KUşLarımDaN yEni GöRüntüLeR ''cAkaLcı''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
serkan boncuk' Alıntı:
aynen gökhan abi ya bende yazıcıyım kümesde var bursaya geleyim alca getircem mavi cakallardan 2 çift burda beslicem bi iki adanalı arkadasda adanadan adana getircek onlarıda baqıcı olarak kullancam burda kuş besleyim askerligi 16 ay yapayım farketmez vala abi :D

selamlar serkan eğer sana arkadaşların adanadan iyi 2 cift adana getirirseler ve sen adanaları ucurursan sen farkına varmadan askerlik bitmiş bir bakmışsın ki dalıcı ırk yetiştiricisi olarak ( adanacı ) bursaya dönersin. :)

yok valla abi çakaldan vazgecmem ama adanalarında cok iyi uçtugunu biliorum

serkan boncuk' Alıntı:
yok valla abi çakaldan vazgecmem ama adanalarında cok iyi uçtugunu biliorum

yeni bir ırk kümesine geldiğinde tamamen tanımadan bence böyle düşünme derim.

valla bilmiyorum abi ama tek ırk baqmayı seviyorum kümese avare kuşlar geliyo hemen salıyom sadece mavi çakal olsun istiyorum ama yakında allah nasip ederse degiştiriyom kuşları sarı çakala döncem baqalım allah nasip ederse kalite kuş beslemeyi düşünüyorm baya bi kalite olsun öyle düşünüyorum

ewt gökhan abi kuşların haretine izin vermediler ayağımızı kırdık hava değişimine geldik ve suan kuşlarımızın yanındayız desem yalan olur amca oğlu saolsun kuşları dağıtmış genede bizim o aşk kalbimizde yaşıyor serkan kardeşim de gelsin hava değşimine yapcaz artık bir şey ler bu arada ayak kırığını kendim falan yapmadım yanlış anlaşılmasın tüm kuş seven kardeşlerimi ve abilerimi slm lıyorum Allaha emanet olun

samet kardeşim geçmiş olsun dilieklerimi iletiyorum temmuzun 20 ameliyat oluyom erkene aldılar sanırım temmuz çıkmadan gelcem allahın izniyle heme saglıgıma kavuscam

kardeş cok guzel kuşların var allah emeklerini boşa cıkarmasın SaygıLar Ayhan

saolasın ayhan kardeşim baqakıl kuşlarımız cogalmakta ne kadar yapcaz beekliyorum

Canım Kardeşim Rabbim en İyi Şekilde Sağlına Kavuşmanı Nasip Etsin Duvalarımız Seninle Sağlığına kavuş bi Gelde kuşlarına Gidelim Cok Özledim Amca Oğlumuz Sağolsun Ne kuş Kalmış Ne Tüğü :D Ama Dönüşüm Muhteşem Olcak Kuşçuluğa Bursa Gercek Dönekçiyi Tanıcak :D Seni Seviyorum Baştan Rabbime Emanet Ediyorum Sonra Doktorlarımıza Emanet ediyorum Tüm Kuşcu Alemini Yürekten Selamlıyorum SAĞLICAKLA Kalın...

Geri