alidemirsmm
Üye
- Ad Soyad
- Ali DEMİR
- Meslek
- MUHTELİF
- İlgi Alanı
- Kediler
abi yine beyaz vermişler
hangilerinin bu beyazlar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alidemirsmm' Alıntı:abi yine beyaz vermişlerhangilerinin bu beyazlar
filo' Alıntı:Havalar her ne kadar rüzgarlı ve kötü gitse de, bizdeki yavrular ufaktan ufaktan tıkırdamaya başladı uygun zamanda, Hüseyin bey, Ali bey beklerim..
kuscu_marik' Alıntı:masallah güzel yavrular güle güle besle hüseyin kardesim
saygılar
Yaşar ARGÜÇ' Alıntı:Maşallah Hüseyin bey yavrularınız çok sağlıklı görünüyor ,
Güle güle besleyip uçurun.
SİVRİHİSARLI' Alıntı:s.a. maşallah çok güzel yavrular.bahtları açık olur inşallah..allah zeval vermesin..
beyazlar konusunda hem fikiriz nezaman şöyle oynayan bir beyazım olsa mutlaka başına birşey geliyor niye hayır etmiyor anlamadım. kuşçuluğa başaldığım zamanlarda ilk atmacaya verdiğim kuş beyazdı.daha sonra 2 tane yumurta felcinden öldü.yumurta felcinden ölürmü diyeceksiniz beyaz olduğundan olsa gerek öldü işte.....hele 1995 senesinde urfadan 1 çift beyaz yavru gelmişti çok güzel kuşlardı daha dün gibi aklımdalar gördüğüm en güzel kuşlar arasında sıralamaya giren hayvanlardı onlarda çalındı..en son 3 sene önce bi dişi beyaz almıştım onuda köpek yedi...
artık beyaz beslemiyorum tövbe ettim...selamlar saygılar.
olur tabii hüseyin kardesim neden olmasın menmun olurumhüseyin turan' Alıntı:kuscu_marik' Alıntı:masallah güzel yavrular güle güle besle hüseyin kardesim
saygılar
TAŞEKKÜRLER MUHARREM ABİ,
BU AY SONU KISMETSE BİR ANKARA ZİYARETİM OLACAK,SİZİN İLE ,HASAN ABİ İLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM.
SAYGILAR ABİ.....
kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH HÜSEYİN KARDESİM HEPSİDE BİR BİRİNDEN GÜZEL VE SAGLIKLILAR TÜYDEN DE ÇIKMISLAR ÇOK SEVDİGİM KİREMİT SARI ANK DEYİMİ YANİ KALEM SARILAR DA BİR BASKA GÜZEL GÜLE GÜLE BESLE
PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER EMEKLERİNE SAGLIK
SAYGILAR
senol1981' Alıntı:Maşllah hepsi güzel ama şekeriler ayrı bir güzel allah bol yarvru almayı nasip eder inşallah