Kuscular.Org'u Nasıl Buldunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

Sitemizi Nasıl Buldunuz?

• Güzel

Oy: 96 96.0%
  • Kötü

Oy: 4 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    100

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sevgili Yetiştiricilerimiz..
Huzurlarınıza Yepyeni Bir Tasarım Ve Yönetim İle Tekrar Döndük. Bizlere Çalışma Yaptığımız Zaman Kapsamında Göstermiş Olduğunuz Yakın İlgiden Dolayı Teşekkür Ederiz.
Sitemizin Yeni Yüzünü Nasıl Bulduğunuzu Bizlere Bildirirseniz Seviniriz.
Unutmayınki Sizlerin Düşünceleri Bizler İçin Gerçekten Çok Önemlidir.

Sitemiz İçin Hazırladığımız Ankete Veya Buraya Düşüncelerinizi Yazarsanız Eksiklerimizi En Kısa Sürede Gidermeye Çalışacağız.
Gösterdiğiniz Ve Göstereceğiniz İlgiden Dolayı Teşekkür Eder,Sağlıklı Şahinsiz,Atmacasız Nice Güvercin Uçurmaları Dileriz..

iyi olmuş ellerinize şağlık emeğe saygı bizden sonsuz. devamlı olur inş.

mehmet bey ve feyzi bey.beğendiyseniz bizim için en büyük mutluluk bu.ama sizler sayesinde daha da iyi olucak.

Sitemiz hakkındaki iyi görüşleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz.Güzellikleri böyle açıkça yüze vurduğunuz gibi,aksaklıklarıda hemen dile getirmeniz,sitemizin dahada güzelleşmesine vesile olacaktır.

çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize saglık saygı içinde olan her şey güzeldir

Çok güzel iyi olmasa zaten şuanda burda olmazdım.Ama emeklerinize sağlık

merhabalar siteniz çok güzel olmuş emekleriniz için tskler... güvercin seven herkesle bilgilerinizi paylaştığıınz için hayretten çok tsk ederim...
başarılarınızın devamını dilerim emeği geçen herkese tskler...

bu siteyi kuran arkadaşların ellerine sağlık iyi ki böyle bir site var çook sağolun

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi dileklerinizden dolayı.

elinize sağlık arkadaşlar

Sitemiz hakkındaki güzel görüşlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.Bu başarı hepimizin başarısı,saygılar sevgiler.

Sitenize yeni üye oldum içerik olarak seviyeli sevgi ve saygının ön planda olması çok güzel bir site olduğu kanatindeyim iyki üye olmuşum diye düşünüyorum emeği geçen kişilere teşekkür ederim

site cok güzel ama siteye her girişimde parola ve kullanıcı adı istemesine uyuz oluyorum beni hatırla gibi birşey yapılamazmı ?

ugur5454' Alıntı:
site cok güzel ama siteye her girişimde parola ve kullanıcı adı istemesine uyuz oluyorum beni hatırla gibi birşey yapılamazmı ?
Daha önce Beni hatirla opsiyonu sitemize mevcud idi, fakat guncellemelerden sonra bu opsiyon kalkti, sizlerin ve herkezin guvenligi icin girisinizde bir kullanici adi ile parola yazmak güvercin sevdası icin o kadarda zor olmasa gerek, ama konuyu admin arkadaslarimiza aktaracagim, sorununuza ve sorunuza en yakin süre icerisinde cevap bulabiliceksiniz.

ugur5454' Alıntı:

Merhabalar. Güvenlik açısından beni harıla opsiyonu kalkmıştır. Eğer bu şekilde bir özellik istiyorsanız bunu kendiniz yaratabilirsiniz.
http://www.mozilla.com/en-US/ adresinden Mozilla Firefox tarayıcısını indirerek siteye bu tarayıcı ile giriş yaparsanız her seferinde sadece kullanıcı adınızı yazdığınız zaman sizi hatırlaacak şifrenizi otomatik olarak kendisi tanımlayacaktır. Hem sitedeki sayfalar arasındaki geçişlerde ve sitenin hızında olağanüstü farklılık göreceksiniz.

bu siteyi beğen miyecek arkadaşların anlını karışlarım :D tek kelimeyle mükmmel bi site kurmuşsunuz arkadaşlar emeği gecen herkesin yüreğine sağlık

sitenizi cok iyi buldum bilmedigim bütün konular burda herseyi okuyorum ...kim ne yazmis neler var ....kuscular.org mükemmel...antalya'dan lütfi sevgilerle .... :heyo:

Kuscular.org'la bugün tanıştım ve gerçekten çok güzel bir içeriğe sahip olduğunu gördüm. Yönetim ve paylaşımcı arkadaşlar nezaket içinde ve büyük bir özveriyle çok yararlı bir çalışma yürütüyor. İçerik çok güzel ama sunuluş biraz daha güzel olsa daha iyi olacak gibi. Bu yüzden Kuscular.org'un logo tasarım yarışmasına katılmak istedim. Emeği geçenlerin eline sağlık, sevgilerimle...

Gerçekten çok güzel ve seviyeli bir site,aradığınız cevapları kayıtlı kullanıcıların vasıtası ile rahatlıkla bulabiliyorsunuz.Emeğinize sağlık arkadaşlar.
Yanlız bir tek gözüme takılan husus zaman diliminin yanlış yazıyor olması bununla ilgilenirseniz çok sevinirim.
Sağlıcakla kalın..

arkadaşı kurmuş olduğunuz site bi harika elerinize sağlık senden ricam siteye nasıl yükleme yapabilirm bana bir yardım edersen çok sevinirim şimdiden TEŞEKÜR ederim cevabını bekliyoru ben izmir,den reşo yani sebahattin :oley:

reşo' Alıntı:
arkadaşı kurmuş olduğunuz site bi harika elerinize sağlık senden ricam siteye nasıl yükleme yapabilirm bana bir yardım edersen çok sevinirim şimdiden TEŞEKÜR ederim cevabını bekliyoru ben izmir,den reşo yani sebahattin :oley:

viewforum.php?f=175 Forum Yardımı bölümünde gerekli bilgiler mevcuttur.
Teşekkürler.

site hakikaten verdiğiniz emeğe değiyor hem kuşcular birbirlerini tanıyor hem yeni kuşlar görme,farklı ırklar tanıma fırsatı yaratıyor emeği gecen herkese tesekkürler........saygılarımla

Bu güzel yorumlarınız gerçekten bizleri mutlu ediyor.
Hiç ayrılmamak hep birlikte olmak dileklerimle.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi dileklerinizden dolayı.
slm kuşcular org gercekten biz kuşculara herkonuda yardımcı oldugunuz icin cok teşekkür ederim yapmış oldugunuz emek icin sagılarını sunarım emeyi gecen hekese ben karslı kuşcu olarak yine teşekürler dilerim

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Sık kullanılanların en başında Kuscular.org.

Ustam ALLAH razı olsun.Siz sitemizle ilgilenin bizde paylasımlarla siteye guzellikler kazandıralım.
Saygılar...

S.a

Çok güzel bir site emeğinize sağlık.

COK GÜZEL Bİ SİTE YAPMIŞSINIZ BUNDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM SİZLERİ WALLAHA COK BİLGİ EDİNDİM BU SİTE SAYESİNDE BAŞARILARINIDIZ DAİM OLSUN.

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekürler :hhh:

Geri