- Konuyu Başlatan
cagan1015
Üye
- Ad Soyad
- çagan yapıcı
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
insallah iner kardesim 3.sü yok piyasada kesin gitti gelmez dahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cagan1015' Alıntı:insallah iner kardesim 3.sü yok piyasada kesin gitti gelmez dahada
mehmet1994' Alıntı:Öncelikle aramıza hoşgeldin kuşçuluga 1 kere başladınmı bırakamazsın artık.Bahçenize girip çıkmak kolaysa öncelikle sağlam demir bir dolap yapman gerekiyor.Yoksa kuslarını bi sabah kalktıgında göremeyebilirsin.Daha sonra "TAKLACI'DAN ÇOK FAZLA ANLAMAM" kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor aldıgın kuşta sökük olsun daha sonra "bici" ne demek onu anlayamadım.
icessberg' Alıntı:mehmet1994' Alıntı:Öncelikle aramıza hoşgeldin kuşçuluga 1 kere başladınmı bırakamazsın artık.Bahçenize girip çıkmak kolaysa öncelikle sağlam demir bir dolap yapman gerekiyor.Yoksa kuslarını bi sabah kalktıgında göremeyebilirsin.Daha sonra "TAKLACI'DAN ÇOK FAZLA ANLAMAM" kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor aldıgın kuşta sökük olsun daha sonra "bici" ne demek onu anlayamadım.
Kardeşim taklacıdan anlamam demişsin çok net bir yorum yapmışsın. 'Kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor' Demişsin.
Buna gerek yok yavru kuş yanında eke kuş olmadan daha kolay girer oyuna ,Kart kuşlar yükselmez pek uçmak istemezler yavrununda hevesini kırarlar .Yavruları birlikte uçurmak daha mantıklı. Kuş havada gördüğünü değil damarında olanı yapar.
mehmet1994' Alıntı:Ben eke derken sökülmüş iyi oyun oynayan kuş demek istedim sökük kusun peşine takılır yavruda ben adana kuşlarımı öyle söküyorum öncü aşşgı inerken kanat çırparak inince cülükte onun yaptıgını yapıyor.