KUSLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Muharrem abi sanal alemden tanıdığım kadarı ile çok mütavazi kişiliğe sahibsin ama kuşların hiç öyle gözükmüyor hepsi de Amerika'nın şampiyon zenci boksörlerine benziyorlar,çok güzel kuşlar güle güle besle hayrını gör kuşlarının.Bu kuşlar öyle kapalı kümeste veya yerde gezdirilecek kuşlar değil umarım ileri bir zamanda uçurulacak bir yer bulursun ve oyun kuşunun gerçek yeri olan gökyüzü ile bu kuşları buluşturursun.Selam ve saygılarımı sunarım.

a s mustafa kardesim güzel vede iyi dileklerin için tesekkür ederim sizin kuslarınızın performansını yakalamamız zor ama ugrasıyoruz işte vakit ve zaman buldukca senin performansını kuslarımıza katmaya çalısıyoruz zor gibi ama ümit işte tekrar tesekkürler

SAYGILAR

teşekkür ederim muharrem abi umarım sana birgün güzel bir kuş izletebilirim . doğru söylüyorsun abi biraz da olsa yol katettik . muharrem abi ben bir kuşçuya kuşçulıuğuna ve kendisine saygı duymuşsam ağzından çıkan her sözü en ince ayrıntısına kadar inceler tartarım ve ne öğrenirsem kar derim. hiçbir zaman şunu biliyorum demedim hep şunu bilmiyorum dedim daha öğreneceğim çok şey var sizler bize birşeyler öğretmeye devam ettiğniz sürece bu böyle sürecek abi . diğer konuya gelince sen içini rahat tut abi benim o konuda hiçbir sıkıntım yok .bizi kardeşin olarak görüyorsan o bana yeter abim sağolasın
saygılar...

muharrem abi maşallah kuşların mükemmel inşallah dilediğince bi yer bulursun bu kuşlara uçmak yakışır
saygılarımla

mazidenbiri' Alıntı:
muharrem abi maşallah kuşların mükemmel inşallah dilediğince bi yer bulursun bu kuşlara uçmak yakışır
saygılarımla
TESEKKURLER DURSUN KARDESİM DAHA DA İYİLERİ SENDEDE OLUR İNSALLAH

saygılar

MaşaAllah,güle güle besle,tüyleri sayısınca hayrını gör.
Yerde hepsi tek kelimeyle harika,inşaAllah havadada yerdeki kadar güzel olurlar.

kuscu_marik' Alıntı:
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Emeginize saglik Muharrem bey,güle güle besleyin.Gayet hos ve güzel kuslar.Rabbim zaayat vermesin insaallah.
TESEKKÜR EDERİM TAHİR KARDESİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ YOKTUNUZ UZUN ZAMANDIR İŞ GÜÇ OLSA GEREK GÜZEL PAYLASIMLAR DİLİYORUM

SAYGILAR

Rica ederim Muharrem bey eksik olmayin.Hosbulduk diyelim,yogunluktan ve bir iki aksakliktan dolayi görüsemedik.Artik firsat buldukca buralarda olmaya calisacaz.

Görüsmek umuduyla,saygilar bizden.

BOZOGLU

[

bende resimleriyle avunuyorum arkadaslar

Çakmaklılarınızın ve bozdumanlılarınızın maşallahı var Muharrem Abi,
İnşallah en kısa zamanda uçurabilecek bir yer bulup, bu güzellikleri havada seyredersiniz.
Selamar
Khalid

:heyo: muharrem abi meraba görüşmeyeli nasılsın,şu sanat eserlerini yakından ne zaman görecem.kendine iyi bak

merhaba, sizinde kuşlarınız çok albenili bakımlı temiz, meraklı olmak bu. sizde benim gibi yer sıkıntısı çekenlerdensiniz bunu en iyi bizim durumumuzdakiler anlar.malesef pek bi şey yapılamıyor bekliyecegiz.güle güle besleyin saglıcakla kalın.

Geri