KUŞLARIM!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Arkadaşlar bu gün 1 tane erkek miski tuttum onunla eşlendireceğim dişi miskiyi...

......SİNAN ÖZTEKİN........

Arkadaşlar kuşları biraz daha azalttım ve neticesini aldım artk kuşlarım daha fazla uçuyor...

....................SİNAN ÖZTEKİN........................

Arkadaşlar şu anda eşleşmeler üzerinde çalışıyorum yani 1-2 çift yanlış eşlenme vardı onları falan düzeltiyorum ve bazı kuşları eş yapmaya çalışıyorum ama kuşlar eşlenmemekte ısrar ediyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda eşlenirler...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

yani o kadar abartılcak kadar iyi değil ... niye hava atıyonki.. benim bu kadar kuşum olsa ağlarım kümes desen bitmiş sal hayvanları eziyet ediyosun

Qarizma_mirac' Alıntı:
yani o kadar abartılcak kadar iyi değil ... niye hava atıyonki.. benim bu kadar kuşum olsa ağlarım kümes desen bitmiş sal hayvanları eziyet ediyosun

20dakika önce üye olmuşsun ve kurduğun cümleler tamamen kişileri rencide edicek şekilde!!!
Amaç nedir sorabilirmiyim dostum :buyrun:

asıl hava atan sensin herkes senin gibi kötü kuşun kafasını cekip atmıyor kuşları sevdiği için hiç birine kıyamıyor boşa üye olmuşşun buraya bura GERÇEK kuscuların sitesi senin gibi çakmaların değil

Qarizma_mirac' Alıntı:

Bilader seni dikkate bile almıyorum. Ben burda asıl kuşçulara hitap ediyorum senin bu siteye girme amacın belli huzursuzluk çıkarmak zaten yöneticilerde bunu kısa zamanda anlayıp seni siteden uzaklaştıracaktır...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

Bu arada Yavuz abi ve Kubilay kardeşim desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim....

.............SİNAN ÖZTEKİN..............

Qarizma_mirac' Alıntı:

Sende paylaş kuşlarını ve kümesinide görelim...

..............SİNAN ÖZTEKİN..................

Allah'ın izniyle güzel yavrularda büyümeye başladı. Herkese bol yavrulu kümesler....

.............SİNAN ÖZTEKİN...............

Yeni resimleri çok yakında ekliyorum inşallah...

.....SİNAN ÖZTEKİN........

Arkadaşalr kuşlarımın resimlerini değişik yerlere koyuyorum artık buraya koymuyorum...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

Geri