KUSCULAR.ORG Bursa Ailesi HALI SAHA MACI ORGANİZASYONU..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
henky' Alıntı:
Ben abim ve 2 kuscu arkadasım gelicek tabi sizde uygun görürseniz cevabınızı bekliorum
Maç yeri olarak Cagrı spor tesisleri olabilir sizede uygun olursa ve metroda yakın !!!...
tmm gökhan kardeş sizinle 11 kişi olduk 3 kişi daha arıyoruz yok mu siteden 3 bursalı kişi daha???

Bu arada maça gelecek kişiler hala kendilerine ulaşmam için msn yada telefon vermedi bekliyorum hadi çabuk olun.....

Vay Vay Vay,şu güzelliğe bakın arkadaşlar,maç organizasyonları falan.Aranızda olup o maçta oynamayı o kadar çok isterdim ki anlatamam.Ancak vatani görevimizin başında olduğumuzdan buradan o maça yüreğimle katılacağımı belirtmek isterim.Böyle sosyal organizasyonları düzenleyenlere teşekkür ederim.
Askerden hepinize selam olsun.

gökhan @k' Alıntı:
Vay Vay Vay,şu güzelliğe bakın arkadaşlar,maç organizasyonları falan.Aranızda olup o maçta oynamayı o kadar çok isterdim ki anlatamam.Ancak vatani görevimizin başında olduğumuzdan buradan o maça yüreğimle katılacağımı belirtmek isterim.Böyle sosyal organizasyonları düzenleyenlere teşekkür ederim.
Askerden hepinize selam olsun.
Aleyküm selam abi hayırlı tezkereler.....Gökhan abi gözün arkada kalmasın şimdide yaparız maçımızı sen gelincede senin gözün arkada kalmasın seni sabırsızlıkla bekliyoruz.....

Gökhan abi sen gel sağ salim biz tekrar yaparıs halısaha inş kısmet olursa....

Ewt 14 kişi olduk ama maça gelceklere ulaşmam için ne bi telefon ne bi msn veren olmadı hala bekliyorum ona göre günü saati tarihi ayarlayalım lütfen...

Maca gelecek arkadaslar yazsın yada msn tel no wersın bu haftasonu cumartesı gunu yapmayı dusunuyorus herkes ona gore fıkrını solesın yoksa bosuna hıc gırmıyelım bu ıse kımseyıde bosuna heveslendırmeyelım....

Ya nasıl katılım bu gelcem diyenlerden hiç cevap yok lütfen ilgi gösterin biraz bana size ulaşabileceğim adres msn telefon no falan verin..

Herkeze Selam. Maç cumartesi olacak sa, kardeşim ve ben gelemiyeceğiz. Katılmamız gereken düğün var. Kusura bakmayın.

Çerkes' Alıntı:
Herkeze Selam. Maç cumartesi olacak sa, kardeşim ve ben gelemiyeceğiz. Katılmamız gereken düğün var. Kusura bakmayın.
abi sen gününe bakma size ulaşmam için bana bi msn yada telefon verseniz yeter lütfen bekliyorum......

Ya abiler bi maç yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık bu ne ya siteye o kadar yazdık maça gelcekler kendilerine ulaşmam için msn yada telefon versin diye ama kimsenin umuru olmadı nasıl maç yapıcaz bi 5 kişiyle lütfen duyarlı olun yaaa.....

elamunaleykum
evet yapin atik maci bende sonucu merak ediyorum
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
elamunaleykum
evet yapin atik maci bende sonucu merak ediyorum
saygilarla ferhat
Abi maça kimse ilgi göstermiyor bende maçı iptal ediyorum bu konu burda kapanmıştır....

Geri