Hasip
Üye
Sevgili Yetiştiricilerimiz Buradan Bizlere Sitemiz Hakkındaki İstek,Öneri Ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz..
Unutmayınki Sizlerin Düşünceleri Bizim İçin Önemlidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osman' Alıntı:merhaba benı ıspartadan a.osman sitenize üyeyim ama resim ekleyemedim yardımcı olursanız sevinirim dolapcı besliyorum kuşlarımın kalitesini bütün arkadaşların ziyaret etmesini isterim saygılar.
Avatar değiştirme işleminizi; kullanıcı paneline girerek oradanda hesap bilgileri bölümünden seçerek değiştirebilirsiniz.Sitemizdeki avatarların dışında herhangi bir avatar yüklemek istiyorsanız;nadyas' Alıntı:Slm ben avatarımı degistirmek istiyorum baya kurcaladım olmuyormu ben mı yapamadım acaba
nadyas' Alıntı:Slm ben avatarımı degistirmek istiyorum baya kurcaladım olmuyormu ben mı yapamadım acaba
ADMİN' Alıntı:Sevgili Yetiştiricilerimiz Buradan Bizlere Sitemiz Hakkındaki İstek,Öneri Ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz..
kaancannn' Alıntı:ADMİN' Alıntı:Sevgili Yetiştiricilerimiz Buradan Bizlere Sitemiz Hakkındaki İstek,Öneri Ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz..
öncelikle böyle bir site kurmaniz vede güvercin severlere böyle imkanlar tanidiniz icin bütük arkadaslarim adina tesekkur ederim...
benim ve sitede üye olan bazi arkadaslar ile ortak istegimiz KUS ALIM SATIM bölümüne biraz daha agirlik vermeniz..diger bölümlere nazaran biraz köşede ve ilgisiz kalmış diye düşünüyorum ki kendi adımada yanılmıyorum çünkü gezdiğim diğer sitelerde KUS ALIM SATIM bölümüne gerçekten baya ilgi gösteriliyo vede en cok ziyaret edilen bölümlerden biri olarak gösteriliyo...bu siteyi seviyorum ama KUS ALIM SATIM bölümü için mecbur başka sitelere girmek zorunda kalıyorum...bu bölüm üzerine biraz düşerseniz gerçekten mutlu olurum....SİTENİZ TAKDİR EDİLMESİ GEREKEN VE ÖRNEK GÖSTERİLMESİ GEREKEN SİTELER BAŞINDA GELMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM bu neden ile sizleri kutluyorum gerçekten,başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...kolay gelsiz sizlere.
kaancannn' Alıntı:ADMİN' Alıntı:Sevgili Yetiştiricilerimiz Buradan Bizlere Sitemiz Hakkındaki İstek,Öneri Ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz..
öncelikle böyle bir site kurmaniz vede güvercin severlere böyle imkanlar tanidiniz icin bütük arkadaslarim adina tesekkur ederim...
benim ve sitede üye olan bazi arkadaslar ile ortak istegimiz KUS ALIM SATIM bölümüne biraz daha agirlik vermeniz..diger bölümlere nazaran biraz köşede ve ilgisiz kalmış diye düşünüyorum ki kendi adımada yanılmıyorum çünkü gezdiğim diğer sitelerde KUS ALIM SATIM bölümüne gerçekten baya ilgi gösteriliyo vede en cok ziyaret edilen bölümlerden biri olarak gösteriliyo...bu siteyi seviyorum ama KUS ALIM SATIM bölümü için mecbur başka sitelere girmek zorunda kalıyorum...bu bölüm üzerine biraz düşerseniz gerçekten mutlu olurum....SİTENİZ TAKDİR EDİLMESİ GEREKEN VE ÖRNEK GÖSTERİLMESİ GEREKEN SİTELER BAŞINDA GELMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM bu neden ile sizleri kutluyorum gerçekten,başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...kolay gelsiz sizlere.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:Kaan bey hassasiyetiniz için çok teşekkür ederiz.
Yani tek sıkıntınız siz ve birçok arkadaşınızın bu alım-satım bölümünün forumun alt tarafında kalması mı?
Buna birşey yapamayız o zaman başka bölüm en altta kalıcak,biri mutlaka orda olacak.
Onun altta olmasının yada üstte olmasının birşey değiştireceğini sanmıyorum.
Aktif olmamasınada birşey demiyeceğim ona yapabileceğimiz birşey yok talebe bağlı.
En altta olmasından başka sıkıntınız varmı bu bölüm hakkında?
Yinede en altta olma konusunu değerlendireceğiz.
Bizim için önemli olan yorumlarınızı bizden esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.
lavinya' Alıntı:s.a.öncelikle biz güvercin sevenleri böyle bi ortamda buluşturmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim,ne güzel her ilden farklı faklı ırklar ve faklı faklı insanlarla tanışma fırsatı yakalıyor herkes.paylaşım adına mükemmel bir iş çıkartmışsınz hüseyin bey.siz ve size yardım eden arkadaşlara bundan sonrası için başarılar dilerim.Yanlız benim sizlerden bir iki ricam olacak.
1.videolarla ilgili,videoları her sayfanın kendi bölümleri içinde yayınlama olanagınız varmı.neden derseniz ana sayfanın en altında kaldıgı için kimsenin dikkatini çekmiyor diye düşünüyorum.
2.yanlış sayfalara açılan yanlış konular.herkes kafasına göre bi konu açarsa vede yanlış yere açarsa maksadını aşar diye düşünüyorum.sizinde bu konularda hassas ve zaman zaman uyarılarınızı takip ediyorum lakin dolapçılar bölümünde konuyla alakası olmayan bir konu başlıgı son zamanlarda paylaşımdan çok atışmaya dönüştü.bu konuya müdahil olmanızı rica ederim.
Allaha emanet olun..........saygılar..........
Merhabalar.şeref' Alıntı:Selamlar öncelikle, Belki de eleştiri olarak kendi adıma paylaşmak istediğim bir iki konu var .
Bana göre bu işin kültüründe en başta aranması gereken konu tevazuu sahibi olmak .
Kişlerin kendini yüceltici isimler veya imazalar kullanmasını çok doğru bulmauyorum .
Bazı arkadaşlarda öyle orjinal isimler ve imazlar varki okuyunca karşıtarafta kine şu mesajı veriyor ; Ben herşeyi bilirim . Bu işin usatası benim , Son sözü mutlaka ben söylerim , Siz diğerleri benim alt seviyemde siniz bana karşı iltifatkar olun yada saygılı olun , yada dikkatli konuşun, yada Yazınızı ona göre yazın, GİBİ bilinç altına mesajlar yollayan bu tarz kisi isimleri ve imzaları nı bu işin kültürüne adabına aykırı bulu yorum .
Bir iki de örnek vereyim ( siz oyuncu ben yönetmen , kıral , üstat , imparator , bey , paşa , vs ) ben bu tarz ad ve imzaları çok itici buluyorum . Burada bulunan hiç kimsenin bir diğerine karşı üstünlüğü veya büyüklüğü olduğunu düşünmüyorum .
Bu ve buna benzer yaklaşımların sitemizin kalitesini düşürebileceğine ve sıradan laştıracağına inanıyorum . Bolca kuş üzerinden itiş kakış yapan site var nettte,
Bizim seviye ve kalitemizle onlardan farklı olduğumuza inanıyorum . Bilmiyorum nasılbir önlem alınabilir ama bu tarz bencil ve çok bilmiş ''aferedersiniz '' bayağı - ad ve imzalar yerine daha dost canlısı ve latif imazlar bizi hem daha ön yargısız hemde daha samimi ve dostane bir paylaşıma götürür diğe düşünüyorum .. saygılar sunarım selamlar.ŞEREF
şeref' Alıntı:Selamlar öncelikle, Belki de eleştiri olarak kendi adıma paylaşmak istediğim bir iki konu var .
Bana göre bu işin kültüründe en başta aranması gereken konu tevazuu sahibi olmak .
Kişlerin kendini yüceltici isimler veya imazalar kullanmasını çok doğru bulmauyorum .
Bazı arkadaşlarda öyle orjinal isimler ve imazlar varki okuyunca karşıtarafta kine şu mesajı veriyor ; Ben herşeyi bilirim . Bu işin usatası benim , Son sözü mutlaka ben söylerim , Siz diğerleri benim alt seviyemde siniz bana karşı iltifatkar olun yada saygılı olun , yada dikkatli konuşun, yada Yazınızı ona göre yazın, GİBİ bilinç altına mesajlar yollayan bu tarz kisi isimleri ve imzaları nı bu işin kültürüne adabına aykırı bulu yorum .
Bir iki de örnek vereyim ( siz oyuncu ben yönetmen , kıral , üstat , imparator , bey , paşa , vs ) ben bu tarz ad ve imzaları çok itici buluyorum . Burada bulunan hiç kimsenin bir diğerine karşı üstünlüğü veya büyüklüğü olduğunu düşünmüyorum .
Bu ve buna benzer yaklaşımların sitemizin kalitesini düşürebileceğine ve sıradan laştıracağına inanıyorum . Bolca kuş üzerinden itiş kakış yapan site var nettte,
Bizim seviye ve kalitemizle onlardan farklı olduğumuza inanıyorum . Bilmiyorum nasılbir önlem alınabilir ama bu tarz bencil ve çok bilmiş ''aferedersiniz '' bayağı - ad ve imzalar yerine daha dost canlısı ve latif imazlar bizi hem daha ön yargısız hemde daha samimi ve dostane bir paylaşıma götürür diğe düşünüyorum .. saygılar sunarım selamlar.ŞEREF