Serkan BONCUK
Gold Üye
- Ad Soyad
- Serkan BONCUK
- Meslek
- Otomotiv
- İlgi Alanı
k
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serkan boncuk' Alıntı:
serkan boncuk' Alıntı:valla cok teşekkür ederim kenan abi o yemilkte bugday ve mısır duruyo hep ama kuşlarım onuları hiç yemiyo karışık yemligim var her akşam bugday ve mısır olmayan yemlikten döküyom kuşlara hepsi şey gibi atlıyo bugdayla mısırda öylesine duruyo kumrular geliyo yiyıdu ama ben senin dedigini hiç aklıma getirmemiştim bundan sonra o şekilde yaparım abi sade bi ögün mu vereyim yoksa sabah akşam mı yapayım ne dersin hangisi daha faydalı ?
Yaparsın baya nolcak kiserkan boncuk' Alıntı:saolasın fatihcim baqalım askere gidip gelene kadar ne kadar yapabilcez merak edıyom
kusları alıstırmıssın hep karısık yeme ondan yemıolar buygdayla mısırı bence bugdaya alıstır kusları oncelıkle karısık yem verme belli bi süre bugday yesinler alıstıktan sonra önce bugday verirsin doymalarına yakın karısık yem verirsin mecbur yicekler karısık yemide çünkü seviolar sonra paşalar gibi yavruya bakarlar hiç zayii vermemiş olursun Saygılarımla HAZARBEYOĞLUserkan boncuk' Alıntı:valla cok teşekkür ederim kenan abi o yemilkte bugday ve mısır duruyo hep ama kuşlarım onuları hiç yemiyo karışık yemligim var her akşam bugday ve mısır olmayan yemlikten döküyom kuşlara hepsi şey gibi atlıyo bugdayla mısırda öylesine duruyo kumrular geliyo yiyıdu ama ben senin dedigini hiç aklıma getirmemiştim bundan sonra o şekilde yaparım abi sade bi ögün mu vereyim yoksa sabah akşam mı yapayım ne dersin hangisi daha faydalı ?