Kuşları Alıştıramadım Gibi bi bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert sgnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar alışıyo yavaş yavaş ama bi sorum olacak beyler erkekte kızışma ötme kur yapma felan neden yok hala ?? dişi küçük diyemi acaba ama içerde dövüyo öterek

arkadşım bende zorluk çektim alıştırana kdar dişiyi al eline bi kutuya koy erkek dişi olmayınca elbetteki çatıya çıkacak sonra dişiyi erkeğin göreceği biryere bırak ve ya pırıltı verebilirsin gelecek olan kuşları bantla kandını erkeğide bi hafta tut öle sonra erkeği aç 2 erkek uçacak dişileri gördümü inecek bu işler zamnla birde kuşlardan yumurta aldınmı direk aç yavrular büyünceye onlar bırakamaz zaten yavrularda öyle sal gelir yardımcı olduysam ne mutlu bana

Kardeşim uçurma önemli deilde benim kafama bu aralar şu takılıyo bunlar nezaman eş alacak erkek eke dişi yavruluktan yeni çıkıyo tüyünü atıyo ve düzmeye başlamış uçuyolar şuan uçmada sorun yok ama eş almıyolar kümeste tek çift bunlar yumurta vs. alma olmadı daha dişi küçük erkek eke eş olma olayı yok daha erkekte dişiye karşı kur yapma vs.de yok şuan 2 haftayı geçti daha tık yok herşey dişiyemi bağlı dişi kızışıncamı eş alacaklar

dişi tam büyüyüne eş olurlar nasıl desem10 yaşındakikız 20 yaşındaki çocukla evlenmek istermi yda erkek onla dişi tam büyünce bir kutuya dişi diğerine erkeyi koy 3 gün sonra kümese koy kavga başlıyacaktır ondan snra folluk alıp saman koy vavş vavaş eş olurlar

Dişinin heralde 1 ay gibi zamanı var tüyünü atması ve kızışması ?

olabilir sabır işi bak ben kuşlarımdan tek birinin erkek olduğunu öğrendim bugün büyüsün öyle bide kümesin büyük geniş bir kümeesse pazardaki bir limoncudan vb. tahta limon kasasaı al içine follukla saman koya ama kutuya koyma döneminden sonra 2 veya1,5 hafta sonra eş olur yani kızışma filan yumurta istiyorsan kümeste tek onlar olmalı

Saol bekleyecez bakalım

O kuşlar Kaçmış ya şans işte Yavru alamıyacaz bu gidişle mecbur bekleyecez dişinin büyümesini büyüsün anca kışa yumurtlar gibi daha erkek felan eş istemiyo belli kızışma yok hayırlısı tek çiftle yola devam şimdilik :) inşallah bide yumurta yavru görürüz tamamdır

benim balkonda bol paça güvercinim var 3. kattayız önümüzde okul var erkeğimi dişimyimi uçurmalıyım nasıl alıştırıyım uçurursam ger gellirmi bana kuşu nasıl alıştırıcamı anlatın

erkan01' Alıntı:
benim balkonda bol paça güvercinim var 3. kattayız önümüzde okul var erkeğimi dişimyimi uçurmalıyım nasıl alıştırıyım uçurursam ger gellirmi bana kuşu nasıl alıştırıcamı anlatın

Yeni mi başladın? Ne kadar zamandır kuşlar sende ve kapalı bir yerde uçurup çok sık takla atıyor mu baktın mı? Balkon da kanatları mı bantlı? biraz daha açıklayıcı soru sorarsak net cevap alırız diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri