8 kişiyiz yanında arkadaş getirip oynamak isteyenler bana kendisi dahil kaç kişi getireceğini belirtsin lütfen bekliyorum...

Ewt hala yokmu maça gelmek isteyenler ????

ewt lütfen gelecek kişiler buraya msn adreslerini yazsın ben msnlerini ekleyip kendileriyle günü saati ve sahayı ayarlıycam lütfen takip edin...

Ben abim ve 2 kuscu arkadasım gelicek tabi sizde uygun görürseniz cevabınızı bekliorum
Maç yeri olarak Cagrı spor tesisleri olabilir sizede uygun olursa ve metroda yakın !!!...

Geri