KUYUCUKLUNUN GÜVERCİNLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuyucuklu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
hangi engin?

file.php

Trakya yerlisine göre tepeler anormal değil mi?. Ya da trakya yerlisi demesekte tepeli arap olarak adlandırsak daha güzel olur sanki. Saygılarımla..

tekirdağlı namı değer ( deve engin) sanayi sitesinde dükkanın üst katında bakıyordu kuşlarına

:) yahu o bahsi geçen şahıs tüccar:)) kuş üretmezki...sen yolun düşerse kendine sor kuyucuklunun kuşları sendenmi diye..hay allah iyiliğini versin ya...:)

İsminizi yazmadığınız için size şöyle hitap edeyim c39(genç kardeşim)Bahsettiğiniz resim sanırım 2 aylık bir yavruya ait.foto çekildiğinde o yavru henüz 2 aylıktı.Elbette ileriki zamanlarda star bir dişi olacak inş.Size kısaca durumu şöyle izah edeyim.Bu hayvanların resimdede AÇIKÇA görüldüğü gibi gagaları uzun,gözleri beyaz ,göz çerçeveleri etsiz,ayak ve bacak yapıları ise uzun ve tüysüz(eteksiz)duruşları basık asla değil.kısa bacaklı değiller.Siz trakya yerlisi denince ne anlıyosunuz bilemiyorum ama trakya yerlisi illa KÜÇÜK TEPELİ olacak diye bişey yokki:)güzel büyük tepeli yerlilerimizde pekala var.uçuşlarına gelince bu kandan 3 saaate kadar uçuran arkadaşlar var.havada bırakanlar var.yolunuz düşerse gelin misafirim olun kümesi görür öylece karar verirsiniz.saygılarımla GENÇ kardeşim..başarılar dilerim

selamlar mustafa abi ben eren yorumları okuyomda bu kuşalrdan bendede vardı.hepsi cok güzel kuşlar ama bu insanalrın kolayı yok olmazda bu kuşlar kolay üretilmiyor tamam bizim yerli kuşlarda böyle yaka yada büyük tepe yoktu.ama insanlar 1970 model araba soruyolar klima yok ısıtmalı koltuk yok ama biz 2010 dayız unutulmasın klimalı arabalar koltuk ıstmalı yanı şunu demek istiyorum kuşu güzelleştirmişin bunda ne sakınca var ki kuşların cok güzel abi bol üretmeler saygılar abicim....

eren kardeşim saol ...yorumuna teşekkürler..

Arkadaşlar sakın söyliyeceklerim yanlış anlaşılmasın ama ben bu kuşların forum sitelerinde tartışılmasından bir TEKİRDAĞ'LI olarak rahatsızlık duyuyorum yok geldisi yok yakası tepesi bence bizim kuşumuzun sadece havadaki performansı konuşulmalıdır bu kuşlar uzun bir süredir dışarısını görmedi ama en azından yavruları deneyip en güzel cevabı o zaman vermelisiniz saygılar sevgiler

bulent sana katılıyorum sana mustafa abının affına sığınarak bı acıklama yapayım mustafa abı bu kusların yavrularını su anda ucuruyor ve gayette ıyı olduğunu yerlılerle kafa tutabılecek konuma geleceklerını soyledı bu bızım ıcın cok ıyı bı sonuc bence. erende cok guzel bı acıklama yapmıs kendısıne tesekkur edıyorum kac senedır bu formları takıp ederım kımsenınde gercek tepelı yerlı budur dıye bı resım koyduğunu gormedım o yuzden lutfen ya ornek teskıl edicek resmını koyalım yada susalım yapılanı uretılenı taktır edelım

s.a çok nefis kostüm göz gaga belli ki bu kuşlar asil bir ırka mensuplar.teşekkürler

çok teşekkür ediyorum kardeş

Geri