hüseyin turan
Üye
- Ad Soyad
- hüseyin turan
- Meslek
- kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulucinar' Alıntı:çok güzel kuşlarınız var maşşallah çok diri ve sağlam görünüyorlar anladığım kadarıyla çatı katında besliyorsunuz bende bir ara çatı da beslemiştim dğru düzgün yavru bile alamıydum ama şimdi yer kümesimde daha verimli oluyor soracağım şu ne yer ne içer bu kuşlar bu kadar güzeller ek vitamin vb veriyormusunuz
KEMALO' Alıntı:selamlar.kuşların resimlerini fizik özelliklerini beğendim performanslarınında iyi olduğunu umarım.kümeste yer var bence o teneke yuvalıkları atınız ve o güzel kuşlara ahşap geniş yuvalıklar yakışır bence kuşların güzelliği hijyenden sonra gelir.önce kümes hijyeni.umarım eleiştiri diye bakmazsınız .sadece bir öneri.[/quote
KEMALETTİN BEY merhabaler;
ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.AMA ÖZELLİKLE TENEKE YUVALAR KULLANIRIZ BİZLER.HİJYEN OLAYINA EMİN OLUN HERKESTEN ÇOK DİKKAT EDEN BİRİYİMDİR ELİMDE İSPATULA İLE GEZEN HERGÜN KÜMES TEMİZLEYEN BİR KUŞÇUYUM.TENEKE BİZİM İÇİN DAHA UYGUN OLUYOR.İSTEDİĞİM ZAMAN RAFTAN İNDİRİP İÇİNİ TEMİZLEYE BİLİYORUM.
ŞU AN 10 KADAR KADAR ARKADAŞIM KÜMESİNDE DE HEMEN HEMEN BENİM KADAR BENİM KUŞLARIMDAN VAR.EMİN OLUN VERİLEBİLECEK EN BÜYÜK DEĞER VE HİZMETİ VERİYORUZ BU KUŞLARA.
SAYGILAR............