LAZ_53
Üye
- Ad Soyad
- LAZ_HÜDO
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
[No message]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
_78_' Alıntı:maşallah .çok güzel bir yavru . yeme düşürebilirsen harika olacak .
_78_' Alıntı:MAŞALLAH MAŞALLAH da yalnız bu kuş beslenememekten ölmez nazardanda ölür .
erkan bey iyi dilekleriniz için tşkER-EN' Alıntı:maşallah abi çok iyi olacak gerçekten inş. büyütmek nasip olur
_78_' Alıntı:MAŞALLAH MAŞALLAH da yalnız bu kuş beslenememekten ölmez nazardanda ölür .
üzülme boşver yenisine sağlık diyicen artık . bende geçtiğimiz kış soğuklardan en az yirmi tane yavru öldürdüm . içlerinde as damızlıklarımdan bile güzel yavru vardı iki tane .ama şimdi yine kümesin her yeri yavru dolu . yalnız bir şey dikkatimi çekti . kuşlarınızın hiç birinde gül yok galiba . sizde gülsüz bangomu tutuluyor .LAZ_53' Alıntı:_78_' Alıntı:MAŞALLAH MAŞALLAH da yalnız bu kuş beslenememekten ölmez nazardanda ölür .
ismail bey sanırım dediğiniz gibi oldu kuşu 2 -3 -kişiye gösterdim .. ondan sonra yavrum öldü
nazardan oldu sanırım size hak verdim her şey düzgün gidiyordu ... ertesi sabah baktım ölmüş .. çok üzüldüm.. :hungur: :hungur: