Kuscular.org Hakkında İstek,Öneri,Düşünce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Sevgili Yetiştiricilerimiz Buradan Bizlere Sitemiz Hakkındaki İstek,Öneri Ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz..

Unutmayınki Sizlerin Düşünceleri Bizim İçin Önemlidir.

merhaba ben ıspartalıyım dolapcı besliyorum sitenize üyeyim ama birtürlü fotoğraf ekleyemedim bana yardımcı olursanız sevinirim kuşlarımın kalitesini herkezin görmesini istiyorum. teşekkürederim

merhaba benı ıspartadan a.osman sitenize üyeyim ama resim ekleyemedim yardımcı olursanız sevinirim dolapcı besliyorum kuşlarımın kalitesini bütün arkadaşların ziyaret etmesini isterim saygılar.

osman' Alıntı:
merhaba benı ıspartadan a.osman sitenize üyeyim ama resim ekleyemedim yardımcı olursanız sevinirim dolapcı besliyorum kuşlarımın kalitesini bütün arkadaşların ziyaret etmesini isterim saygılar.

Merhaba Öncelikle HoşGeldiniz.

Avatar Yüklemede Herhangi Bir Sorun Yok.

Sadece İzin Verdiğimiz Boyutlar İçerisinde Avatar Yükleyebilirsiniz.

İzin Verdiğimiz Boyutlar 130x130 Pikseldir. Kb Veya Mb Olarak HerHangi Bir Sınırlamamız Yoktur. Yolladığınız Özel Mesajdaki Link Çalışmamaktadır.

Saygılarımızla.
Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi

Hayır kalkmadı halen daha var sadece mesajları sıfırlandı. Alım satım bölümleri duruyor.

Alım satım bölümleri duruyor sadece içindeki zamanı geçmiş ilanların tamamı kaldırıldı. Zaten çoğuda satılmıştı.

Kuscular.org Hakkında İstek,Öneri,Düşünce YAZABİLİRİSİNİZ KENDİ SİTENİZİN REKLAMINI DEĞİL MSJ TARAFIMDAN SİLİNMİŞTİR...

[isikli]YÖNETİM[/isikli]

Slm ben avatarımı degistirmek istiyorum baya kurcaladım olmuyormu ben mı yapamadım acaba

nadyas' Alıntı:
Slm ben avatarımı degistirmek istiyorum baya kurcaladım olmuyormu ben mı yapamadım acaba
Avatar değiştirme işleminizi; kullanıcı paneline girerek oradanda hesap bilgileri bölümünden seçerek değiştirebilirsiniz.Sitemizdeki avatarların dışında herhangi bir avatar yüklemek istiyorsanız;
Maksimum değerler; genişlik 160 px, yükseklik 160 px, dosya boyutu 977kB. şeklinde olmalıdır.

nadyas' Alıntı:

Selamlar.
İmzanız için özür dileriz öncelikle ama çok fazla büyük bir imza kullanmaktasınız. Tarafımızca Kaldırılmıştır. Avatar sorunu için özür dilerim Yeni servara taşınmıştık bu taşınma sırasında sanırım bazı klasörlerin izinleri karışmış. Avatar yüklemek için http://www.kuscular.org/ucp.php?i=profile&mode=avatar Linkinden yararlanabilirsiz. İsterseniz kendi bilgisayarınızdan isterseniz site galerisinde bulunan avatarları kullanabilirsiniz.
Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi

4 4 lük bir site güvercin ansiklopedisi gibi görüyorum basarılar :)

ADMİN' Alıntı:
Sevgili Yetiştiricilerimiz Buradan Bizlere Sitemiz Hakkındaki İstek,Öneri Ve Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz..

öncelikle böyle bir site kurmaniz vede güvercin severlere böyle imkanlar tanidiniz icin bütük arkadaslarim adina tesekkur ederim...

benim ve sitede üye olan bazi arkadaslar ile ortak istegimiz KUS ALIM SATIM bölümüne biraz daha agirlik vermeniz..diger bölümlere nazaran biraz köşede ve ilgisiz kalmış diye düşünüyorum ki kendi adımada yanılmıyorum çünkü gezdiğim diğer sitelerde KUS ALIM SATIM bölümüne gerçekten baya ilgi gösteriliyo vede en cok ziyaret edilen bölümlerden biri olarak gösteriliyo...bu siteyi seviyorum ama KUS ALIM SATIM bölümü için mecbur başka sitelere girmek zorunda kalıyorum...bu bölüm üzerine biraz düşerseniz gerçekten mutlu olurum....SİTENİZ TAKDİR EDİLMESİ GEREKEN VE ÖRNEK GÖSTERİLMESİ GEREKEN SİTELER BAŞINDA GELMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM bu neden ile sizleri kutluyorum gerçekten,başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...kolay gelsiz sizlere.

kaancannn' Alıntı:
ADMİN' Alıntı:

öncelikle böyle bir site kurmaniz vede güvercin severlere böyle imkanlar tanidiniz icin bütük arkadaslarim adina tesekkur ederim...

benim ve sitede üye olan bazi arkadaslar ile ortak istegimiz KUS ALIM SATIM bölümüne biraz daha agirlik vermeniz..diger bölümlere nazaran biraz köşede ve ilgisiz kalmış diye düşünüyorum ki kendi adımada yanılmıyorum çünkü gezdiğim diğer sitelerde KUS ALIM SATIM bölümüne gerçekten baya ilgi gösteriliyo vede en cok ziyaret edilen bölümlerden biri olarak gösteriliyo...bu siteyi seviyorum ama KUS ALIM SATIM bölümü için mecbur başka sitelere girmek zorunda kalıyorum...bu bölüm üzerine biraz düşerseniz gerçekten mutlu olurum....SİTENİZ TAKDİR EDİLMESİ GEREKEN VE ÖRNEK GÖSTERİLMESİ GEREKEN SİTELER BAŞINDA GELMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM bu neden ile sizleri kutluyorum gerçekten,başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...kolay gelsiz sizlere.

Sevgili Kaancan bey, Merhaba goruslerinizi Belirttiginiz icin Sizlere Tesekkur Ederiz,

Soylediginiz uzere Sitemizde Kus Alim-Satim bolumune Pek Fazla Ragbet Gosterilmemekte, biz yoneticilerde Dahil olmaz uzere genelde cok kati kurallar uygulanmaktadir, Fakat yapmaya calistigimiz sey, dostluklarin, arkadasliklarin, ve pesinde kostugumuz bu guzel Hobinin, Güvercin Sevgisinin icinden Maddiyati cikarma, bu isten Rant saglamaya calisan Kotu Ruhlu insanlari Sitemizden arindirmak icindir. Gercek Anlamda Kuscular.Org Güvercin Platformu Turkiyenin En Cok Ziyaret Edilen ve Kalabalik Hobist grubuna Seslenmek, gerektigi Yerlerde Onlara Ön Ayak Olma Çabasındadır. Bugunlere Gelmekte, Bu Kadar Cok Sevilmemizdeki baş Sebeblerden biriside Dostlarimizla aramiza Maddiiyat Koymadigimiz icindir. Biz Nasil sizlerle Beraber Sicakligi, Hoslugu ve Güvercin Sevgisini Yasiyorsak, Sizlerede Bu Duygulari Yasatmak Adina, Alim-Satim Bolumunde Cok SIKI Kurallar Uygulanmaktadir..
Anlayisiniz icin Tesekkur Ederim.

Sevgili Kaancan bey, Merhaba goruslerinizi Belirttiginiz icin Sizlere Tesekkur Ederiz,

Soylediginiz uzere Sitemizde Kus Alim-Satim bolumune Pek Fazla Ragbet Gosterilmemekte, biz yoneticilerde Dahil olmaz uzere genelde cok kati kurallar uygulanmaktadir, Fakat yapmaya calistigimiz sey, dostluklarin, arkadasliklarin, ve pesinde kostugumuz bu guzel Hobinin, Güvercin Sevgisinin icinden Maddiyati cikarma, bu isten Rant saglamaya calisan Kotu Ruhlu insanlari Sitemizden arindirmak icindir. Gercek Anlamda Kuscular.Org Güvercin Platformu Turkiyenin En Cok Ziyaret Edilen ve Kalabalik Hobist grubuna Seslenmek, gerektigi Yerlerde Onlara Ön Ayak Olma Çabasındadır. Bugunlere Gelmekte, Bu Kadar Cok Sevilmemizdeki baş Sebeblerden biriside Dostlarimizla aramiza Maddiiyat Koymadigimiz icindir. Biz Nasil sizlerle Beraber Sicakligi, Hoslugu ve Güvercin Sevgisini Yasiyorsak, Sizlerede Bu Duygulari Yasatmak Adina, Alim-Satim Bolumunde Cok SIKI Kurallar Uygulanmaktadir..
Anlayisiniz icin Tesekkur Ederim.[/quote]

evet arkadasim sizlere hak vermek gerek,alim satim konusundada gercekten bazi insanlarin sömürüldüğünü düşünüyorum....ama yinede gözden geçirilmesini titizlikle takip altina alinarak insanlarin smürülmemesi baş nedenlerden biri olarak ALIM SATIM olayini gözden geçirmeinizi rica ederim..tekrar tektar tesekkurler

Bızler tesekkur Ederiz, Goruslerinizi Degerlendirecegiz.

kaancannn' Alıntı:
ADMİN' Alıntı:

Kaan Bey Öncelikle profil bilgilerinizi güncelleyip düzeltmeniz gerekmektedir.soyisim.

Güzel görüşleriniz ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederiz.
Yalnız bu alım-satım bölümünde neden memnun değilsiniz bence diğer siteler içinde en düzgün seviyeli,tarafsız alım-satım sitesi bunu kendi sitemiz diye söyleyemiyorum.
Hısımlarınız gelip kuşunuzu kötüleyemez çünkü yorumlara izin vermiyoruz kuşunuzun hakkını yemesinler diye bu çoğu yerde yok,kuşların detaylı resim ve açıklayıcı bilgiler istiyoruuz buda hiçbir yerde yok.
Bunlar bence alıcılar için mükemmel şartlar.
Satıcılar bazen hoşlanmıyor ama böyle olamalı diye düşünüyorum.
Alım-satım işleri için başka sitelere gitmenize bence gerek yok çünkü en çok üye yani alacak satacak kişilerin çoğu burada.yani sizin seslenişinizi görecek,duyacak kişi çok fazla.

Ne gibi sıkıntınız var bölüm hakkında açık yazarsanız ilgileneceğiz.

ömer öncelikle bende başta olmak üzere biçok arkadaşım sitenizden bayağı memnunuz evet dediğiniz gibi kuş alım satım bölümnüzdeki titizliğide takdir ediyorum ancak şuda bir gerçek diye düşünüyorum biraz kenarda kalmış gibi sanki yanılıyrmuyum..demek istediğim site giriş yani ana sayfasında biraz daha üst sıralarda yer alması rehabeti arttırır ve kuş satmak isteyen arkadaşlar sizlerin belirlediği şartlar içerisinde kuşlarını resimleri ile birlikte anlatimlari birlikte satılığa çıkararak bu bölümü dahada canlandırır diye düşündüm..bu bir şikayet değil sadece nacizane bir öneri........buarada tesekkur ederim en kısa sürede profilimi güncellicem......tesekkurler

Kaan bey hassasiyetiniz için çok teşekkür ederiz.
Yani tek sıkıntınız siz ve birçok arkadaşınızın bu alım-satım bölümünün forumun alt tarafında kalması mı?
Buna birşey yapamayız o zaman başka bölüm en altta kalıcak,biri mutlaka orda olacak.
Onun altta olmasının yada üstte olmasının birşey değiştireceğini sanmıyorum.
Aktif olmamasınada birşey demiyeceğim ona yapabileceğimiz birşey yok talebe bağlı.
En altta olmasından başka sıkıntınız varmı bu bölüm hakkında?
Yinede en altta olma konusunu değerlendireceğiz.
Bizim için önemli olan yorumlarınızı bizden esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Kaan bey hassasiyetiniz için çok teşekkür ederiz.
Yani tek sıkıntınız siz ve birçok arkadaşınızın bu alım-satım bölümünün forumun alt tarafında kalması mı?
Buna birşey yapamayız o zaman başka bölüm en altta kalıcak,biri mutlaka orda olacak.
Onun altta olmasının yada üstte olmasının birşey değiştireceğini sanmıyorum.
Aktif olmamasınada birşey demiyeceğim ona yapabileceğimiz birşey yok talebe bağlı.
En altta olmasından başka sıkıntınız varmı bu bölüm hakkında?
Yinede en altta olma konusunu değerlendireceğiz.
Bizim için önemli olan yorumlarınızı bizden esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.

rica ederim benim yada bi başkası önemli değil önemli olan eleştirilerle bu siteyi gerçekten iği iken daha iği yapmaktır size yardımcı olabilir isek ne mutlu bizlere...sıkıntı olarak demeyelimde belki bi başlık açabilirsiniz misal bi admin olarak TAKLACI bölümüne bi duyuru şeklinde bi teşfik yazısı olabilir...kuş alım konusunda okadar abilerimiz ve bilgi sahibi insanlar içerisinde değerli kuşlara sahip olmak her insana nasip olmaz,satıcı nekadar kusunu öğerse öğsün ne kadar anlatırsa anlatsın burda değerli ustaların arasında bir üyenin kötü kuş alma konusu sanırım binde bir ihtimal olur,yorumlar konusunda ustaların yorumları kuş alıcak insanı bundan sonraki kuş alımlarında hata yapmamasına gerçekten yardımcı olur diye düşünüyorum...tesekkur ederim beni dinlediğiniz için.siz site yöneticilerine ve diğer çalışan arkadaşlara başarılar dilerim

s.a.öncelikle biz güvercin sevenleri böyle bi ortamda buluşturmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim,ne güzel her ilden farklı faklı ırklar ve faklı faklı insanlarla tanışma fırsatı yakalıyor herkes.paylaşım adına mükemmel bir iş çıkartmışsınz hüseyin bey.siz ve size yardım eden arkadaşlara bundan sonrası için başarılar dilerim.Yanlız benim sizlerden bir iki ricam olacak.
1.videolarla ilgili,videoları her sayfanın kendi bölümleri içinde yayınlama olanagınız varmı.neden derseniz ana sayfanın en altında kaldıgı için kimsenin dikkatini çekmiyor diye düşünüyorum.
2.yanlış sayfalara açılan yanlış konular.herkes kafasına göre bi konu açarsa vede yanlış yere açarsa maksadını aşar diye düşünüyorum.sizinde bu konularda hassas ve zaman zaman uyarılarınızı takip ediyorum lakin dolapçılar bölümünde konuyla alakası olmayan bir konu başlıgı son zamanlarda paylaşımdan çok atışmaya dönüştü.bu konuya müdahil olmanızı rica ederim.
Allaha emanet olun..........saygılar..........

Selamlar öncelikle, Belki de eleştiri olarak kendi adıma paylaşmak istediğim bir iki konu var .
Bana göre bu işin kültüründe en başta aranması gereken konu tevazuu sahibi olmak .
Kişlerin kendini yüceltici isimler veya imazalar kullanmasını çok doğru bulmauyorum .
Bazı arkadaşlarda öyle orjinal isimler ve imazlar varki okuyunca karşıtarafta kine şu mesajı veriyor ; Ben herşeyi bilirim . Bu işin usatası benim , Son sözü mutlaka ben söylerim , Siz diğerleri benim alt seviyemde siniz bana karşı iltifatkar olun yada saygılı olun , yada dikkatli konuşun, yada Yazınızı ona göre yazın, GİBİ bilinç altına mesajlar yollayan bu tarz kisi isimleri ve imzaları nı bu işin kültürüne adabına aykırı bulu yorum .
Bir iki de örnek vereyim ( siz oyuncu ben yönetmen , kıral , üstat , imparator , bey , paşa , vs ) ben bu tarz ad ve imzaları çok itici buluyorum . Burada bulunan hiç kimsenin bir diğerine karşı üstünlüğü veya büyüklüğü olduğunu düşünmüyorum .
Bu ve buna benzer yaklaşımların sitemizin kalitesini düşürebileceğine ve sıradan laştıracağına inanıyorum . Bolca kuş üzerinden itiş kakış yapan site var nettte,
Bizim seviye ve kalitemizle onlardan farklı olduğumuza inanıyorum . Bilmiyorum nasılbir önlem alınabilir ama bu tarz bencil ve çok bilmiş ''aferedersiniz '' bayağı - ad ve imzalar yerine daha dost canlısı ve latif imazlar bizi hem daha ön yargısız hemde daha samimi ve dostane bir paylaşıma götürür diğe düşünüyorum .. saygılar sunarım selamlar.ŞEREF

lavinya' Alıntı:
s.a.öncelikle biz güvercin sevenleri böyle bi ortamda buluşturmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim,ne güzel her ilden farklı faklı ırklar ve faklı faklı insanlarla tanışma fırsatı yakalıyor herkes.paylaşım adına mükemmel bir iş çıkartmışsınz hüseyin bey.siz ve size yardım eden arkadaşlara bundan sonrası için başarılar dilerim.Yanlız benim sizlerden bir iki ricam olacak.
1.videolarla ilgili,videoları her sayfanın kendi bölümleri içinde yayınlama olanagınız varmı.neden derseniz ana sayfanın en altında kaldıgı için kimsenin dikkatini çekmiyor diye düşünüyorum.
2.yanlış sayfalara açılan yanlış konular.herkes kafasına göre bi konu açarsa vede yanlış yere açarsa maksadını aşar diye düşünüyorum.sizinde bu konularda hassas ve zaman zaman uyarılarınızı takip ediyorum lakin dolapçılar bölümünde konuyla alakası olmayan bir konu başlıgı son zamanlarda paylaşımdan çok atışmaya dönüştü.bu konuya müdahil olmanızı rica ederim.
Allaha emanet olun..........saygılar..........

Merhabalar.
Öncelikle güzel düşünce ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum.
Videoların forumda paylaşılmaması için www.kuscular.org/videogallery adresine video galeri kurulumu yaptık. Videoları verdiğim adreste paylaşıyoruz. İlgili adrese üyelerimiz video ekleyemiyorlar. Malumunuzdurki birçok site istatistik olarak yükseldiği zamanlar servis sağlayıcıları düşük gelmeye başlıyor. Bildiğiniz üzere servis sağlayıcı fiyatları ise günümüzdeki ekonomide inanılmaz derecede yüksek. İnanın aylık sunucumuz için ödediğimiz ram, işlemci, disk, elektrik, hat hızı gibi ücretlerin bize aylık maliyeti 225 ytl gibi bir rakamdır. Her geçen günde işlemci takviyesi, ram takviyesi yapmak zorunda kalıyoruz. Bunlarda bizleri çok fazla sıkıntıya düşürüyor. Burada madem konu açıldı bir kaç bilgi daha aktarmak istiyorum sizlere. Sitenin büyük çoğunluğunda gördüğünüz reklamlar kullanıcıların reklamlara tıklamasına göre çok küçük miktarlarda bakiye sağlamaktadır. Bu reklamların mümkün olduğunca tıklanması daha iyi, daha hızlı sunucularda sorunsuz hizmet vermemizi sağlayacaktır. Videolarınız için yukarıdaki menülerden video galeri yazan yere girerek, yorumda bulunabilir, eklenmiş videolara bakabilirsiniz. Video galeriye video eklemek için ise videolarınızı [email protected] mail adresine ad,soyad ve iletişim bilgileri ile birlikte yollayabilirsiniz. Yolladığınız videolar sizin adınıza galeriye eklenecektir.
Forumda her ırkın bölümü karışıklığa sebebiyet vermemek için ayrı ayrı yapılmıştır. Günde ortalama olarak 250 ile 500 arasında yeni mesaj yazılmaktadır. Mevcut yönetim ekibinin her mesajı tek tek kontrol etmesine imkansız denilebilir. Elimizden geldiğince yeni mesajları, yeni konuların kontrol etmekteyiz. Foruma, üyelere zarar verecek her türlü illegal mesajı anında silmekte, yazan kullanıcıyı uyarmakta devamında ise uzaklaştırmaktayız.
Bölümlere açılan yanlış konular farkedildiği zaman bölüm yöneticileri tarafından uygun görülen bölümlere taşınmakta veya silinmektedir.
Forumda mümkün olduğunca saygı ve sevgiyi aşmayan mesajlar olmadığı sürece tartışma konularına müdahil olmak istemiyoruz. Sonuçta burası forum ve herkesle her zaman aynı görüşte olmuş olsaydık foruma gerek kalmazdı.
Siteye uygun görmediğiniz, tartışmaya yönelik mesajları forum yöneticilerine rapor etmek için, ilgili mesajın bulunduğu bölümün hemen içindeki, ünlem işareti olan resme tıklayabilirsiniz. Ünlem işaretinin bulunduğu resim o mesajı ilgili yöneticilere bildirmektedir.
Elimizden geldiğince forumun seviyesini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Bunu sağlayabilmemiz içinde sizlerin desteklerini her zaman bekliyoruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Sizin gibi iyi insanlarin arasinda olmaktan son derece mutluyum inaniyorumki yönetim ve üyeler olarak cok güzel seyleri paylasiyorsunuz ileriye dünük calismalar icindesiniz.Herseyin dahada güzel olmasi dileklerimle.Bütün yönetime ve üyelere paylasimlari icin tesekkür ederim.
Iyi günler.

şeref' Alıntı:
Selamlar öncelikle, Belki de eleştiri olarak kendi adıma paylaşmak istediğim bir iki konu var .
Bana göre bu işin kültüründe en başta aranması gereken konu tevazuu sahibi olmak .
Kişlerin kendini yüceltici isimler veya imazalar kullanmasını çok doğru bulmauyorum .
Bazı arkadaşlarda öyle orjinal isimler ve imazlar varki okuyunca karşıtarafta kine şu mesajı veriyor ; Ben herşeyi bilirim . Bu işin usatası benim , Son sözü mutlaka ben söylerim , Siz diğerleri benim alt seviyemde siniz bana karşı iltifatkar olun yada saygılı olun , yada dikkatli konuşun, yada Yazınızı ona göre yazın, GİBİ bilinç altına mesajlar yollayan bu tarz kisi isimleri ve imzaları nı bu işin kültürüne adabına aykırı bulu yorum .
Bir iki de örnek vereyim ( siz oyuncu ben yönetmen , kıral , üstat , imparator , bey , paşa , vs ) ben bu tarz ad ve imzaları çok itici buluyorum . Burada bulunan hiç kimsenin bir diğerine karşı üstünlüğü veya büyüklüğü olduğunu düşünmüyorum .
Bu ve buna benzer yaklaşımların sitemizin kalitesini düşürebileceğine ve sıradan laştıracağına inanıyorum . Bolca kuş üzerinden itiş kakış yapan site var nettte,
Bizim seviye ve kalitemizle onlardan farklı olduğumuza inanıyorum . Bilmiyorum nasılbir önlem alınabilir ama bu tarz bencil ve çok bilmiş ''aferedersiniz '' bayağı - ad ve imzalar yerine daha dost canlısı ve latif imazlar bizi hem daha ön yargısız hemde daha samimi ve dostane bir paylaşıma götürür diğe düşünüyorum .. saygılar sunarım selamlar.ŞEREF
Merhabalar.
Şeref bey düşüncelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim.
İmzalarda bahsettiğiniz olayların fazlaca olmasından dolayı imzaları bazı zamanlar ya silmekte, yada tamamen kullanımını kapatmaktayız. Ama malumunuz bunun önüne geçmek imkansız birşeydir. Kullanıcı rumuzlarına gelince, sonuçta adı üstünde sadece nick, rumuz. Yani herhangi bir gerçeklik payı olmayan basit, sanal ortamda kullanılan isimlerdir. Rumuzlar içinde her hangi bir önlem alınması malesef olanaksız birşeydir. Zaten rumuzlarında, iletilerinde, imzalarında din, dil, ırk ayrımı yapan her kim olursa olsun biz uzaklaştırmadan bir daha buraya girmemek üzere çıksın gitsin.

şeref' Alıntı:

S.A Seref Bey.

Öncelikle böylesine mütavazi,sevecen ve kaliteli islere imza attiklari icin degerli kardeslerim hüseyin ve ömer`e ve emegi gecen tüm insanlara cani gönülden tesekkür ederim.Basarilarinin devamini dilerim.

Bu konuyu okuyan üye arkadaslarimizdan veya yeni üye olmus arkadaslarimizdan nacizhane istirhamim,siteye üye olduktan sonra veya üye olur olmaz kendisinin veya baska birisinin reklamini yapmamasi onu veya kendisini bulunmaz hint kumasi gibi övmemesini rica ediyorum.

Gelelim size sayin seref bey,bizim hic bir kimseye veya kimselere herhangi bir üstünlük taslamak vede kendimizi birseymis gibi tanitma arzumuz yada gayemiz yoktur bunu bilesiniz.Hic bir kimseyi ne kirmaktir maksadimiz nede ona karsi kendimizi övmektir.Biz haddimizi biliriz seref bey siz rahat olun kimseyede ne bir imaj yapma,nede bir seviye kavrami ortaya koymaktir temennimiz.Imzamdaki kastim herkez haddini ve kim oldugunu bilsin,az da olsa saygi cercevesinde diolaglarda bulunsun.
Benim yazmis oldugum imzamdan kim aliniyor veya kime dokunuyorsa bana ÖM yolu ile bildirsin konuyu ve varsa sorunu, saygi cercevesinde cözelim ins.

Eger yazdiklarima alinan birileri varsa cümle olarak,vede istemeden kalplerini kirdiysam özür dilerim,fakat yazdigim ne varsa da arkasindayim.

Herkeze cani gönülden sevgi ve saygilarimi sunarim.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

guzel bır paylası sıtesı

bakınız beyefendiii burda kayırmada var kollamada neden diğer arkadaşlar yazdığı zaman bunu kilitlemedinde ben yazdıktan sonra neymiş saim usta olan resim video atsın diyebiliyorsun?hem sen ben orjinal saim usta resmini atsam nerden tanıyacak ve o kuşun saim olduğunu nerden bileceksin?ancak sen ne kadar biliyiroum dersen de saim usta mezardan çıkıp gelmedikçe kimse sana inanmaz ikincisi form nedir forma insanlar yazı yazarlar öle veya böyle tartışmaya açılır ..ve böle sürüp gider .dürüst olan bir forumda asla kişiye saldırı küfür hakaret edilmediyse konu kilitlenmesi söz konusu olamaz yaptığınız yakışık almaz.bu site senin siten değil buraya yazan buraya takılan burdan birşey öğrenmeye çalışan insanların sitesi bana kalırsa siz bundan sonra bu yaptıklarınıza devam ettiğiniz takdirde kayırdığınız gözetlediğiniz kişilerle yanyana başbaşa kalırsınız hoşçakalın ...

Sizinle ne akalası varda bunu yazdınız, konuya binkusur mesaj yazılmış. O konu defalarca kilitlendi açıldı, sizle alakalı bir durum değil.
Açıkmala yapılma hakkı yönetimdedir, sizde değil. Burda adam kayırma olması imkansız. Bu siteye günlük 5 ile 7 bin arasında ziyaretçi uğruyor. 17.000 civarında kyıtlı kullanıcısı var. Adam kayırma olsaydı bunlar olmazdı. Bir mesajı yazmadan önce ne demek istediğinizi kendiniz anlayın.
Konu ben-sen mevzusu değil. O videoları çeken benim ayrıca fazla yaş farkıda görmedim arada, sanki 80 yaşında rahmetliyle beraber beslemiş edalarını bırakın. Ben çok geldim gittim oralara 10 yıldır.
Neyse dediğim gibi konu sen-ben tartışması değil.
Ayrıca şikayet konusumu bu neden buraya yazıyorsunuz. Ayrıca mesajınızı anlamak için irc editörlerine tercüme ettirmek gerekiyor, düzgün Türkçe kullanın bu konu istek,öneri,düşünce konusu. Burayada yazmayın, konuya ne yapılacağını belirttik, alakasız mesajlarla kirlilik yaratmayın.

Benim kafama birşey takıldı son günlerde herkezin agzında bir kayırma bir yandaş lafı ben merak ettim bu kayırılanlar kim kimse kimseyi tanımaz bilmez örnegin benim burda bir sürü arkadaşım var ben bu insanların ne sesini duydum ne resmini gördüm yolda görsem tanımam site sahibini yanımdan geçse tanımam kendinle ne msn de ne telde hiçbir şekilde konuşmadım eminim bir çok arkadaşta öyledir bu adam beni sizi veya bir başkasını nasıl kayırabilir ve kimin kayırılmaya ihtiyacı olabilir şahsen benim hiç öyle bir derdim yok kim kimi kayırırsa kayırsın benim için sıkıntı olmaz çünkü ben kimseden menfaat gütmüyorumki bunu kafama takıyım benim şikayetleri olan arkadaşlardan bir istegim var üstü kapalı konuşmasın kimse kimseye çamur atılmasın veya ortaya laf atılmasın bu sitede kim büyük paralara kuş satıyorsa kim birilerini dolandırmaya ugraşıyorsa kim guruplaşma yapıyorsa adminler kimi kolluyorsa açık açık yazsın bir konu açsın edebinle adabınla saygısınla hakkını arasın o öyleymiş bu böyleymiş demekle olmaz müslümana riyaa yakışmaz dürüstçe söylemek adilce hak aramak yakışır

Geri