KUSCULAR.ORG PİKNİKTE BULUŞSUNMU?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Bence ANKARA'da olursa anadolunun her yerinden katılım olur bu benim düşüncem.ulaşım açısındandan

Saygılarımla,

(: bakalım abı ıns guzel ve genıs kapsamlı bır organızasyon olur hayırlısıyla (:

Hadi bu senede bir piknik düzenleyinde cümle aleme örnek olsun.

Not: Kayaştaki baraj gölü mükemmel, bilenler oranın resimlerini yapıştırıp açıklama yapsınlar.

istanbuldaki hidiv kasrıda mükemmel :) veya beykoz çayırı.. :)

cevdet özbayer' Alıntı:
Hadi bu senede bir piknik düzenleyinde cümle aleme örnek olsun.

Not: Kayaştaki baraj gölü mükemmel, bilenler oranın resimlerini yapıştırıp açıklama yapsınlar.
EVET CEVDET AGBİ DEDİGİN YER ÇOK GÜZEL BİR YER ESKİ ADI BAYINDIR BARAJI SU ANKİ ADI MAVİ GÖL DİYE BİLİNİR ÇOCUKLUGUMUZDA YÜZMEYE ÇOK GİDERDİK HATTA YÜRÜYE YÜRÜYE ELİMİZDE AZIKLARIMIZLA PİKNİK YAPAR EGLENİRDİK SU ANKİ HALİ ÇOK DAHA GÜZEL ULASIMDA ÇOK KOLAY MERKEZEDE YAKIN OLUSUDA BİR AVANTAJ HER ZAMAN BİRLİK BERABERLİKDEN YANAYIM LAKİN YAPAMADIGIMIZ HEM FİKİR OLAMADIGIMIZ BİR TÜRLÜ BASARAMADIGIMIZ BİR DURUM YAPABİLİRSEK TABİKİ ÇOK GÜZEL OLUR TABİ KATILIMIN VE YETERLİLİGİN ÖNEMİ ÇOK YAZISALIM OLABİLECEK BİR SEYSE NEDEN OLMASIN

MODARETÖR ARKADASIMIZ RAMAZAN ABA VE BEN ORAYA YAKIN SEMTTEYİZ BEN VE RAMAZAN KARDESİMİZLE RESİMLEYİP VE BURADA GÖRÜNTÜLEMEYİ SAGLAMAYA ÇALISACAGIZ

SAYGILAR

Geri