alp66' Alıntı:
dushekimi' Alıntı:
alp66' Alıntı:
dushekimi' Alıntı:
alp66' Alıntı:
dushekimi' Alıntı:
kuşların fiyatı düştü diye kuşçuluk öldü diyorsunuz ne alaka anlamadım, esas kuşların bu kadar pahalı olması kuşçuluğu öldürüyor. neymiş sarı kafa miski 1,000 ytl 4,000 ytl arası ne satıyorsunuz abi araba mı, bu tür alışverişler kuşçululuk hevesimi kırıyor benim, diyorsunuz ki kuş ucuzlayınca kuşu çoluk cocuk alacak vay o kuşun haline, pekiii siz nası başladınız bu kuşçuluğa bırakın çoluk cocuk da özendiği beğendi kuş ile başlasın bu güvercin sevdasına, bence çok güzel daha da düşsün , şimdi biri gelse sevdiğiniz bir kardeşiniz kümesinize güvercin istese, sen almışsın yüksek paralara kuşları nasıl hediye edeceksin, çok iyi bence , süper hatta , kuşçuluk ölmez bu durumda daha çok çoğalır. :heyo:
Arkadaşım bedava zevk olmaz bana göre zevk=para, başka bir deyişle ne kadar para o kadar zevk, kuş beslemekte (dünya turuna çıkmak veya lokantada yemek yemek veya afrikada aslan avlamak veya golf oynamak, vapura binmek.........vs) böyle birşey, bence sen kuşçuluğu bırak kendine başka ucuz zevkler bul mesela parklarda özgürce dolaş, yerlerde bolca çeşitlerini bulabileceğin taş koleksiyonu falan yap, hem düşünsene ben tutmuşum 10 yaşında çocuğa en kralından bir takım miro hediye etmişim, sence o çocuk bu kuşların kıymetini bilirmi, biz şu an elimizde bulunan kaliteli kabul ettiğimiz kuşları çocukken elde etseydik kıymetini bilirmiydik, hem her isteyene bir kaşık sirke versek 40 yıllık sirke bugüne kadar kalırmıydı sence, malesef arkadaşım biz senin gibi sonradan olma kuşçu değiliz ve bizim kuşlarımız kıymetli, sen kendi kuşlarını özgürce çoluğa çocuğa dağıtabilirsin
Saygılar
ÖNCE Bİ DESTUR DE SAYGISIZ, SEN NERDEN BİLİYORSUN BENİM DÜNKÜ KUŞÇU OLDUĞUMU, SEN KISA DONLA DOLAŞIRKEN BİZ KUŞ BAKIYORDUK, ŞUNU DA İYİ Bİ ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ AMA SEN AÇTIN, SEN KENDİNİ MUTLU ETMEYİ SEVİYORSUN BEN İNSANLARI, DOSTLUKLAR KUŞ İLE KAZANILACAKSA EN KIYMETLİ KUŞUMU DAHİ HEDİYE EDERİM.SEN TAMAMEN KAPİTALİST BİR DÜŞÜNCEYE SAHİPSİN, HEM TEKRAR SORUYORUM BU SAYGISIZ,UKALA TAVIRLARIN EMİNİM Kİ BU KAPİTALİST DÜŞÜNCENİN ESERİDİR,İÇİNİZDE ZERRE KADAR İNSAN SEVGİSİ YOK ANLAŞILAN Kİ HAYVAN SEVGİSİ NASI OLSUN, BEN BÖYLE DÜŞÜNÜRÜM SEN ÖYLE DÜŞÜNÜRSÜN ÖNCE SAYGIYI ÖĞREN, KİŞİLERİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGI GÖSTERMEYİ BİL, BANA GÖRE KUŞ BESLEMEK BİR ZEVK DEĞİL TUTKUDUR, SEN TUTKULARINI DA MI SATIN ALIYORSUN, HER ŞEYİN BİR BEDELİ OLDUĞUNA HEMFİKİRİM, AŞIRIYA KAÇILMADIĞI TAKTİRDE, SEN HARİÇ TÜM KUŞÇU DOSLTARA SAYGI VE SEVGİLER
S.A ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM BEN SAYGIYI SENİN GİBİ BİR SAYGISIZDAN ÖĞRENECEK DEĞİLİM, İLK SAYGISIZLIĞI SEN SANA PAHALI GELEN KUŞLARI SATANLARLA DALGA GEÇEREK YAPTIN VE BENDE SANA AYNI USLÜPLA CEVAP VERDİM, AYRICA EMİN OL BEN KISA DONLA GEZERKEN SEN DAHA PORTAKALDAKİ VİTAMİNDİN, SEN İŞİ O KADAR ALÇALTMIŞSIN Kİ İŞİ FELSEFİ ,SİYASİ TANIMLARA DÖKMÜŞSÜN HA BU ARADA ÇETO BAŞKANA SELAM SÖYLE SEVGİLİ MURO BAŞKANIM, SEN EN İYİ KUŞLARINI DOSTLUK KAZANICAM DİYE HEDİYE EDİYOSAN(BUNA KARGALAR BİLE GÜLER) EN KÖTÜLERİDE SANA KALIYOR O ZAMAN, BEN KÖTÜSÜNÜ BESLEYECEĞİME HİÇ BESLEMEM DAHA İYİ ARAMIZDAKİ FARK BU, BENİM SENİN GİBİ GÖRÜŞLERİ VE FİKİRLERİ OLAN İNSANLARA KARŞI İÇİMDE HİÇ SEVGİ OLMADIĞI DOĞRUDUR
SAYGILAR
kardeş sen rahatsız mısın yoksa bir yerlerder kuyruk acın falan mı var, hem sana soruyorum san kim dedi elindeki miro mudur ne ..... sa onları hediye et dostluk için, böyle bir teklif falan mı geldi. senin ne için kuş beslediğin belli, kuştan para kazanmak işte bana ters gelen olay bu anlıyomusun, ben de paralar verip bir çok kuş aldım ama en iyilerinidi dostlarım sayesinde edindim bunuda hatırlatayım, kaliteli ve iyi kuş dostlar sayesinde kazanılır. senin elindeki kuşların ne olduğnu tahmin edebiliyorum. ilk mesajında belli ettin sen karakterini başka birşey demek gelmiyor sana çünkü zaman alıyorsun, git başka dalaşacak yada ne bileyim stresini atacak başka birşeyler yap, yada egonu tatmin edecek , en iyisi kuşlarını iyi paraya sat bu seni rahatlatır. ok. benim görüş ve fikirlerim bu senden katılmanı yada desteklemeni isteyen hiç olmadı, kaldı ki sevgi ve saygı hakedene gösterilir. isretsen bunu sitede oyalamaya sunalım kuşçulukta önemli olan para mı yoksa dostlukmu bakalım hangimiz haklıyız, ben balıkesirliyim burdan bi arkadaş gelsin desinki kümesindeki şu kuş çok hoşuma gitti hiç düşünmem,
tüm sitedeki kuşçulara sorumdur kuşçulukta dostluğa mı yoksa bu arkadaş gibi PARA yamı önem verirsinizz...
Kardeş sen kendi kendine teşhisi koymuşsun, hakkaten sen rahatsızsın veya dediğin gibi kuştan anlamadığın için bu işin ticaretini yapanlar sana iyi kuş çakmışlar, belki inanmayacaksın ama ben bu işin ticaretini yapmıyorum ancak elimde olan ürettiğim kuşlardan fazlasını iyi paraya satmak istememden daha doğal ne olabilir, senin beslediğin kuşların belli bir piyasası olmayabilir veya sen dediğim gibi rahatsızlığından dolayı kandini Robin-Hood zannedip parayla kuş alıp bedava millete dağıtabilirsin veya dediğin gibi dostluk kazanıyorum zannederek iyi olarak tanımladığın kuşları dağıtabilirsin( hiç bir dost gelip en iyisine yapışmaz, bana göre iyi dost arkadaşının kötüsünden iyi çıkarmaya çalışandır) Burdan bütün arkadaşlara duyrulur bu arkadaş elindeki iyi olduğunu iddia ettiği kuşları her isteyene veriyor ihtiyacı olan Balıkesir e uğrasın veya arkadaşım en kolayı telefonunu ver ihtiyacı olanlar seni arasın.Kümesindeki kuşların resimli listesini en kısa zamanda bekliyoruz, emin ol çok dost kazandırıcam sana.[/quotU
USTA BAK İŞİNE, SEN BU İŞTE 1 NUMARASIN, OK. SÜPER DAMAR, BİR NUMARAKA KALİTELİ MİROLARIN VAR , İYİ PARAYA SATIYORSUN, HELAL OLSUN, AMAAA NOOOLUR KES ARTIK BİŞEY YAZMAAA YAAAA, MİĞDEM BULANDIM YEMİN EDİYORUM, KES NOOOLUR. BİR YAZDIK PİR CEVAP YAZIYOSUN YAA, FARKLI DİLLERDEN KONUŞUYORUZ ANLAŞAMIYORUZ, BELLİ Kİ BUİŞTE YENİSİN. OK
KAL SAĞLICAKLA... ARTIK YAZMAAAAA