Kuşlarım Yumurtalarını Yemişler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
şeref' Alıntı:
Ya iyi madem , hiç rastlamdım ben ,( 20 yıldan fazladır güvercin beslerim) ama madem sizin kuşlar yumurta yiyor , sizde ısrarlısınız bu konuda , diyecek bir şey kalmıyor, uzatmaya lüzum yok ben ce, afiyetolsun diyelim neyapalım .. selamlar .ŞEREF
YİNE MRB ben ayrıca avcılık ta yapıyorum bizde kuşu veya yumurta yiyen köpeklerimizi hemen elimizden çıkarıyoruz sende gönder onları bence bu iş kökten hallolsun saygılar

tengelli' Alıntı:
sen daha pacalı donla gezerken biz bu işlerin içindeydik. sen borunun öttüğünü san hala bu kadar cevap veren insanları salak yerine koy aklınca valla site yönetimi ben bu kadar gevşek bozisyonda bu gibi şahıslarla muattap olmaktan bıktım uzun bir süre ara vericem sonra geldiğimde hala bu tür insanlar sitedeyse en isi yine kend bildiğini kendine saklamak diyip veda ederiz veda etmeye değen insanlara herkese bol sohbetler görüşmek üzere birde o ortam diyen kardeş bana ömer bey kardeşimiz teklif etti ve ben cok memnun olurum ama uygun değilim diye teşekür ettim.

Kenan abi nereye gidiyorsun ya , sende istemedigin kisilerle muhattap olmazsin olur biter.
Sen gidersen o giderse kalite kaybedecek bu site , adminleri de hic anlamiyorum kusura bakmasinlar.Sessizce olaylara seyirci olmalarinida hic anlamiyorum.

Burda inandigim bir iki kisi var , bunlarin arasinda Kenan abide var.Burda onlarsiz gezinmek icimden gelmiyor , ben buraya uye oldum bu kaliteli insanlar sayesinde.Ama onlarda yoksa bende yokum.

Saygilarimla.

Bakın değerli arkadaşlar çok üzerinde durulacak bir konu değil bu ; kimse alıcı değil( Karşıdaki nin fikrini) , saçma bir konu üzerinden birbirimizi inciltmeyelim, yok yumurtayemiş veyahut yememiş, neyse ne, çok önemli değil..
Seviye düşüyor bune böyle , ben anlam veremiyorum yazık oluyor , tengelli abimizin ve diğer tüm fikirsahibi olan arkdaşların fikirleri önemli , insanların birbirlerinin fikirlerine katılmasıda şart değil, zaten ben çok manalı bulmuyorum bu konu başlığını . Ve artık bir katkıda da bulunmak istemiyorum arkadaşımız bir konu açmış iyi kötü düşüncesii anşatmış , Pekfazlada yapılan değerlendirmelere yakın durmuyor, kendi fikrini savunuyor .
Bu durum da alacak veya öğrenecek bir konusu yok demekki açtığı konu ile ilgili.
. Bu şekilde anlamsız söz dalaşının veya birbirimizi kıracak laflar etmenin manası yok . Bırakalım bu konuyu burada derim ben .. selamlar .ŞEREF

Kenan beye katılmamak mümkün değil. Küçükafacan forumda yeralan arkadaşlara konu hakkında bilgi soruyor sonrada kalkıp alaycı bir tavırla insanların tecrübesiyle dalga geçiyor. Güvercin yumurta yemez. Bunuda kuş besleyen her kes bilir. Konu hakkında ısrarcı olmak her şeyi ben bilirim havalarına girmek kimseye yakışmaz. Hele sitede yöneticilik görevi yapan birine hiç yakışmaz. Bir şeyi bilmiyorsan bilene saygı duyacaksın. Ben konu ilk açıldığında cevap yazmayı düşündüm ama sonra baktım seviye düşmüş diye gerek görmedim.
İki kuş yer yüzünden kavga ederse yumurtalar büyük oranda zarar görür ve çoğunluklada kırılır. Diğer kuşlarda kabukları yerler. Ama hiç bir güvercin yumurta yemez.
İkincisi ise yumurta zar olarak yani kabuksuz yumurtlanmışsa kırılır. Bunların dışında yumurta kayboluyorsa ilk şüpheli fare, ikinci şüpheli saksağan, üçüncü şüpheli ise yılandır. Başkada ihtimal yoktur. Saygılar..

güvercinler yumurta yemezler, yumurtanın kırlmasının - kaybolmasının bir çok sebebi vardır, fare olabilir taşır kırır yer , bir ikincisi kendim şahit oldum kuş yumurtalara yatınca yeni yumurtalayacak kuşlar gibi ayaklarını bir ileri bir geri tırmalamaya başladı yuvayı bu arada göğsunude yumurtaların üstünde sürterken yumurtalra kırıldı böyle de bi durum var ama kuşların yumurta yemezler, uzatılacak bir konuda değil başka cevabıda yoktur...

Arkadaşlar bu konunun bukadar uzamasına inanamıyorum ya cıdden, guvercın yumurta yemez kırılmıstır kabuklarını yemıslerdır dıyorsunuz anlam veremıyorum ben bu cumleye, ben zaten yumurta yemekten kasıt olrak kabugundan bahsedıyorum sayın arkdaslar allah askına ben kımseye saygısızlık yapmıyorum, ama yalnıs anlasılma var, TEKrar tekrar yazıyorum kuslarım yumurtlarının kabugunu yemiş, kırıldımı ne oldu tam bılmıyorum ama sonuc oalarak kabuklar yenmiş açık ve net... Neyse cidden muhabbeti uzatmak ıcın degıl, sadece yorum yazalım dıye boyle bır konu actım, ama benı yalnıs anladınız...

selam değerli dostlarım...evet özgür e katılıyorum..insan doğada yada ona ait bir parçada bir çok değişik olay yaşar,gözlemler ...bir çoğunu ilk kez görür ve anlam veremez..işte olan bişeyi paylaşmak bunun ti ye alınması değil irdelenmesi açısındandır..burada olana yorum herkesin hakkıdır ama olayı başka boyuta çekmek kimsenin haddi değildir..

Benim demkeş kuşlar da yiyor, bu gün bi arkadaşın kuşları da yemiş, o sebeple çözümünü araştırayım dedim ama verilen cevaplara bakılırsa hepiniz mandıra filozofusunuz.

Geri