Kuşlarımdan Birkaç Kare

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar, bi kaç foto paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• SAM_0246.webp
    SAM_0246.webp
    3.7 MB · Görüntüleme: 1,898
  • SAM_0248.JPG
    SAM_0248.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,874
  • SAM_0249.JPG
    SAM_0249.JPG
    615.6 KB · Görüntüleme: 1,911
devam

Ekli dosyalar

• SAM_0252.webp
    SAM_0252.webp
    870.2 KB · Görüntüleme: 1,919
  • SAM_0275.webp
    SAM_0275.webp
    449.2 KB · Görüntüleme: 1,903
  • SAM_0283.webp
    SAM_0283.webp
    723.6 KB · Görüntüleme: 1,894
maşallah allah nazardan saklasın güzel kuşlarınız var özellikle karaçakmaklılara bayıldım.

Teşekkür ederım, ucurma şansım olmadığı için harcanıyor kuslar bana göre resmen.

Ekli dosyalar

• SAM_0261.webp
    SAM_0261.webp
    373.9 KB · Görüntüleme: 1,865
  • SAM_0264.webp
    SAM_0264.webp
    421.5 KB · Görüntüleme: 1,807
  • SAM_0538.webp
    SAM_0538.webp
    181.2 KB · Görüntüleme: 1,914
[No message]

Ekli dosyalar

kuşlarınızdan anladığım kadarıyla musul kanıyla kırılmışlar..içinde çok güzelleri de var mesela kara çakmalılar..
eğer uçurmak niyetindeyseniz musul soyunu zayıflatın yerlilerle kırın..musullular sistemli oynar ama kısa fişeklerler..iyi günlerde besleyip uçurmanız dileklerimle..

Merhaba mehmet bey, yorumunuz için teşekkür ederim, bir arabım var musul ve fotograftakı beyazlardan gelme, annesını atmaca aldıgı ıcın o tek kaldı baskada musul kusum yok, 3 arap olan fotoda ortadaki bıyıklı erkek, tepeli olanlar ankara kuşudur, hepsi kardeştir. onları çaprazlama yaparak üretmeye çalışıyorum, kara çakmaklılar da iki soydan geliyor, uçuramıyorum vakit bulamadığım için, haftada bir defa sadece haftasonları gidiyorum kuşların yanına. ucan bı kac kusum var sadece, araplar ve sabunı suanda sokuk vazıyette. kara çakmaklı yavrulardan komsulara verıyorum masallah onlar ıyı sokuldü.

mehmet21' Alıntı:
kuşlarınızdan anladığım kadarıyla musul kanıyla kırılmışlar..içinde çok güzelleri de var mesela kara çakmalılar..
eğer uçurmak niyetindeyseniz musul soyunu zayıflatın yerlilerle kırın..musullular sistemli oynar ama kısa fişeklerler..iyi günlerde besleyip uçurmanız dileklerimle..
nerden anladınız musul kanı olduğunu ya bundan 15 sene önçe musul diye bişe mi vardı son senelerde cıkmış musul die bişe bunlar herkesin yıllardır beslediği çakmaklı işte

mazidenbiri' Alıntı:
mehmet21' Alıntı:
nerden anladınız musul kanı olduğunu ya bundan 15 sene önçe musul diye bişe mi vardı son senelerde cıkmış musul die bişe bunlar herkesin yıllardır beslediği çakmaklı işte

kısa gagalı mardin gördünüzmü daha önce ?

Geri