Kuscular.org Hakkında İstek,Öneri,Düşünce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Ayrıca şikayet konusumu bu neden buraya yazıyorsunuz. Ayrıca mesajınızı anlamak için irc editörlerine tercüme ettirmek gerekiyor, düzgün Türkçe kullanın bu konu istek,öneri,düşünce konusu. Burayada yazmayın, konuya ne yapılacağını belirttik, alakasız mesajlarla kirlilik yaratmayın.

bak admin efendi yukardaki yazında bana üç beş kez hakaret etmişsin şimdi ben senin sitene her klikte para ödüyorum.her ne kadar yazı yazmayı bilmesemde okumam yazmam zayıf olsada.kanundan iyi anlarım ve bu kanunlar o kadar güzel nadide kanunlardırki?şu yukarıda belirttiğin bir kaç cümleyle seni yargılatır vede sitene veda etmen için elimden geleni yaparım .sen burda insanları yargılayamaz insanların düşünceleri vede yazdıklarıyla ilgili aşalayıcı sözler kulllanamazssın sen kendinde bu hakkı nasıl buluyorsun.daha öncede bir kaç sitede problem yaşadık ve kapatıldı. lütfen başkalarına karşı bir daha uslübunuzu korumaya dikkat edin.

Ayrıca şikayet konusumu bu neden buraya yazıyorsunuz. Ayrıca mesajınızı anlamak için irc editörlerine tercüme ettirmek gerekiyor, düzgün Türkçe kullanın bu konu istek,öneri,düşünce konusu. Burayada yazmayın, konuya ne yapılacağını belirttik, alakasız mesajlarla kirlilik yaratmayın.

Kurallara göre hareket edilen bir oluşumun içerisindesiniz, durum bu haldeyken kurallara uyan üyeler bu oluşumun içerisinde yer alır. Siteninde her yerinde yazılıyor, Türkçemizi en ince ayrıntısına kadar düzgün kullanalım diye. Bunda hakarete dayalı birşey göremedim. Ayrıca benim sitem yok sizin tabirinizle, dolayısıyla bana her klikte parada ödemiyorsunuz.
Forumda herşeyin yeri var, her konu yerinde, her ileti alakalı olduğu forumdaki konuda tartışılır. Yersiz tartışmalara sebebiyet vermemiş oluruz. Umarım daha iyi anlatabilmişimdir.
Ayrıca kuscular.org sitesi iki defa adli yoldan geçti, sitede yasa dışı hiçbir unsur bulunmamakta olup hiçbir yönetici site adını kullanarak kişilere sitenin hiçbir yerinde hakarete dayalı mesajlar yazmamaktadır. 5651 Sayılı İnternet Suçları kanununa göre forumlarda üyelerin yazdıkları mesajlardan site ve yöneticileri sorumlu tutulamaz.Suç unsuru olarak kabul edilen mesajdan yazan sorumludur. Size hakeret edilmişse adli merceklerden kişiler geçer. Bu kanunları 4 yıldır en ince ayrıntısına kadar inceledik. Durum böyle iken siteyi değil size hakaret varsa hakaret eden kişi hakkında yasal takip başlatabilirsiniz.
İyi Akşamlar.

S.a
Zaten herşey var daha ne istenirki bilmem
Saygılarımla Utkay Akağaç

merhaba uzun süreden beri siteyeresim yüklemekistiyorum.ama yardımcı olan çıkmadı.prblemlerden kaynaklandı sanırım resim yüklemek için.ne yapmam gerekiyor.adres yada yöntem nedir.saygılarımla bandırmadan levent balkış 05327890238

levent balkış' Alıntı:
merhaba uzun süreden beri siteyeresim yüklemekistiyorum.ama yardımcı olan çıkmadı.prblemlerden kaynaklandı sanırım resim yüklemek için.ne yapmam gerekiyor.adres yada yöntem nedir.saygılarımla bandırmadan levent balkış 05327890238

forum-yardimi/resim-ekleme-anlatimi-t2680.html adresini ziyaret edin, resim yüklemek için gerekli anlatımlar mevcut.

selamun aleyküm kuşlara künye yaptırma ve kimlik çıkarmak için çıkarılan künye nekadar yasaldır saygılarımla

Site yönetimi olarak sizden isteğim.herhangibir kargo firmasıyla anlaşıp(en uygunu ptt kargo bence) gerekli bağlantıları yaptıktan sonra benim gibi küçük yerleşim yerlerinde güvercin yetiştiren üyelerinizin faydalanması açısından.ilaç , aşı , yem çeşitleri ,bekar tüneği, ızgara vb malzemeleri. temin etmeniz ulaştırmanız mükemmel olur bence

kuşlar' Alıntı:
selamun aleyküm kuşlara künye yaptırma ve kimlik çıkarmak için çıkarılan künye nekadar yasaldır saygılarımla

Bu konuda fazla bilgim yok, sonuçta sizin serbest çalışan birine yaptırdığınız künyeleri kullanmanız birşey değiştirmez, o künyeli kuşların çalınması vs.. halinde birşey ispat edemezsiniz. Bu konuda Türkiye Güvercin Federasyonunun çalışması vardı. Kendileri ile [email protected] mail adresinden iletişim kurabilirsiniz.

muygun' Alıntı:
Site yönetimi olarak sizden isteğim.herhangibir kargo firmasıyla anlaşıp(en uygunu ptt kargo bence) gerekli bağlantıları yaptıktan sonra benim gibi küçük yerleşim yerlerinde güvercin yetiştiren üyelerinizin faydalanması açısından.ilaç , aşı , yem çeşitleri ,bekar tüneği, ızgara vb malzemeleri. temin etmeniz ulaştırmanız mükemmel olur bence

Anlaşmalı olduğumuz yemlik, tüneklik, yumurtalık gibi kümes ekipmanları satan, ilaç,aşı gibi sağlık için gerekli malzemelerin satışını yapan firmalar var. Fakat uzun süredir görüşmediğimiz için bu konuda fikir sahibi değiliz. Bu konuda çalışmalarımız vardı, online alışveriş yapılabilecek bir site açmak, açılan yeni site üzerinden kullanıcıların tedarik edebilmelerini sağlamak istiyorduk ama olmadı. Belki bu konuda ortaklaşa çalışabilecek kişilerin çıkmasının ardından bu olayı hayata geçirebiliriz.

ÖNCELİKLE BÖYLE BİR SAYFA AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YENİ BİR ÜYENİZ OLARAK BİRKAÇ GÜNDÜR BAZI SORULARA ISRARLA YANIT ARADIĞIM HALDE BULAMADIM.BAKTIGIM DEĞİŞİK LİNKLERDE BİR ÇOK ARKADAŞIMDA AYNI KONULARA YANIT ARAMAKTA VE BULAMAMAKTA.BENDE BUNUN CİDDİ BİR EKSİKLİK OLDUĞUNU GÖRÜP SİZLERE ÖNERİ OLARAK SUNMAK İSTEDİM . İLK ÖNERİM TÜM İLLERDE İHALE YAPILAN YERLERİN AÇIK ADRESLERİNİN BİLDİRİLMESİ VE İHALE TARİH-SAAT-SORUMLU KİŞİLERİN İSİMLERİ TLF NOLARI VB BİLGİLERİN SUNULMASIDIR . İKİNCİ ÖNERİM İSE YİNE HER İLDE YAPİLAN DEĞİŞİK IRK KUŞLAR İÇİN YARIŞ TARİHLERİ--KAYIT GÜNLERİ--YARIŞA KATILAN KİŞİ İSİMLERİ--HANGİ GÜN YARIŞACAKLARI--AYNI ZAMANDA HAKEM İSİMLERİ TLF NOLARI(YARIŞMACILAR KAFALARINA TAKILAN KURALLARI SORABİLMEK İÇİN) VE TABİKİ BİRİNCİ İKİNCİ-ÜÇÜNCÜ ÖDÜL MİKTARLARI-DAHA SONRA ÖDÜLÜN NE ZAMAN NEREDE VERİLECEĞİ VB.MUTLAKA YARIŞMAYA KATILAN YARIŞMACI KUŞLARIN TÜMÜNÜN VİDEO KAYITLARININ YAYINLANMASI(SEYRETMEYE GİDEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN)ANKARADA OLDUĞUM HALDE BEN BURANIN NE MEZAT YERLERİNİ BİLİYORUM NEDE YARIŞ TARİHLERİNİ. BU KONUDA BİR YÖNETİCİ OLARAK SİZLERİN DAHA KONULARI GELİŞTİREREK BU SİTE ÜYELERİNE EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİNİZE İNANARAK SAYGILAR SUNUYORUM ANKARA/MAMAK/KONT MUSA

sitede göze batan benim gördüğüm kadarıyla çok saçma sapan konular açıyo insanlar tamam bilmedikleri için olabilir onada eyvallah elinin altında internet var kardeşim gir bak oku bu ne allah aşkına bana kalırsa üyelik zamanında yaş sınırının olması gerek 18 yaşın altı kişiler foruma üye olmamalıdır benim tek sıkıntım görüşüm bu selamlar

Bu saçma konulardan sizler gibi bizde sıkıntılıyız. Ama hobimizin yaş sınırı yok. Saçma konuları ve açan üyeyi siliyoruz. Görmediklerimiz gözümüzden kaçanlarda oluyor. Bunları rapor sistemi ile yöneticilere bildirebilirsiniz.

kont' Alıntı:
ÖNCELİKLE BÖYLE BİR SAYFA AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YENİ BİR ÜYENİZ OLARAK BİRKAÇ GÜNDÜR BAZI SORULARA ISRARLA YANIT ARADIĞIM HALDE BULAMADIM.BAKTIGIM DEĞİŞİK LİNKLERDE BİR ÇOK ARKADAŞIMDA AYNI KONULARA YANIT ARAMAKTA VE BULAMAMAKTA.BENDE BUNUN CİDDİ BİR EKSİKLİK OLDUĞUNU GÖRÜP SİZLERE ÖNERİ OLARAK SUNMAK İSTEDİM . İLK ÖNERİM TÜM İLLERDE İHALE YAPILAN YERLERİN AÇIK ADRESLERİNİN BİLDİRİLMESİ VE İHALE TARİH-SAAT-SORUMLU KİŞİLERİN İSİMLERİ TLF NOLARI VB BİLGİLERİN SUNULMASIDIR . İKİNCİ ÖNERİM İSE YİNE HER İLDE YAPİLAN DEĞİŞİK IRK KUŞLAR İÇİN YARIŞ TARİHLERİ--KAYIT GÜNLERİ--YARIŞA KATILAN KİŞİ İSİMLERİ--HANGİ GÜN YARIŞACAKLARI--AYNI ZAMANDA HAKEM İSİMLERİ TLF NOLARI(YARIŞMACILAR KAFALARINA TAKILAN KURALLARI SORABİLMEK İÇİN) VE TABİKİ BİRİNCİ İKİNCİ-ÜÇÜNCÜ ÖDÜL MİKTARLARI-DAHA SONRA ÖDÜLÜN NE ZAMAN NEREDE VERİLECEĞİ VB.MUTLAKA YARIŞMAYA KATILAN YARIŞMACI KUŞLARIN TÜMÜNÜN VİDEO KAYITLARININ YAYINLANMASI(SEYRETMEYE GİDEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN)ANKARADA OLDUĞUM HALDE BEN BURANIN NE MEZAT YERLERİNİ BİLİYORUM NEDE YARIŞ TARİHLERİNİ. BU KONUDA BİR YÖNETİCİ OLARAK SİZLERİN DAHA KONULARI GELİŞTİREREK BU SİTE ÜYELERİNE EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİNİZE İNANARAK SAYGILAR SUNUYORUM ANKARA/MAMAK/KONT MUSA

Musa Bey çok güzel ietklerde bulunmulsunuz bizde yapmak isteriz ama bunların hepsine ulaşıp ögrenme imkanımız yok.
Yarısmayı yapan,mezatı yapan kişi girip burada paylaşmazsa biz nerden bilelim vandaki mezat saatini.
Yarısmalara videoya çekilse demişsiniz bende aynı ısteklere sahibim ama bunu yapacak adam lazım bizlerin reel hayatta işimi gücümüz var bu site çolugumuza cocugumuza ekmek vermedıgı için çalısmak zorundayız bu yzden bu olayları,isteklerinizi yonetımın karşılaması imkansız .
Bu anca yardımlaşmayla olur her üye ilinin durumunu yarısmalarını haber etse burdan ,mezat gunlerını yazsa,izleidigi kupa kuşunu videoya paylaşsa olur.
Yani işi bölüşürsek olr ancak.

Bence genel bir temizlik şart. Gereksiz ve boş konu o kadar çok ki. Resimler ölmüş. Sitede içerik kirliliği var. Temizlemeye gönüllüyüm isterseniz. :) Online kişi sayısı nedir bilmemiz lazım. Siteye insanları çekecek şekilde birşeyler yapmak lazım. Herkes Facebookta artık.

Evet birçok konuda resimler ölmüş durumda. Geçen gün muharrem abiyle yüzyüze görüşme imkanımız oldu. Mevcut yönetimde düzenlemeler yapacağız ilgili ve istekli herkesle çalışmak istiyoruz.

Geri