- Konuyu Başlatan
karataş32
Üye
- Ad Soyad
- ali osman karataş
- Meslek
- sigortacı
- İlgi Alanı
bu kusun gögsü kırmızı sırtı kara kuyrukları boz (gök)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol kardesim allah herkeze nasip etsin böyle kusları beslemeyionder' Alıntı:kardeşim ALLAH sağlık sıhhat versin yine süperleri koymuşsun.
bol yavru alman dileklerimle.
uşaktan saygılar.
önder özaydın.
sagolasın kardesim en son resimdekinin oyunuda güzel ama çillerimin oyunları daha güzeldir iyinin iyisidir onlararslan64' Alıntı:Kardeşim maşallahı var kuşun çok güzel.oyunuda güzeldir inş.çok degişik bişey bol yavru alırsın inş.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.
kuslarımı begendigin için tesekür ederim çilerimden bir tane dişi usakta fuat var ona gönderdim bir kac ay sonra yavrularından temin edebilirsinizlavinya' Alıntı:kardeş allah nazardan saklasın mükemmel ötesi kuşlar paylaşımın için teşekkür.karaçillerin kostüm olarak muazzam sülün gibi .allaha emanet olun saygılar...........
iyi dileklerin için tesekür ederim dolapcılarda tepe oluyor.keremtufangoksu' Alıntı:kuşların çık güzel allah nazardan saklasın ama dolapçılarda tepe oluyomu onu merak ettim son resimdeki arap tepeli
tesekür ederim kardesim bir kac ciftin damarını tuturdum üretime basladımars' Alıntı:osman kardesım hepsı bır bırınden guzeller massallah dıyeyım .allahım hatasız kazasız uretım nasıp etsın .saygılar selamlar usaktan :tamam: :tamam: :tamam:
sagolun tesekür ederim allah kimsenin kusuna kaza bela vermesinMustanG' Alıntı:Maşallah... Harika kuşlar. Güle güle besle... Allah kaza bela vermesin.
tesekürederim kardesim allah herkeze nasip etsinkuscuyum_45' Alıntı:sa abi çok güsle allah kazasız belasız yawru we istedin gibi almanı nasip etsin güsel dolapçılarm maş. bol bol yawrulu sezonlar
KUBİLAY saygılarımla......
DOLAPCIM' Alıntı:13. resımdekı arap erkek guselmıs satarssan alırım abı 150 tl ye