Kuşçuluğa başladım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagan1015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
insallah iner kardesim 3.sü yok piyasada kesin gitti gelmez dahada

GELMESİNİ DİLERİM..

Giden kuş senin değildir zaten kardeşim ilk başlarda illaki kuş kaçar canını sıkma elindekilerle yetin :) artık kaçma sorunu olmaz yeni getirdiğin kuşları 2 gün kanatları bantlı o küçük çatıya at diğer kuşlarınıda uçur 2 gün sonra yeni adlığın kuşları uçurunca kaçmazlar

Yok kanatlarını çektip şebapların malüm pahalı kuş zaten iyi oldu yerde duruyo kuşu indiriyor diğer 2 si alıştı gibi artık yani uçup uçup sonunda yuvayı buldular artık bu saatten sonra kaçacaklarını sanmıyorum yavaş yavaş büyük çatılara indirip çıkarcam 2 3 gün sonra uçurcam

cagan1015' Alıntı:
insallah iner kardesim 3.sü yok piyasada kesin gitti gelmez dahada

benim kaçak'da yok piyasada aman gelmesin (giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir)

mehmet1994' Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldin kuşçuluga 1 kere başladınmı bırakamazsın artık.Bahçenize girip çıkmak kolaysa öncelikle sağlam demir bir dolap yapman gerekiyor.Yoksa kuslarını bi sabah kalktıgında göremeyebilirsin.Daha sonra "TAKLACI'DAN ÇOK FAZLA ANLAMAM" kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor aldıgın kuşta sökük olsun daha sonra "bici" ne demek onu anlayamadım.

Kardeşim taklacıdan anlamam demişsin çok net bir yorum yapmışsın. 'Kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor' Demişsin.

Buna gerek yok yavru kuş yanında eke kuş olmadan daha kolay girer oyuna ,Kart kuşlar yükselmez pek uçmak istemezler yavrununda hevesini kırarlar .Yavruları birlikte uçurmak daha mantıklı. Kuş havada gördüğünü değil damarında olanı yapar.

icessberg' Alıntı:
mehmet1994' Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldin kuşçuluga 1 kere başladınmı bırakamazsın artık.Bahçenize girip çıkmak kolaysa öncelikle sağlam demir bir dolap yapman gerekiyor.Yoksa kuslarını bi sabah kalktıgında göremeyebilirsin.Daha sonra "TAKLACI'DAN ÇOK FAZLA ANLAMAM" kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor aldıgın kuşta sökük olsun daha sonra "bici" ne demek onu anlayamadım.

Kardeşim taklacıdan anlamam demişsin çok net bir yorum yapmışsın. 'Kuşlarını sökmek için oyunlu eke bir kus alman gerekiyor' Demişsin.

Buna gerek yok yavru kuş yanında eke kuş olmadan daha kolay girer oyuna ,Kart kuşlar yükselmez pek uçmak istemezler yavrununda hevesini kırarlar .Yavruları birlikte uçurmak daha mantıklı. Kuş havada gördüğünü değil damarında olanı yapar.

AYNEN.

Ben eke derken sökülmüş iyi oyun oynayan kuş demek istedim sökük kusun peşine takılır yavruda ben adana kuşlarımı öyle söküyorum öncü aşşgı inerken kanat çırparak inince cülükte onun yaptıgını yapıyor.

mehmet1994' Alıntı:
Ben eke derken sökülmüş iyi oyun oynayan kuş demek istedim sökük kusun peşine takılır yavruda ben adana kuşlarımı öyle söküyorum öncü aşşgı inerken kanat çırparak inince cülükte onun yaptıgını yapıyor.

Himm ben şimdi anladım demek istediğini. Damızlığa yatmış kuştan değil yavruya kusmuş ama halen görevini layıkıyla yapan kuştan bahsediyorsun, çok mantıklı haklısın, bende genç bir çift 1-2 saat civarı uçan var, yavru yaptı fakat kışın soğuktan öldü, bende artık yavru almak yerine onları uçurdum sürekli. Yeni yavruları da bu ikisinin peşine takmaya gayret gösteriyorum.

Geri