KUŞLARIMDAN BAZILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DELIYUREK41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
mazidenbiri' Alıntı:
maşallah usta gerçekten kuşlar mükemmel görünüyor
konur (yanardöner) lar hakkında söylediklerin çok ilgimi çekti
musul kuşları nın özellikleri öyleyse mükemmel çiğerli kuşlarmış
15 dk sefer arası uzun ama eğer 5- 6 saat aynı düzende oyun bozmadan bu kuşlar oynuyorsa bulunmaz hind kumaşı
ben böle oynayan kuş ne gördüm ne duydum
yanlış anlama sen benim abim yaşındasın oynamaz demiyorum
ama sorsalar bi kuş bu kadar dayanamaz derim
maşallah hepsi birbirinden güzel allah nazardan saklasın
saygılarımla
selamlar dursun kardesım.ben daha once boyle kus ne duydum ne gordum demısın daha once hıc musul oyun kusu seyretdınmı.kastım kaplama sebab tarzı kuslar degıl musul bolgesının oyun kusları olan kuslar.bunlar zaten bu sekıl oynuyolar.ama turkıye sartlarında kımse 6saat havadakı kusu bekleyemıyor.saat 6da ısden geldın ucurdun dıyelım hesabını sen yap.bu kuslar gercekdende cıgerlı kuslar ırakın sıcagında saatlerce havada kalma yeteneklerı var.sefer olayına gelınce 15dkda bır dedım 5saat ucdu dıyelım saatde 4sefer 5saatde 20sfer yaparkı bızım yerlı ırk kuslarımız bunu 2saatde yapıyor.ama ben kuslarımdan memnunum.kusculuk arastırma ogrenme ısıdır.bence elınde ınternetde var bıraz musul oyun kuslarını arastır.bılgı topla emın ol cok asıl kuslar.tabı kırılmamısını safkanını bulmakda cok zor.hayırlı geceler

murat abi doğrudur musul oyunkuşlarını ne duydum ne gördüm
dediğine göre gerçekten mükemmel dayanıklı kuşlarmış
bizim kuşlar 20 seferi 2 satte yapıyor ama indiğinde parçalancak diye korkuyoruz
coğu kuş 20 sefer bile çıkarmıyo
bizim kuşların 2 satte yaptığını bu kuşlar 5-6 saat uçup yapıyorsa 3 kat daha çok yorulur nasıl dayanıyolar helal olsun vallahi
saygılar

kardesım oyun kusu ucarken kendını dınlendırır zaten gezme bu yuzden ıstenen bır ozellıkdır.yanı ucus degıldır kusu yoran kusu yoran olay fısek dedıgımız durumdur.kus fısekden sonra gezdırır kendınıkı dınlensın dıye.yanı soyle dıyelım gezmek yurumekse fısekde deparlı kosu

Komşu ilimiz olan Kocaeli son yıllarda oyun kuşunda baya ses getirmeye başladı Murat kardeş kuşlarının güzel olduğu resimlerinden de belli oluyor.İyi kuş zaten yüksek uçar ve geniş gezdirir ama Sakarya ve Kocaeli'nde böyle uçan kuşları şahinler fazla yaşatmazlar ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Güle güle besleyin.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Komşu ilimiz olan Kocaeli son yıllarda oyun kuşunda baya ses getirmeye başladı Murat kardeş kuşlarının güzel olduğu resimlerinden de belli oluyor.İyi kuş zaten yüksek uçar ve geniş gezdirir ama Sakarya ve Kocaeli'nde böyle uçan kuşları şahinler fazla yaşatmazlar ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Güle güle besleyin.Selamlar
saolun mustafa abı.kuslarımı begenmenız benı cok sevındırdı.ben 1yılı aşkın süredir zaten yer imkansızlıgından ve çalışma düzenimden ötürü kuş uçuramıyorum ne yazıkkı.ama dediğiniz gibi ucurdugum zamanlar atmacaya çok aşırı kuş kaptırdım .ekelerımınde yıne çogunda atmacanın yaralaması sonucu olusmus yara ızlerı mevcutdur.bu arada sizinde paylaşmış oldugunuz videolardan kuşlarınızın ne kadar kaliteli kuşlar oldugu ortada bol bol kuş uçurmaya devam edin inşallah çünki bu işi ilerleten sizin gibi bilgili yetişdiriciler saygılarımla

__BaDBoY__' Alıntı:
masallah guzel kuslar gule gule besleyın
saol oguz kardesım o senin kalbinin güzelligi bu arada senin kuşlarından birbirinden güzeller

DELIYUREK41' Alıntı:
kardesım oyun kusu ucarken kendını dınlendırır zaten gezme bu yuzden ıstenen bır ozellıkdır.yanı ucus degıldır kusu yoran kusu yoran olay fısek dedıgımız durumdur.kus fısekden sonra gezdırır kendınıkı dınlensın dıye.yanı soyle dıyelım gezmek yurumekse fısekde deparlı kosu
abi aslında yabancılığım bizim memleketlerde öle 5 6 saat uçupta oyun fişek düzeni geliş dakikasını uaztmayan kuş pek duymadım görmedim o yüzden
ben kuşlarına çamur atmıyorum sakın yanlış anlama
kuşların nazarlık zaten
ben sadece bilgi amaçlı sordum
saygılar

Maşallah Murat Abi,
Güzel ve bakımlı kuşlar yetiştirmişsiniz.
Özellikle donuklar ve konurlar(bozdumanlı ve nohudiler) dikkate şayan hayvanlar.
Performanslarından da söz etmişsiniz. İnşallah o kadar vaktiniz olur da bu güzel hayvanları tam randımanla uçurursunuz.
Güzel günlerde uçurup,seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

mazidenbiri' Alıntı:
DELIYUREK41' Alıntı:
abi aslında yabancılığım bizim memleketlerde öle 5 6 saat uçupta oyun fişek düzeni geliş dakikasını uaztmayan kuş pek duymadım görmedim o yüzden
ben kuşlarına çamur atmıyorum sakın yanlış anlama
kuşların nazarlık zaten
ben sadece bilgi amaçlı sordum
saygılar
yok kardesım estegfurullah.ayrıca kuslarımı begenen oldugu gıbı begenmeyende olacaktır bu dogaldır.bunu hoş karşılamasaydım zaten paylasımda bulunmazdım.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Murat Abi,
Güzel ve bakımlı kuşlar yetiştirmişsiniz.
Özellikle donuklar ve konurlar(bozdumanlı ve nohudiler) dikkate şayan hayvanlar.
Performanslarından da söz etmişsiniz. İnşallah o kadar vaktiniz olur da bu güzel hayvanları tam randımanla uçurursunuz.
Güzel günlerde uçurup,seyretmeniz temennisiyle...
Khalid
tesekkurler guzel kardesım kuşlarım hakkında guzel sözlerınız ıcınde saolun.ama ne yazıkkı 1seneyı aşkın süredir kuş uçuramıyorum.bakalım tüy sezonunu atlatalımda sandıkla falan birşekılde ucuracaz böyle benıde tatmın etmiyor

DEVAM

Ekli dosyalar

• 03122012061.webp
    03122012061.webp
    229.6 KB · Görüntüleme: 933
DVM

Ekli dosyalar

• 03122012063.webp
    03122012063.webp
    223.1 KB · Görüntüleme: 927
  • 30112012049.webp
    30112012049.webp
    216.3 KB · Görüntüleme: 909
  • 30112012051.webp
    30112012051.webp
    141.7 KB · Görüntüleme: 929
dvm

Ekli dosyalar

• 041120122840.webp
    041120122840.webp
    255.9 KB · Görüntüleme: 965
  • 041120122842.webp
    041120122842.webp
    279.7 KB · Görüntüleme: 930
  • 151120122860.webp
    151120122860.webp
    225.2 KB · Görüntüleme: 848
DVM

Ekli dosyalar

• 251020122834.webp
    251020122834.webp
    252.4 KB · Görüntüleme: 941
S A MASALLAH MURAT ÇOK GÜZELLER ZATEN SEN SAGLAM GELİYORSUN OYUNLARIDA MUTLAKA İYİDİR

HATA VE EKSİKLİKLERE TAHAMMÜLÜ OLMAYAN BİRİSİN ARTIK BEN BUNU GÖZLEMLEDİM GÜLE GÜLE UÇUR BESLE DADA DAHA İYİLERİNE SAHİP OLABİLMEN DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maşallah murat kardeş, hepsi çok sağlıklı çok yakışıklı görünüyorlar, selamlar..

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH MURAT ÇOK GÜZELLER ZATEN SEN SAGLAM GELİYORSUN OYUNLARIDA MUTLAKA İYİDİR

HATA VE EKSİKLİKLERE TAHAMMÜLÜ OLMAYAN BİRİSİN ARTIK BEN BUNU GÖZLEMLEDİM GÜLE GÜLE UÇUR BESLE DADA DAHA İYİLERİNE SAHİP OLABİLMEN DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
tesekkur ederım muharrem abı olumlu yorumların benı onurlandırdı.ben zevk ıcın beslıyorum isim yapmak yada rant elde etmek gıbı bır gayem yok o yuzdende mümkün olduğunca en hatasız kuşları damızlık yapmaya calıştım.son derece ince eleyip sık dokudum diyebilirim. 15 20tane hatalı kuş bakacagıma 2tane olsun adam gibi olsunlar dedim bu sistemlede devam ediyorum.dışardan da kuş katmıyorum kendi içlerinde eleme usulüyle standartı yükseltmeye çalışıyorum.oyunlarına gelincede hayal peşinde gezmeyen oyun kuşu nasıl oynar bilen kişileri fazlasıyla tatmin edecek derecedeler.enazından beni tatmin ediyorlar

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah murat kardeş, hepsi çok sağlıklı çok yakışıklı görünüyorlar, selamlar..
teşekkürler ali bey sizin kuşlarınızda aynı derfece güzel ve sağlıklılar.iyide emek veriyorsunuz tarafsız bir gözlemci olarak bunun farkındayım.inşallah yakın zamanda çok çok üst seviye kuşlar uçurucaksınız ben buna inanıyorum.

Maşallah.

damızlık eşhaneleri

Ekli dosyalar

• 10122012098.webp
    10122012098.webp
    290.6 KB · Görüntüleme: 900
  • 08122012077.webp
    08122012077.webp
    249.2 KB · Görüntüleme: 872
  • 08122012078.webp
    08122012078.webp
    221.2 KB · Görüntüleme: 940
Maşallah Murat Abi,
Konur Kalemkuyruk çok şık pozlar vermiş.
Eşhaneleriniz de çok güzelmiş.
Güzel günlerde üretmeniz,uçurmanız temennisiyle
Khalid

masallah murat yanardönerlerde harikaymıs güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

saol muharrem abi yavrulardan başladım ucurmaya kısmet olursa burdan videolarını beraber izleme şansımız olur.4yavru kovalıyodum 3tanesini atmacaya kaptırdım.tekrar yeni uçum ekibi kurdum bakalım kısmetse onlardan hazırlamaya calışacam

Beyler benim güvercin uçurduğum yer aşağıda oldğu için benim kuşlarım sürekli balkonlara konuyor onların konmamasını nasıl sağlıyabilirim

Kuşların tamamı yakışıklı uçum kuşu MaşalLalh sağıkla besleyin .selamlarŞEREF

Geri