kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karataş32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
bu kusun gögsü kırmızı sırtı kara kuyrukları boz (gök)
1001558gn8.jpg

kardeşim ALLAH sağlık sıhhat versin yine süperleri koymuşsun.
bol yavru alman dileklerimle.
uşaktan saygılar.
önder özaydın.

Kardeşim maşallahı var kuşun çok güzel.oyunuda güzeldir inş.çok degişik bişey bol yavru alırsın inş.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

onder' Alıntı:
kardeşim ALLAH sağlık sıhhat versin yine süperleri koymuşsun.
bol yavru alman dileklerimle.
uşaktan saygılar.
önder özaydın.
sagol kardesim allah herkeze nasip etsin böyle kusları beslemeyi

arslan64' Alıntı:
Kardeşim maşallahı var kuşun çok güzel.oyunuda güzeldir inş.çok degişik bişey bol yavru alırsın inş.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.
sagolasın kardesim en son resimdekinin oyunuda güzel ama çillerimin oyunları daha güzeldir iyinin iyisidir onlar

kardeş allah nazardan saklasın mükemmel ötesi kuşlar paylaşımın için teşekkür.karaçillerin kostüm olarak muazzam sülün gibi .allaha emanet olun saygılar...........

lavinya' Alıntı:
kardeş allah nazardan saklasın mükemmel ötesi kuşlar paylaşımın için teşekkür.karaçillerin kostüm olarak muazzam sülün gibi .allaha emanet olun saygılar...........
kuslarımı begendigin için tesekür ederim çilerimden bir tane dişi usakta fuat var ona gönderdim bir kac ay sonra yavrularından temin edebilirsiniz

maaşallah kuşlarınız süper görünüyo . Özellikle kara çiller çok güsel.Allah hastalıktan uzak bir kümes nasip etsin...

saygılar...

bunlarda TAHİR kardesimin bana gönderdigi yavrular
1001537ec6.jpg

1001540ym7.jpg

kuşların çok güzel bunlar havada nasın birhareket yapıyorlar.biraz bahsedermisin.bizim buyörede böyle kuş yok.hayırlı akşamlar.

keremtufangoksu' Alıntı:
kuşların çık güzel allah nazardan saklasın ama dolapçılarda tepe oluyomu onu merak ettim son resimdeki arap tepeli
iyi dileklerin için tesekür ederim dolapcılarda tepe oluyor.

osman kardesım hepsı bır bırınden guzeller massallah dıyeyım .allahım hatasız kazasız uretım nasıp etsın .saygılar selamlar usaktan :tamam: :tamam: :tamam:

Maşallah... Harika kuşlar. Güle güle besle... Allah kaza bela vermesin.

ars' Alıntı:
osman kardesım hepsı bır bırınden guzeller massallah dıyeyım .allahım hatasız kazasız uretım nasıp etsın .saygılar selamlar usaktan :tamam: :tamam: :tamam:
tesekür ederim kardesim bir kac ciftin damarını tuturdum üretime basladım

MustanG' Alıntı:
Maşallah... Harika kuşlar. Güle güle besle... Allah kaza bela vermesin.
sagolun tesekür ederim allah kimsenin kusuna kaza bela vermesin

sa abi çok güsle allah kazasız belasız yawru we istedin gibi almanı nasip etsin güsel dolapçılarm maş. bol bol yawrulu sezonlar
KUBİLAY saygılarımla......

kuscuyum_45' Alıntı:
sa abi çok güsle allah kazasız belasız yawru we istedin gibi almanı nasip etsin güsel dolapçılarm maş. bol bol yawrulu sezonlar
KUBİLAY saygılarımla......
tesekürederim kardesim allah herkeze nasip etsin

maşallah güzeller allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

Gerçekten kuşlar çok güzel çilli olanlar süper ayrıca

s.a maşallah kuşların her biri birbirinden güzel bol yavru yumurta alman dilegiyle...ayrıca paylaşım için teşekkürler,

gerçek kuşçu arkadaşlara selam olsun,,

UFUK NEŞE

s.a abi ısparta da besliosun sanırm abi boz ve genewirlerden satılık olanları warsa ilgilenirimm kümesimde ısparta dolaçlarından var damarda burhan özcanın kuşlarından belki bilirsin satılık wrsa cwp wereblirseniz sewinirim saygılarımmlaaa

iyi dilekleriniz için tesekür ederim

13. resımdekı arap erkek guselmıs satarssan alırım abı :)150 tl ye

DOLAPCIM' Alıntı:
13. resımdekı arap erkek guselmıs satarssan alırım abı :)150 tl ye

SENİN CANIN SAGOLSUN VEREYİM GÖTÜR ABİM PARA İSTEMEZ

Kuşlarınız kostüm olarak 10 numara kuşlar bundan iyisi ancak havada iyi oyun yapanı olur. Kostüm olarak daha iyisi çıkmaz kolay kolay. Zaten Hüseyin Abi de mükemmel demiş biz yakın yerlerde beslediğimizden onunla dolapçı zevkimiz sanırım aynı. Bana göre de mükemmel kuşlar. Allah kazasız belasız büyütmeyi bol bol yavru almayı nasip eder inşallah.

Yerkesikli Kuşçu

abi bu güzel kuşardan ayarlayabilir misin uygun fiyata?

Geri