Kuscular.Org'u Nasıl Buldunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

Sitemizi Nasıl Buldunuz?

• Güzel

Oy: 96 96.0%
  • Kötü

Oy: 4 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
s.a sayın ömer bey verdiginiz emek için teşekkür ederim.siteniz baya saygılı ve dürüst insanlara yaklaşımıda emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

s.a arkadaşlar bunu laf söz olsun diye kesinlikle söylemiyorum harbiden çok çok güzel seviyeli bilgi verici dostlukların kurula bildigi zamanın nasıl geçtigini anlayamadıgım bir siteolmuş elinize emeginize gönlünüze saglık ama durmadan usanmadan yenilikleri ekleyerk daha nice uzun ve güzel günleri hep beraber tüm kuş sever arkadaşlar la paylaşa ilecegimiz günler dilerim balıkesirden saygılar.ayrıcabizlerin de kendi adımakonuşuyorum yapa bilecegimiz bir şeyler olursa her zaman yanınızda oldugunuzu bilmenizi isterim.TEBRİKLERRR.

İnternete girince mutlaka girdiğim bir site. Paylaşımları,resimleri,soruları vb konuları takip ediyorum. Site sayesinde bilmediğim veya yanlış bildiğim pek çok şeyi öğrenmiş oldum.

selamlar.valla ben buna site değil üniversite diyorum.kuşçular.org güvercin üniversitesi.emeği geçenlere üstadlara teşekkürler ederim. :heyo:

EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA, SONSUZ SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.GÜZELLİKLER PAYLAŞTIKÇA ANLAM KAZANIR.

ELİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK................

bilgi,paylaşım ve seviye konusunda çok güzel bir site olmuş....hazırlayan arkadaşların emeğine saygılar..

fakat bir iki ufak değişiklik siteyi daha da güzelleştirecek diye düşünüyorum..

1-her tıklayışta karşımıza çıkan reklam sayfası,özellıkle resim yüklerken ya da gezinirken can sıkıcı olabılıyor..

2-yapılan yorumlar şuan şu şekildedir..

birinci yorum:
A

ikinci yorum:
B

üçüncü yorum:
C

fakat şu şekilde değiştirebılsek daha güzel olacak ve konular güncelliğini kaybetmeyecektır..

üçüncü yorum:
C

ikinci yorum:

B

birinci yorum:

A

BUNUN DIŞINDA ANASAYFADA SON YORUM YAPILAN KONULAR BAŞLIĞI ALTINDA EN SON YORUM YAPAN KONULARINDA YER ALMASI AYRICA KOLAYLIK SAĞLAYACAKTIR..

saygılarımla..

BU PAYLAŞIM SİTESİNİ KUŞ SEVERLERE KAZANDIRAN EMEK VEREN HERKESE AYRI AYRI
TESEKKÜR EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYOR VE SAYGILAR SUNUYORUM

SADECE TIRMANMAYI GÖZE ALAN
ZİRVENİN HAZZIN I YAŞAR

mükemmel bir site ama sağdaki reklamları daha başka bir yere taşısalar daha güsel olucak faydalanamıyoruz bazı sayfalardan ve oturum açmak zorlaşıyor

egzistan' Alıntı:
mükemmel bir site ama sağdaki reklamları daha başka bir yere taşısalar daha güsel olucak faydalanamıyoruz bazı sayfalardan ve oturum açmak zorlaşıyor

güzel bir site bu arada burak beye katılıyorum sağdaki reklamlar . başka bir yere taşınsa bencede güzel olur
bazı sayfaları engelliyor . saygılar

Sağdaki reklamın ay sonuna kadar durması gerekiyor. Onun haricinde ay sonunda reklamların büyük çoğunluğu kalkmış olacak. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

usta gerçekten güzel bir site ben yeni keşfettim ama insanlar tecrübelerini paylaştıkları için çok sey öğrendik ve öğreniyoruzda allah utandırmasın başarılarının dileğiyle

Geri