KUSCULAR.ORG PİKNİKTE BULUŞSUNMU?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
http://www.kuscular.org/guvercin-se...org-ankara-piknigi-25-temmuz-2010-t11057.html
Yukarıdaki linken de göreceğiniz gecen seneki piknik organizasyonunu bu senede yapmayı siz dostlarımız istermisiniz onu merak ettik.
Bu piknik olursa bende gelirim,yapalım diyenleri,hatta yaparsak ben de destekciniz olurum diyenleri görmek istiyoruz.
Talep fazla olursa bu senede dostlarımızla buluştuğumuz bu organizasyonu tekrarlamayı düşünüyoruz.

ömer kardeş organizasyon istanbulda olsa beni başa yaz derim ama malum... tabi istanbul için ayrı bir organizasyon yapılacaksa elimizden ne gelirse yapmaya razıyız , saygılar

sagol abi bakarsın ıstanbuldada yapabiliriz buyuk talep ıstenbuldan gelırse kosturcak yardım etcek kişiler artarsa :)
Ama şimdilik ankarada gıbı gorunuyo abi ama uzak deıl istanbuldan sizi de bekleriz

inşallah diyelim kardeş :)

her halde pek ilgi yok gibi ilgi ve katılıma göre karar verilecek üyelerimizden görüş ve düşüncelerini bekliyoruz

SAYGILAR

İstanbulda olursa katılabilirim.

kuşçu arkadaşları bir araya getirmek elbette güzel bir şey, şehirler arası arkadaşlığa bayağı faydası olur kanısındayım. ve şöyle bir fikrimi paylaşmak istiyorum kuşçu arkadaşlarla.
böyle bir gün yapılsın ve her gelen kuşçu arkadaşlar satmak istedikleri kuşlardanda getirsin açık pazar usulü kuşlarınıda satışa çıkarsınlar. kısacası kuşçular panayırı gibi bir kaynaşma ortamı yaratılsın.
bu ortam sincan saraycık semtinde bulunan başkent kanatlı hayvan yetiştiricileri derneği bahçesinde güzel bir ortamda yapılabilir. bilen arkadaşlar güzel bir bahçe olduğunu bilirler bilmeyen arkadaşlarda
kuşcular org tan başkent kanatlı hayvan yetiştirricileri dernegi yazarak bahçe hakkında fikir sahibi olabilirler.
nasılki her yörenin özel bir festival günü var ise kuşcularında özel bir günü olsun.

bursada olocaksa ben varım..

istanbulda olursa buluşma katılırım.

selami06' Alıntı:
kuşçu arkadaşları bir araya getirmek elbette güzel bir şey, şehirler arası arkadaşlığa bayağı faydası olur kanısındayım. ve şöyle bir fikrimi paylaşmak istiyorum kuşçu arkadaşlarla.
böyle bir gün yapılsın ve her gelen kuşçu arkadaşlar satmak istedikleri kuşlardanda getirsin açık pazar usulü kuşlarınıda satışa çıkarsınlar. kısacası kuşçular panayırı gibi bir kaynaşma ortamı yaratılsın.
bu ortam sincan saraycık semtinde bulunan başkent kanatlı hayvan yetiştiricileri derneği bahçesinde güzel bir ortamda yapılabilir. bilen arkadaşlar güzel bir bahçe olduğunu bilirler bilmeyen arkadaşlarda
kuşcular org tan başkent kanatlı hayvan yetiştirricileri dernegi yazarak bahçe hakkında fikir sahibi olabilirler.
nasılki her yörenin özel bir festival günü var ise kuşcularında özel bir günü olsun.
merhaba selami agbi açıklamaların için tesekkürler evet ümit kardesimizin bahcesi oldukca güzel vede müsait üyelerimizle beraber hemfikir olunur yeterli katılımda saglanabilirse neden olmasın oldukca güzel havadar bir mekan görüs ve düşünceleriniz için kuscular org ailesi adına tesekkür ediyorum

SAYGILAR

gecen sene baska bir progmanın dolayısıyla katılamamdım internetten izledim çok güzel olmuş elinize saglık tekrara edilmesini isterim.çok güzel bir birliktelik ve kaynasma olmus güvercin sevenleri bir araya gelmiş muhababet koyu insallah yenisi yapılır saygılar sunara basırılar dierim.

Ben de katılmak isterim nasip olursa

İSTANBULDA OLURSA GELİRİZ BE ABİ NİYE OLMASIN...

evet arkadaşlar pek talep yok gibi görünüyor ilgili ilgisiz bütün arkadaşlarımıza tesekkür ediyorum
piknik beklenen ilginin saglanamadıgı için DÜŞÜNÜLMEMEKTEDİR

SAYGILAR

BU PİKNİK YAPILIR VE KISMET OLURSA BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR AKTİVİTE OLMUŞ OLUR.GİTMEYİ ÇOK İSTERİM.

bence piknik havası olsun . her org. mezata cevirmek bence iyi bir durum değil..

kış geliyor arkadaşlar bence organizeyı yapana kadar bıraz zaman gecer onun için yönetimdeki arkadaşlar ortak karar yerine güney illerimizden bir yer tercih ederse hem tatil hem piknik olur katılımda olur ben gelirim :)

zaten iginin olamayısından dolayı bu sene için düşünülmemektedir

saygılar

sevgili kuşcular org sakinleri bu sene şöyle güzel bi piknik organizasyonu yapsak nedersiniz güzel olmaz mı sanal alem yerine birazda gerçek alemde tanışalım tabi hemen şimdi değil yaza doğru...

KUSCULAR ORG AİLESİ OLARAK ÇOGUNLUGUN SAGLANABİLMESİ HALİNDE NEDEN OLMASIN

OSMAN KARDESİM GECEN SENE DE DÜŞÜNMÜŞTÜK AMA KATILIMIN AZ OLUSUNDAN YAPILAMADI

BİZLERDE HEP BİR ARAYA GELİP YÜZ YÜZEDE TANISMAK KONUSMAK KAYNASMAK İSTERİZ

İNSALLAH KISMET OLURSA BU SENE GERÇEKLESTİRİRİZ İLGİNİZ VE DÜŞÜNCENİZ İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Fikrin çok iyi kardeşim ama orada Ankara yazıyor maalesef ki ben İstanbul da oturuyorum ama sizin gibi güzel insanlarla piknik yapmak isterdim...:(

kuscu_marik' Alıntı:
KUSCULAR ORG AİLESİ OLARAK ÇOGUNLUGUN SAGLANABİLMESİ HALİNDE NEDEN OLMASIN

OSMAN KARDESİM GECEN SENE DE DÜŞÜNMÜŞTÜK AMA KATILIMIN AZ OLUSUNDAN YAPILAMADI

BİZLERDE HEP BİR ARAYA GELİP YÜZ YÜZEDE TANISMAK KONUSMAK KAYNASMAK İSTERİZ

İNSALLAH KISMET OLURSA BU SENE GERÇEKLESTİRİRİZ İLGİNİZ VE DÜŞÜNCENİZ İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
_

Bir anket açılabilir aşağıdaki şıklarda ona göre düşünülebir bence.

Olsun---İstanbul
Olsun---Ankara
Olmasın

İlkere katılıyorum neden olmasın bence hemen kestirip atmayalım güzel bir organizasyon olur elimizden ne gelirse ben hertürlü destege hazırım.

Saygılarımla,

Eger Ankarada duzenlenırse bır kac arkadas bızde Yozgattan katıla bılırız.Uzerimize dusen gorev ne ıse onuda yerıne getırız.

Selamlar.

Geri