1 Eyl 2010 #1 G güvercinim süt beyaz Üye Katılım 26 Şub 2010 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Yaş 27 Siteyi ziyaret et Ad Soyad mücahit tuncer Meslek Öğrenci İlgi Alanı Kediler selamlar... kuşum çiftleşti ama gezinirken kanatları hep düşük oluyor ben bu davranışa bir anlam veremedim bilenler varsa yorum yazarsa sevinirim. Ekli dosyalar 19072010040.webp 30.9 KB · Görüntüleme: 375
selamlar... kuşum çiftleşti ama gezinirken kanatları hep düşük oluyor ben bu davranışa bir anlam veremedim bilenler varsa yorum yazarsa sevinirim.
1 Eyl 2010 #2 E ertugondes Üye Katılım 14 Ağu 2009 Mesajlar 355 Tepkime puanı 0 Siteyi ziyaret et Ad Soyad emir öndeş Meslek öğrenci İlgi Alanı Kediler yakın zamanda yumurtlıcak =))
1 Eyl 2010 #3 G göksal balcı Üye Katılım 22 Ara 2008 Mesajlar 766 Tepkime puanı 0 Yaş 47 Siteyi ziyaret et Ad Soyad göksal balcı Meslek depo sevkiyat Şehir Ankara İlgi Alanı Kediler merhaba kuş daha küçük gibi ama ,bence bir diş sarımsak verebilirsin baytirilin yoksa ,suluğunuda dezenfekte et,yuvanda tünek yokmu yoksa mutlaka koy yerde yatmasınlar,inşallah yumurta başlangıcıdır :slm:
merhaba kuş daha küçük gibi ama ,bence bir diş sarımsak verebilirsin baytirilin yoksa ,suluğunuda dezenfekte et,yuvanda tünek yokmu yoksa mutlaka koy yerde yatmasınlar,inşallah yumurta başlangıcıdır :slm: